Vítkovice – Krefeld 5:3 (kon.) | Pardubice – Wolfsburg 6:1 (kon.) | Salzburg – HV71 2:5 (kon.)
Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Skellefteå – Vienna Capitals 2:5 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
spusu Vienna Capitals
Středa 07.09.2016, 20:00 • Kraft Arena, Skellefteå (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina N
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mužem zápasu byl vyhlášen Kelsey Tessier z Vienny Capitals, který k vítězství svého týmu pomohl třemi kanadskými body, když vstřelil 2 góly a jeden připravil. (22:34:59)
    Vienna zvládla náročný zápas a před posledními dvěma zápasy proti Kuopiu má na druhém místě skupiny N náskok 5 bodů.

     
    Skellefteå se dlouho střelecky trápila a po gólech Andrese Nodla, Rafaela Rottera, Kelseyho Tessiera a Rileyho Holzapfela vstupovala do třetí třetiny za stavu 0:4. Domácí vedli na střeli 35:20 a v poslední části zápasu se nakonec dočkali zasloužené trefy, respektive tref dvou, o které se postarali Jesper Olofsson a clonící Jimmie Ericsson. Skellefteå stáhla manko na rozdíl dvou branek a tři minuty před koncem to zkusila bez brankáře, kontaktní branku se ji ovšem vstřelit nepodařilo a do prázdné brány naopak pečetil vítězství Vienny svým druhým gólem v zápase Kelsey Tessier. Konečný výsledek. Skellefteå AIK 2 UPC Vienna Capitals 5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát jedna minuta a jedno je jisté, lepší tým dnes prohraje!
     
    57:27
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    KELSEY TESSIER zamířil do odkryté brány a pečetí vítězství Capitals v dnešním zápase, ve kterém hosté byli střelecky výrazně horší, ovšem produktivnější. Bez asistence.
     
    56:51
    Brankář Lindvall vystartoval na střídačku a Skellefteå to zkouší tři minuty před koncem za dvoubrankového manka ve hře bez brankáře!
     
    56:42
    Hlavní trenér Skelleftey Stefan Klockare si vyžádal oddechový čas.
     
    56:25
    Skellefteå má obrovskou střeleckou převahu, přesto nadále prohrává. V závěru zápasu už je to ovšem pouze o dvě branky. Střely na bránu: Skellefteå 55 Vienna 23.
    53:17 Jimmie ERICSSON - 2:4
     
    53:17
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou tečoval puk mimo Lamoureuxův dosah JIMMIE ERICSSON. Skellefteå snižuje na rozdíl dvou branek a ještě má dostatek času na to, aby zápas minimálně zdramatizovala. Asistence: Sebastian Aho, Joakim Lindström.
     
    53:03
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Julian Grosslercher – 2 min., krosček).
     
    52:31
    Ihned po vhazování domácí hráči tvrdě vypálili od modré čáry, jenže následná střela zamířila vedle pravé tyče a rozezvučela pouze mantinel za bránou Vienny.
     
    52:29
    Jimmie Ericsson byl v útočném pásmu na pravém křídle příliš rychle a útočnou snahu jeho celku zastavilo postavení mimo hru. Následuje powerbreak.
     
    52:06
    Dnešní zápas pomalu spěje ke svému konci a hra je nyní hodně kouskovaná. Hráči z Vídně vyhodili puk podél mantinelu na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Lamoureuxovou bránou.
     
    51:32
    Linus Lindström se snažil dostat k dorážce, ovšem marně. Lamoureux rychle našel puk a po jeho sevření přerušil hru.
     
    51:02
    Top Scorer na domácí straně Andrew Calof vypálil na pravém křídle tvrdě od modré čáry, jenže jeho pokus zamířil pouze doprostřed brány a Lamoureux si připsal další úspěšný zákrok.
     
    50:26
    Lindvall si pohlídal prostor u své pravé tyče a nahození Vienny ukryl v lapačce. Brankář Skelleftey se vzápětí snažil rychle rozehrát, ale rozhodčí hru přerušili.
     
    50:07
    Týmu z Vídně začínají docházet síly a hosté se nyní osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    49:27
    Hokejisté Skelleftey se po pravém křídle vydali do další z řady útočných akcí, jenže jejich snahu tentokrát zastavil špatný přechod přes modrou čáru. Postavení mimo hru.
     
    47:39
    Pontus Peterström mohl dostat svůj tým na dostřel dvou branek poté, co v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné diagonální střele, která mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Lamoureux vytáhl zákrok zápasu a vyrážečkou puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    46:45
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Jamie Fraser – 2 min., krosček).
     
    46:45
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Riley Holzapfel – 2 min., hrubost).
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Skellefteå AIK (Tim Soderlund – 2 min., hrubost).
     
    46:45
    Kdyby se dnes Skelleftee nepodařilo skórovat, všichni ve Švédsku by asi kroutili hlavou. Domácí by si navíc měli zahrát další přesilovou hru poté, co se před brankářem Lamoureuxem strhla velká potyčka.
    46:01 Jesper OLOFSSON - 1:4
     
    46:01
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Konečně, konečně! Niclas Burström na modré čáře zachytil vyhození hostujícího týmu a poté přihrál do středu útočného pásma JESPEROVI OLOFSSONOVI, který bez přípravy tvrdě vypálil a jeho střela s příklepem prošla mezi betony přesouvajícího se Lamoureuxe do sítě. Domácí hokejisté se konečně prosazují a v přesilové hře snižují na 1:4. Asistence: Niclas Burström.
     
    45:55
    Skellefteå si vytvořila během přesilové hry obrovský tlak, jenže její snaha zatím gól nepřinesla.
     
    44:28
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Jerry Pollastrone – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    44:00
    Par Lindholm tvrdě vypálil na pravém křídle z úhlu a po zákroku Lamoureuxe se vehementně snažil puk procedit do sítě dorážející Adam Pettersson, který už zvedal ruce nad hlavu, gól se mu ale vstřelit i přes obrovskou snahu nepodařilo!
     
    43:25
    Tim Soderlund nabral na levém křídle neskutečnou rychlost a po zisku kotouče na modré čáře tvrdě vypálil z kruhu pro vhazování, Lamoureux byl ovšem na přední pravé tyči připraven a jeho pokus podržel ve své výstroji.
     
    42:50
    Skellefteå rozjela na pravém křídle nádhernou kombinační akci na jeden dotek a následná střela z mezikruží zamířila vedle levé tyče.
     
    42:16
    Ačkoliv domácí hokejisté prohrávají o čtyři branky, fanoušci Skelleftey hlasitě tleskají a tlačí svůj tým směrem dopředu.
     
    41:23
    Těžko měnit herní styl. Skellefteå častěji střílí, jenže gól zatím nikde. Střely na bránu: Skellefteå 35 Vienna 20.
     
    40:04
    Ve Skelleftee právě začala poslední část zápasu a ačkoliv jsou domácí hráči lepší, po 40 minutách prohrávají 0:4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 21:44.
     
    Skellefteå prožívá velice frustrující zápas, ačkoliv na střely výrazně vede a směrem vpřed je nebezpečnější, jenže gól nikde. To samé ovšem neplatí o Capitals, kteří z minima dokázali vytěžit maximum a v prostřední části přidali další dva góly. Jako první se v oslabení prosadil Kelsey Tessier , který v obranném pásmu vystihl přihrávku Skelleftey a samostatný únik zakončil střelou do levého horního rohu brány. Čtvrtý a doposud poslední gól zápasu poté přidal střelou z téměř nulového úhlu Riley Holzapfel. Skóre po druhé třetině. Skellefteå AIK 0 UPC Vienna Capitals 4.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Jeden z hokejistů Vienny předvedl v levém kruhu pro vhazování v závěru druhé třetiny nádhernou stahovačku a poté se pokusil zamířit pod horní tyč, Lindvall ale jeho pokus maskou dokázal vyrazit! Zakončující hráč měl dres vrhnutý tak, že jeho číslo nebylo možné identifikovat, zřejmě to ale byl aktivní a dobře hrající Riley Holzapfel.
     
    39:00
    Vyloučený Filip Berglund je zpět na ledě v době, kdy do konce druhé třetiny zbývá odehrát jedna minuta.
     
    38:35
    Vienna dohrává druhou třetinu v početní převaze a vypadá to, že ani po čtyřiceti minutách domácí hráči žádný gól nepřipíší.
     
    37:17
    Skellefteå má v dnešním zápase také obrovskou smůlu, ačkoliv se to může zdát jako vymlouvání. Domácí hokejisté se před pár okamžiky řítili po pravém křídle do útoku, jenže na modré čáře za sebou zapomněl hůl Filip Berglund a nešťastně fauloval.
     
    36:47
    Vyloučení v týmu Skellefteå AIK (Filip Berglund – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:31
    Sebastian Ohlsson se ocitl mezi kruhy pro vhazování v kleštích a po ztrátě stability skončil na ledě. Následný puk mířící po ledě na bránu Vienny v klidu zastavil Lamoureux.
     
    35:44
    Vienna hraje jednoduše a jakmile může, po zisku kotouče vyráží do rychlých protiútoků.
     
    35:17
    Felix Maxa si našel prostor mezi kruhy pro vhazování a po přihrávce svého spoluhráče zpoza brány se ocitl v obrovské šanci, jenže jeho následnou střelu mířící k pravé tyči lapil pozorný Lindvall!
     
    34:52
    Sascha Bauer si z levého rohu útočného pásma vybruslil před bránu, kde se snažil puk zasunout za záda Lindvalla, ten ale volný prostor skvěle ucpal pravým betonem.
     
    34:20
    Lamoureux si hravě poradil s nahozením domácích hráčů ze středního pásma a po jeho snadném zákroku následuje powerbreak.
     
    33:35
    Hokejistům hostující Vídně se daří zvládat oslabení na jedničku a po následném vyhození přes všechny čáry je jasné, že ani tuhle přesilovou hru domácí hráči Skelleftey nevyužijí.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Andreas Nodl – 2 min., hákování).
    31:27 Riley HOLZAPFEL - 0:4
     
    31:27
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Colin Bowman nádhernou diagonální přihrávkou našel na pravém křídle RILEYHO HOLZAPFELA, který si puk dokázal zpracovat za zády a poté střelou téměř z nulového úhlu zamířil do sítě. Lindvall se marně snažil přesunout a Vienna po využití přesilové hry vede 4:0. Asistence: Colin Bowman.
     
    30:12
    Vyloučení v týmu Skellefteå AIK (Linus Lindström – 2 min., hákování).
     
    30:10
    Lindvall nedokázal v blízkosti pravé tyče udržet puk a vzápětí z toho pramenil faul vracejícího se Linuse Lindströma.
     
    29:33
    Linus Lindström vypálil v poslední sekundě přesilové hry z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, stejně jako před ním Niclas Burström ale pouze doprostřed brány.
     
    28:33
    Niclas Burström na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování nabral puk na hůl a střelou zápěstím mířil mezi tři tyče, jenže jeho střela zamířila pouze doprostřed brány, kde Lamoureux kotouč sevřel v náručí.
     
    28:02
    Skellefteå má neskutečnou střeleckou převahu, jenže co jí je to platné, když na jejím kontě vstřelených gólů svítí nula.
     
    27:33
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Jamie Frasser – 2 min., hákování).
     
    27:32
    Hra byla přerušena kvůli faulu a po powerbreaku si domácí Skellefteå zahraje přesilovou hru.
     
    26:53
    Skellefteå vyrazila do rychlého přečíslení 3 na 1 a Henrik Hetta v blízkosti levé tyče vracel puk pod sebe, jeho spoluhráč na něj ale mezi kruhy pro vhazování těsně nedosáhl.
     
    26:17
    Vienna oproti svému soupeři vyslala na bránu pouhých devět střel, jenže hned třetina z nich skončila gólem!
     
    25:41
    Lindvall si pohlídal prostor u své pravé tyče a nahozený puk rychle přikryl na ledě lapačkou.
     
    25:09
    Skellefteå vyslala na Lamoureuxe během dosavadního průběhu zápasu již 21 střel, jenže ani jedna z nich se neujala a brankář Vienny zůstává stoprocentní.
     
    24:07
    Hokejisté Skelleftey v útočném snažení i přes tříbrankové manko nepolevují. Nyní zkusili vypálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Lamoureux se ovšem stačil přesunout a nad levým betonem puk v rozštěpu ukryl v lapačce.
     
    23:04
    Aaron Brocklehurst se vrací zpět na ledovou plochu a musí mít úsměv od ucha k uchu, protože jeho tým nejenže přečkal hru v oslabení, navíc ale během ní dokázal udeřit.
    22:16 Kelsey TESSIER - 0:3
     
    22:16
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    KELSEY TESSIER střílí nevídaný gól v oslabení, když v obranném pásmu nádherně vystihl přihrávku jednoho z hráčů Skelleftey a poté se řítil do samostatného úniku, který zakončil diagonální střelou do levého horního rohu brány. Parádní akce a gól v oslabení, po kterém Vienna vede ve Švédsku již 3:0. Bez asistence.
     
    22:03
    Andrew Calof se pokusil vypálit od modré čáry zápěstím a jeho následná střela zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Lamoureux.
     
    21:04
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Aaron Brocklehurst – 2 min., hákování).
     
    21:04
    Henrik Hetta se snažil v těsné blízkosti brankoviště zamířit po přihrávce jeho spoluhráče zpoza brány mezi betony Lamoureuxe, ten je ovšem rychle sklapl k sobě.
     
    20:19
    Jimmie Ericsson předvedl po vhazování ve středním pásmu nádhernou individuální akci, když se před modrou čárou zbavil jednoho ze stínících protihráčů a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k táhlé střele, kterou Lamoureux sice v lapačce udržet nedokázal, nadvakrát ji ovšem zkrotil.
     
    20:04
    Hlasitá rocková hudba v Kraft Areně utichla a před námi je druhá třetina, do které hosté z Vídně vstupují s dvoubrankovým vedením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 20:53.
     
    Skellefteå odehrála poměrně slušnou první třetinu, jenže dvakrát zapomněla na zadní vrátka a byla za to tvrdě potrestána. Již po 54 sekundách otevřel skóre Andres Nodl, na jehož gól vzápětí navázal po necelých osmi minutách hry Rafael Rotter. V bráně Vienny zatím skvěle chytá brankář Lamoureux, který pomohl svému týmu výraznou měrou k vítězství v prvním vzájemném střetnutí. Skóre po první třetině. Skellefteå AIK 0 UPC Vienna Capitals 2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát jedna minuta. Skellefteå v přesilové hře vypálila tvrdě od modré čáry, jenže její následná střela zamířila opět pouze doprostřed brány, kde byl připravený Lamoureux a tentokrát kotouč udržel.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Riley Holzapfel – 2 min., podražení).
     
    16:25
    Skellefteå se vehementně snaží útočit, jenže zapomíná na zadní vrátka, což už se ji dvakrát stalo osudným a před pár okamžiky mohlo znovu.
     
    15:56
    Vyloučení v týmu Skellefteå AIK (Andrew Calof – 2 min., hákování).
     
    15:56
    Riley Holzapfel na modré čáře parádně šlápl do pedálů a po krásné kolmé přihrávce jednoho ze svých spoluhráčů se řítil sám na bránu! Následný bekhendový pokus sice brankář Lindvall vyrazil, ale dvouminutovému trestu se domácí nevyhnuli. Hra bude pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    15:46
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Jerry Pollastrone – 2 min., krosček).
     
    15:46
    Dvojice hráčů Skelleftey se snažila dorážet v blízkosti brankoviště a útok domácího celku zastavil krosček.
     
    13:36
    Tessier se řítil do samostatného úniku a Lindvall už se chystal zakročit, nakonec ale zasahovat nemusel, protože útočník Vienny nedokázal puk zpracovat a velká šance byla pryč.
     
    13:06
    Wingerli and Linus Lindström rozjeli velice nadějnou akci, na jejímž konci byla velká branková příležitost a střela mířící do horního rohu brány, jenže Lamoureux předvedl skvělý zákrok lapačkou!
     
    11:35
    Skellefteå sehrálo úvodní přesilovou hru dnešního zápasu velice slušně a dostala se během ní k několika střelám, jenže až na jednu výjimku všechny její pokusy skončily mimo.
     
    10:09
    Andrew Calof mohl potvrdit pozici nejproduktivnějšího hráče Skelleftey, jenže Lamoureux mezi třemi tyčemi opět předvedl své úžasné reflexy a drží čisté konto!
     
    09:34
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Felix Maxa – 2 min., hákování).
     
    09:16
    Před bránou Vienny bylo pořádné horko! Domácí nebezpečně vypálili od modré čáry a Lamoureux nedokázal tvrdou střelu udržet v náručí. Následovaly dvě dorážky, které skončily těsně vedle pravé tyče! V hledišti to jen zahučelo.
    07:21 Rafael ROTTER - 0:2
     
    07:21
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    RAFAEL ROTTER parádně tečoval nahození Kelseyho Tessiera a Vienna Capitals se ujímá ve Švédsku dvoubrankového vedení! Kelsey Tessier v pravém kruhu pro vhazování nevymýšlel nic složitého a rychle puk nahodil po ledě na vzdálenější tyč, kde do trajektorie kotouče skvěle vložil hůl Rafael Rotter a bekhendem ho usměrnil k levé tyči. Asistence: Kelsey Tessier a Riley Holzapfel.
     
    6:47
    Ze zápasu je odehráno necelých sedm minut a je tu první powerbreak, během něhož hráči mohou nabrat síly.
     
    5:11
    Hokejisté Vienny dnes zřejmě budou hrozit z rychlých protiútoků, ten poslední ovšem skončil nepřesnou střelou, která málem skončila v ochranné síti.
     
    4:01
    Skellefteå do toho pořádně šlape a zatím je nebezpečnějším týmem, jenže Vienna Capitals zásluhou skvělého brankáře Lamoureuxe a Andrease Nodla, který se po 54 sekundách prosadil po rychlém protiútoku, stále vede 1:0.
     
    2:29
    Joakim Lindström si krásně vyměnil puk s Ericssonem, který akci prvního útoku Skelleftey zakončil nebezpečnou střelou, mezi tři tyče se ovšem nevešla a Lamoureux zůstává nepřekonán!
     
    1:20
    Úvod utkání přináší krásný ofenzivně laděný hokej a věřme, že v takovém duchu se ponese i dalších necelých 59 minut.
    0:54 Andres NODL - 0:1
     
    0:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Lamoureux se blýskl skvělým zákrokem a na opačné straně ledové plochy vzápětí udeřil po rychlém protiútoku ANDRES NODL, který skóroval po 54 sekundách a Vienna vede 1:0! Andres Nodl na modré čáře vybojoval puk a poté se řítil do samostatného úniku, který v levém kruhu pro vhazování zakončil tvrdou střelou s příklepem a vymetl bližší levý horní roh brány. Bez asistence.
     
    0:14
    Hetta se ocitl v první slibné brankové příležitosti a mohl poslat domácí rychle do vedení, jenže brzký gól odvrátil skvělým zákrokem brankář Lamoureux!
     
    00:07
    Puk dopadl na ledovou plochu a utkání mezi Skellefteou a Viennou Capitals bylo s drobným zpožděním před pár sekundami zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V sestavě domácího celku nechybí nejproduktivnější hráč Andrew Calof, který bude nastupovat ve druhém útoku po boku Ericssona a Hetty. Calof zaznamenal tři kanadské body za dva góly a jednu asistenci. Na opačné straně by mu měl konkurovat Jamie Fraser, který zaznamenal dva kanadské body za gól a asistenci a v prvním obranném páru hraje vedle Bowmana.
    Ambassadorka fanoušků Skelleftey je připravena fandit!

    Nu laddar vi för match! #fanambassador #chl #greatdayatchl #skeaik

    Fotka zveřejněná uživatelem Skellefteå AIK Hockey (@skellefteaaik),


     
    Úvodní sestavy:

    Skellefteå AIK: Lindvall (Stålberg) – Aho, Burström, Djuse, M. Pettersson, H. Danielsson, Berglund, Soderlund, A. Danielsson – Ericsson (C), Hetta, J. Lindström (A) – Calof, Lindholm (A), A. Pettersson – Olofsson, Petterström, E. Pettersson – Ohlsson, Wingerli, L. Lindström.

    UPC Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, Lakos, Brocklehurst, McKiernan, Cuma, Bauer, Hackl – Tessier, Holzapfel, Rotter (A) – Vause, Pollastrone, Nodl (A) – Fischer, Ferland (C), Maxa – Nissner, Grosslercher, Bolterle.

    Rozhodčí: Artur Kulev (RUS), Linus Ohlund (SWE). Čároví: Johannes Käck (SWE), Jan Sandström (SWE).
     
    UPC Vienna Capitals

    Vienna se může v případě druhého vítězství nad Skellefteou výrazně přiblížit k postupu, pokud ovšem prohraje, bude mít další dva pokusy na to, aby si zajistila postup do playoff. Rakouský celek čekají po zápase proti Skelleftee dva duely proti Kuopiu. „Je to těžká výzva. Musíme zůstat koncentrovaní a vyhnout se chybám. Bude důležité, abychom hráli naši hru, čekali na šanci a poté skórovali,“ řekl útočník Capitals Rafael Rotter a dodal: „Je to klíčový zápas, který musíme vyhrát. Víme, že můžeme uspět, o čemž jsme se přesvědčili v prvním zápase proti Skelleftee!“
     
    Skellefteå AIK

    Skellefteå první vzájemný duel proti Vienně Capitals prohrála těsně 3:2, pokud ovšem dnes dokáže zvítězit, zajistí si postup z prvního místa a vítězství ve skupině. Zápas v Rakousku byl velice vyrovnaný a o osudu střetnutí muselo rozhodnout až prodloužení, v němž se prosadil Jamie Fraser a odvrátil nájezdy. Pro Skellefteu je to poslední zápas ve skupině a o druhé postupové místo si to zřejmě rozdá Kuopio s Viennou.
     
    Skellefteå již má zajištěný postup do vyřazovací části CHL a ve středu večer se podruhé v řadě představí v domácí Kraft Areně, kde po Kuopiu přivítá Viennu Capitals a v případě vítězství si může v posledním zápase skupiny N zajistit postup z prvního místa.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 47. Olofsson (Burström), 54. Ericsson (Aho, Lindström) – 1. Nodl, 8. Rotter (Tessier, Holzapfel), 23. Tessier, 32. Holzapfel (Bowman), 58. Tessier


    Skellefteå AIK: Lindvall (Stålberg) – Aho, Burström, Djuse, M. Pettersson, H. Danielsson, Berglund, Soderlund, A. Danielsson – Ericsson (C), Hetta, J. Lindström (A) – Calof, Lindholm (A), A. Pettersson – Olofsson, Petterström, E. Pettersson – Ohlsson, Wingerli, L. Lindström.
    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, Lakos, Brocklehurst, McKiernan, Cuma, Bauer, Hackl – Tessier, Holzapfel, Rotter (A) – Vause, Pollastrone, Nodl (A) – Fischer, Ferland (C), Maxa – Nissner, Grosslercher, Bolterle.

    Rozhodčí: Artur Kulev (RUS), Linus Ohlund (SWE). Čároví: Johannes Käck (SWE), Jan Sandström (SWE)
    bahis siteleri