Plzeň – Třinec 1:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:5 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 0:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 3:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:6 (0:1, 1:3, 2:2)
Berani Zlín
Neděle 11.09.2016, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Roman VLACH - 3:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výhoda jednoho muže na ledě domácím nepomohla. Z úniku zvyšuje na 6:3 ROMAN VLACH! Tohle byla tečka za dnešním utkáním. Bez asistence.
    47:28 Michal TRÁVNÍČEK - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov opět snižuje! Po tvrdé střele Martina Kokeše se nejlépe před Kašíkem zorientoval MICHAL TRÁVNÍČEK. Pro kapitána Vervy již nebyl problém doklepnout kotouč do odkryté branky. Asistence: Martin Kokeš a Jakub Černý.
    45:37 Viktor HÜBL - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A přeci jen je tu alespoň malá naděje na otočení výsledku. Přes Pavelku a Kristiana Reichela se kotouč dostal k VIKTORU HÜBLOVI. Asistent kapitána se otočil a bekhendovou střelou překonal Libora Kašíka. Stav utkání 2:5. Asistence: Kristian Reichel a Tomáš Pavelka.
    40:20 Roberts BUKARTS - 1:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín nasázel soupeři pověstného bura! Střelu Roberta Říčka tečoval před Halászem ROBERTS BUKARTS a hosté vedou 5:1. Asistence: Robert Říčka a Oldrich Kotvan.
    34:39 Antonín HONEJSEK - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín si znovu užívá radost! Z brejku se podruhé prosazuje z levé strany ANTONÍN HONEJSEK. Stav utkání 1:4. Pro domácí je to po snižujícím gólu studená sprcha. Asistence: Martin Podešva.
    30:43 František LUKEŠ - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Konečně se dočkali také domácí fanoušci! Daniel Sörvik poslal puk na Viktora Hübl. Hübl našel dlouho letého kamaráda FRANTIŠKA LUKEŠE.Lukeš tvrdou střelou upravuje stav utkání na 1:3. Asistence: Daniel Sörvik a Viktor Hübl.
    29:28 Antonín HONEJSEK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pro Litvínov se stává tříbodový zisk z utkání utopií. Zvláště, když se po asistenci Zdeńka Okála prosazuje ANTONÍN HONEJSEK. Na jeho střelu po ledě byl Jaroslav Janus krátký. Asistence: Zdeněk Okál a Miroslav Blaťák.
    24:40 Martin PODEŠVA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to již 0:2. Z jednoho útoku vytěžili hosté maximum. Matějíček s Kubišem našli MARTINA PODEŠVU, který z levého kruhu propálil do šibenice Jaroslava Januse. Asistence: Pavel Kubiš a Martin Matějíček.
    13:16 Roman VLACH - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG Zlín využívá druhou přesilovku! Od Antonína Honejska se puk dostal k Ondřeji Veselému. Ten vyslal střílenou přihrávku před Januse. Kolem branky domácích hlídkoval ROMAN VLACH, který kotouč tečoval přesně do protisměru brankáře. Stav utkání 0:1. Asistence: Ondřej Veselý a Antonín Honejsek.
    Marken.cz

    Lukáš Holán

    Branky a nahrávky: 31. Lukeš (Sörvik, V. Hübl), 46. V. Hübl (Reichel, Pavelka), 48. Trávníček (Kokeš, J. Černý) – 14. Vlach (O. Veselý, Honejsek), 25. Podešva (Kubiš, Matějíček), 30. Honejsek (Okál, Blaťák), 35. Honejsek (Podešva), 41. Bukarts (Říčka, Kotvan), 59. Vlach


    HC VERVA Litvínov: Janus (Halász) – Kubát, Gula, Z. Sklenička, F. Pavlík, Sörvik, Pavelka, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Reichel – Nejezchleb, R. Hanzl, M. Hořava – Trávníček, J. Černý, Martynek – M. Hanzl, Gerhát, Jurčík.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Bořuta, Matějíček, Žižka, Horák, Blaťák – Bukarts, P. Holík, Říčka – O. Veselý, Honejsek, Vlach – Okál, Podešva, Kubiš – Šťastný, Chytil, J. Ondráček.

    Rozhodčí: Hribik, Krob – Komárek, Ondráček

    Diváci: 4523
    bahis siteleri