HC Plzeň – Sparta 1:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:4 (po pr.)
Liberec – Pardubice 2:6 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 5:4 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 3:4 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 1:4 (kon.) | Tábor – Jihlava 1:5 (kon.) | Warriors Brno – Havířov 0:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:6 (2:2, 0:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 11.09.2016, 12:30ELIOD extraliga mladšího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    46:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Šestý gól Pardubic je na světě. FILIP KOFFER asi chtěl spíš nahrávat, kotouč mu ale sjel z hole přímo do liberecké brány. Hosnedl, který nahradil Čajana v bráně, neměl nárok zasáhnout. Asistence: Tomáš Jelínek.
     
    42:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nebylo to marné oslabení z liberecké strany, ale Východočeši přesto dokázali skórovali. DAVID MATĚCHA dostal puk do levého kruhu a jeho pokus zápěstím propadl Hosnedlovou výstrojí až do brány. Asistence: Tomáš Zeman, Tomáš Jelínek.
     
    33:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši jdou znovu do trháku! Matěchův pokus od modré se od zadního mantinelu odrazil tak neočekávaně před domácí klec, že se z toho brankář Čajan doslova posadil na zadek, a nebyl tak schopný zasáhnout proti dorážce PETRA ANTONÍČKA. Asistence: David Matěcha, Michal Rouha.
     
    23:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pár vteřin po skončení přesilovky Dynamo skóruje. Šťastný odraz od bruslí MICHALA HRÁDKA nasměroval puk za Čajanova záda. Bez asistence.
     
    15:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda! Adam Liška se ujal puku v obranném pásmu, projel s ním do útočného pásma, kde v souboji jeden na jednoho přebruslil hostujícího beka. Pak nádherným pasem před prázdnou bránu vybídl ke skórování JANA CIKHARTA, který se nemýlil. Asistence: Adam Liška.
     
    13:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka Severočechů vypadala dlouho nemastně neslaně, jenže stačila jedna povedená rána od modré v podání Adamce, nejistý Nečasův zákrok a pohotová dorážka JAKUBA RYCHLOVSKÉHO. Asistence: Miroslav Adamec, Jan Hampl.
     
    07:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok pro domácí. TOMÁŠ JELÍNEK přesně vystihl správnou dobu, kdy byl před libereckou bránou hustý provoz a lehkým nahozením od modré čáry zaskočil zkoprnělého Čajana. Asistence: Tomáš Zeman, Filip Koffer.
     
    06:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je tu úvodní branka zápasu! Rohlík v útočném pásmu prostrčil puk na hůl ONDŘEJE TOBIÁŠE a ten bekhendovou ranou z pravého kruhu překonal Čajana. Ten si trochu může sypat popel na hlavu poté, co si nepohlídal přední tyč. Asistence: Ondřej Rohlík.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 14. Rychlovský (Adamec, Hampl), 16. Cikhart (Liška) – 7. Tobiáš (Rohlík), 8. Jelínek (Zeman, Koffer), 24. Hrádek, 34. Antoníček (Matěcha, Rouha), 43. Matěcha (Zeman, Jelínek), 47. Koffer (Jelínek)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (43. Hosnedl) – Adamec (C), Hampl, Žůrek, Havlíček, Starý, Kollert – Rychlovský, Dospěl, Jansa, Jakubec, Dupal, Nikolič, Liška, Drábek, Cikhart, Křepelka, Vomáčka, Strnad, Nezbeda, Virág
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Pejzl, Kaštánek, Matěcha, Hrádek, Odehnal, Jelínek, Secký – Šír, Rouha, Zeman, Antoníček, Koffer (C), Hledík, Hricuš, Rohlík, Lašák, Tobiáš

    Rozhodčí: Hrubý – Bosák, Kajínek
    bahis siteleri