Celta Vigo – Atlético 0:4 (kon.) | Real Madrid – Osasuna 5:2 (kon.) | Malaga – Villarreal 0:2 (kon.)
Sevilla – Las Palmas 2:1 (kon.) | Barcelona – Alavés 1:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:2 (0:1)
Deportivo Alavés
Sobota 10.09.2016, 20:30 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotném závěru utkání měli domácí na kopačce vyrovnání! Digne se dostal k přízemnímu centru z levého kraje pokutového území a přesně našel volného Messiho, ten však pouze podtrhl dnešní mizérii v zakončení v podání Barcelony a branku minul!
     
    79
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ibai Gómez, přichází Víctor Camarasa.
     
    74
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Kiko Femenía, přichází Carlos Vigaray.
     
    72
    Carnero García fauloval Mascherana, za svůj zákrok byl navíc odměněn žlutým kartónkem. Hosty čekají velice perné okamžiky, Barcelona totiž bude zahrávat přímý kop zpoza šestnáctky.
     
    69
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Edgar Méndez, přichází Cristian Espinoza.
     
    66
    Situace začíná být opravdu vážná, Luis Enrique proto už nyní sahá ke třetímu střídání – místo Alcácera nastupuje Luis Suárez.
    64. Ibai Gómez (DAL) - 1:2
     
    64
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Další šok pro Barcelonu, která už podruhé v tomto utkání prohrává! Obrana domácích si vybrala opravdu hodně slabý moment, nejprve se Mathieu nepovedeně pokoušel o odkop, Mascherano poté nedokázal od balonu odstavit IBAIE GÓMEZE, který se prodral až ke střele a překonal marně se natahujícího Cillessena!
     
    64
    Domácí sahají k další očekávané změně, ze hry je stažen Arda Turan, místo něj trenér Enrique na trávník posílá velezkušeného Iniestu.
     
    60
    Očekávaný tah kouče Enriqueho přichází třicet minut před koncem utkání. Ze hry je stažen Denis Suárez, místo něhož nastupuje Lionel Messi!
     
    55
    Mascherano přiběhl do souboje s Torresem o kousíček později a svého soupeře velice nešetrně kopl do kotníku. Žlutá karta je zcela na místě.
     
    52
    Všem fanouškům Barcelony nyní musel ze srdce spadnout obrovský balvan! Po rozehrání standardní situace se totiž k zakončení prodral úplně volný Mendéz, který úspěšně překonal Cillessena, oslavy ale musel hodně rychle ukončit, sudí totiž viděl ofsajd.
     
    49
    To snad není možné! Arda Turan vybojoval pro Katalánce další kop od rohového praporku, po jehož rozehrání v podání Neymara měl Mathieu na kopačce svou druhou branku v dnešním klání, v tisíciprocentní tutovce ale minul!
    46. Jérémy Mathieu (BAR) - 1:1
     
    46
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do druhé půle si Barcelona opravdu nemohla přát, ani ne po minutě hry totiž máme srovnáno! Turan pro domácí tým vybojoval rohový kop, po němž Neymar nacentroval přesně do míst, kam si sbíhal JÉRÉMY MATHIEU, který balon po zdařilé hlavičce procedil za záda bezmocného Pacheca.
     
    45
    Tohle musí být gól! Barcelonští spálili další obrovskou příležitost, když Digneho centr za sebe prodloužil Alcácer, volného balonu se posléze ujal Turan a ještě jej sklepl pro lépe postaveného Ivana Rakitiće, ten ale zamířil těsně mimo hostující pokladnici!
     
    41
    Domácí okamžitě zařadili na vyšší rychlostní stupeň a málem se jim podařilo srovnat! Ivan Rakitić svůj pas za obranu načasoval vskutku parádně, na hranici malého vápna v obrovské šanci hlavičkoval zapomenutý Neymar, mířidla ale neměl seřízena přesně a zacílil těsně vedle!
    39. Deyverson (DAL) - 0:1
     
    39
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Panečku, tohle čekal asi opravdu málokdo, fotbalisté Alavésu dokázali v gól přetavit hned svou první šanci, a na Camp Nou se tak ujímají překvapivého vedeníí! Celá situace se narodila poměrně nenápadně, po dobré souhře s Torresem se k centru z pravé strany dostal Femenía, na jehož nabídku si v šestnáctce naběhl DEYVERSON a z první prostřelil Cillessena!
     
    34
    Svěřenci kouče Enriqueho to nevymysleli ale vůbec špatně. Neymar místo přímého ohrožení branky zvolili nezištnou nahrávku pro osamoceného Aleixe Vidala, jehož jedovatý pokus stačil dobře postavený Pacheco vytěsnit nad břevno, a už poněkolikáté tak své spoluhráče podržel!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 46. Mathieu (Neymar) – 39. Deyverson (Femenía), 64. I. Gómez (Deyverson)

    Karty:   55. Mascherano (BAR) – 72. Carnero García (DAL)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 13:1. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:13.
    FC Barcelona: Cillessen – Aleix Vidal, Mascherano, Mathieu, Digne – Rakitić, Busquets (C), Denis Suárez (60. Messi) – Arda Turan (64. Iniesta), Alcácer (66. L. Suárez), Neymar.
    Náhradníci: Masip – Iniesta, L. Suárez, Messi, Rafinha, Alba, Umtiti.

    Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Femenía (74. Vigaray), Laguardia, Alexis, Hernández, Carnero García – D. Torres, M. Llorente, I. Gómez (79. Camarasa) – Deyverson, Méndez (69. C. Espinoza).
    Náhradníci: Ortolá – Camarasa, Santos, C. Espinoza, Toquero, García, Vigaray.

    Rozhodčí: Mario Melero López – Manuel Torre, José Martínez
    bahis siteleri