Färjestad – Cracovia 7:0 (kon.) | SaiPa – Eisbären 6:3 (kon.) | Rauma – Ingolstadt 1:3 (kon.)
Kärpät – Krefeld 5:3 (kon.) | JYP – Gap 4:0 (kon.) | Rouen – Djurgården 3:4 (po pr.)
konec
SaiPa Lappeenranta
6:3 (0:1, 3:0, 3:2)
Eisbären Berlín
Sobota 10.09.2016, 16:00Hokejová Liga mistrů • Skupina I
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:27
    Přesilovou hru si zahraje tým SaiPy, jelikož Andre Rankel fauloval podražením, a tak na dvě minuty oslabí svůj celek a opět sníží jeho naděje na body z tohoto utkání.
     
    43:55
    Hra přerušena proto, že se bude vylučovat, rozhodčí ukazuje na jednoho z hokejistů, že musí jít na trestnou lavici. Je to domácí Sneck, kdo nechal hokejku pod soupeřovýma nohama a je nucen jít pykat.
     
    37:08
    Šanci na vylepšení skóre dostává Eisbären Berlín. Hosté totiž budou hrát přesilovku poté, co na dvě minuty za katr za hrubost odchází domácí hokejista Sneck.
     
    31:32
    Ještě než rozhodčí přerušil hru, SaiPa hrála ve výhodě, ale pak už se vylučovalo. Podruhé v zápase na trestnou lavici usedne některý z hokejistů Ledních medvědů. Tentokrát to bude za nedovolené bránění Rankel.
     
    24:31
    Máme tu první vyloučení na hostující straně, takže SaiPa si zahraje přesilovou hru a má šanci vylepšit dosavadní skóre. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Wissmann.
     
    19:47
    Tak přeci jen se ještě v první třetině bude vylučovat, a to z řad domácího celku. Na dvě minuty musí na trestnou lavici Savilahti, který se dle názoru rozhodčího provinil sekáním. Přesilovka pro hokejisty Berlína.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. McFarland (Carson, Maalahti), 29. Kuronen (McFarland), 36. McFarland (Savilahti-Nagander, Koskiranta), 47. Koski (Kuronen), 51. Hamilton (Strömberg, Savilahti-Nagander), 59. McFarland (Koskiranta, Savilahti-Nagander) – 9. Busch (Noebels, Mueller), 46. Wilson (Rankel), 54. Busch (Machacek, MacQueen)


    SaiPa Lappeenranta: Tuohimaa (Markkanen) – Maalahti, Carson – Ovaska, Savilahti – Sneck, Backman – McFarland, Jääskeläinen, Koskiranta – Hamilton, Strömberg, Järvinen – Leivo, Koski, Kuronen – Kettunen, Salminen, Kaksonen, Vainikainen
    Eisbären Berlín: Cüepper (Vehanen) – Dupont, Baxmann – Wissmann, Braun – Bruneteau, Mueller – Gervais – Wilson, Tallackson, Rankel – Petersen, Olver, Fischbuch – Machacek, MacQueen, Noebels – Busch, Ziegler

    Rozhodčí: Hodek (Česko), Kaukokari – Neva, Pesonen (všichni Finsko)
    bahis siteleri