Orenburg – Spartak 1:3 (kon.)
konec
FK Orenburg
1:3 (1:1)
FK Spartak Moskva
Pátek 16.09.2016, 16:00 • Stadion Gazovik, Rostoši, kapacita 4.800 diváků • Ruská Premier Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Blagoj Georgiev (FK Gazovik Orenburg) a Dmitrij Kombarov (FK Spartak Moskva) si za postrkování mezi sebou vysloužili žluté karty.
     
    90
    Poslední střídání proběhlo také v týmu FK Spartak Moskva: z hrací plochy odešel Roman Zobnin a místo něj se na place objevil Alexandr Zujev.
     
    89
    Ivelin Popov (FK Spartak Moskva) bránil Abakumovovi ve výkopu a hlavní arbitr se ho rozhodl potrestat udělením žluté karty. Hříšník se sice diví, ale moc dobře ví, že verdikt nejpovolanějšího muže na hřišti už nezmění.
     
    87
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Andrej Ješčenko, přichází Denis Kutin.
     
    86
    Třetí a zároveň poslední střídání v týmu FK Gazovik Orenburg: ze hřiště odchází Dmitrij Jefremov, zatímco opačným směrem míří Igor Koronov.
     
    85
    Zobnina uprostřed hřiště podrazil Vadim Afonin (FK Gazovik Orenburg) a hlavní arbitr mu neváhal ukázat žlutý kartonek.
     
    81
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: dohráno má Džano Ananidze a na jeho místo nastupuje Ivelin Popov.
     
    79
    Také po rohovém kopu byli domácí hodně nebezpeční a dokonce mohli vsítit kontaktní gól. Rebrov měl však štěstí, za jeho zády se totiž rozezvučela levá tyč a nebezpečí pak definitivně zažehnal až Kutěpov, který balon vší silou odkopl mimo velké vápno.
     
    78
    Gazovik pořádně zatopil obraně moskevského mužstva! V předbrankovém prostoru si na centrovaný balon naskočil Sanaja a Rebrov měl co dělat, aby balon dokázal vytěsnit mimo tři tyče.
     
    72
    Střídání v týmu FK Gazovik Orenburg: ze hřiště odchází Roman Vorobjev, přichází Yacouba Bamba.
    69. Džano ANANIDZE - 1:3
     
    69
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je rázem dvougólový! Promes se na pravé straně hřiště proměnil v centrujícího muže a vzdušným pasem oslovil nikým nehlídaného DŽANA ANANIDZEHO, který se bez přípravy položil do míče a do Abakumovovy sítě ho umístil i s přispěním horní brankové konstrukce. Tohle byl nechytatelný projektil, proti němuž prostě a jednoduše nešlo zakročit. Opravdu parádní rána!
     
    67
    Střídání v týmu FK Gazovik Orenburg: ze hřiště odchází Alexandr Prudnikov, přichází Anzor Sanaja.
    66. Quincy PROMES - 1:2
     
    66
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Tak toto sportovní pravidlo se nyní předvedlo v celé své "kráse". Po nevyužité dvojité šanci domácích přispěchali s útokem hráči Spartaku a nutno říct, že s povedeným. Po přistrčení balonu do šestnáctky se uvnitř vápna odehrál souboj, po němž balon vypadl na pravou stranu, odkud Abakumova podruhé v zápase prostřelil QUINCY PROMES
    65. Alexandr Prudnikov (ORE)
     
    65
    Nyní měl hostující celek opravdu notnou dávku štěstí! Vorobjevův přizvednutý centr zleva dolétl až k Prudnikovovi, který zblízka napálil balon přímo do Rebrova. Domácí se pak ještě dostali k dorážce z ostrého úhlu a míč na brankové čáře odkopl bránící Kombarov.
     
    59
    Zcela nesmyslně teď Roman Vorobjev (FK Gazovik Orenburg) kopl do protihráče, jenž chvíli před tím odkopl míč, a za svůj bezohledný zákrok si vysloužil žlutou kartu.
    41. Blagoj GEORGIEV - 1:1
     
    41
    Orenburg právě vstřelil branku!
    Exekutorem nařízeného pokutového kopu se stal BLAGOJ GEORGIEV a Rebrova překonal nepříliš razantní střelou z kroku umístěnou doprostřed brány. Gólman Spartaku skočil na stranu, takže byl naprosto bezmocný.
     
    39
    Za strkanici pak ještě obdrželi žluté karty Rômulo (FK Spartak Moskva) a Dmitrij Andrejev (FK Gazovik Orenburg).
     
    39
    Po centru od rohového praporku se uvnitř vápna Zé Luís (FK Spartak Moskva) provinil podražením soupeře, inkasoval žlutou kartu a navíc byla nařízena penalta.
    26. Alexandr Prudnikov (ORE)
     
    26
    Pořádně rušno bylo na opačné straně! Jefremov na levém křídle obdržel chytrou zadovku a otevřel se před ním prostor. Ten využil k přesnému centru směřujícímu na hlavu nabíhajícího Prudnikova, jehož pokus o zem Rebrov brilantně vychytal.
    2. Quincy PROMES - 0:1
     
    2
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo se velmi rychle dostává do vedení! Zobnin adresoval přihrávku QUINCYMU PROMESOVI, který se kličkou před hranicí pokutového území dostal do lepší střelecké pozice, z níž vypálil nechytatelnou ránu, na kterou Abakumov neměl nárok. Po balonu letící k jeho pravé tyči se sice natahoval jak mohl, ale byl příliš krátký a zabránit míči v cestě do sítě nedokázal.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 41. Georgiev (pen.) – 2. Promes (Zobnin), 66. Promes, 69. Ananidze (Promes)

    Karty:   39. Andrejev (ORE), 59. Vorobjev (ORE), 85. Afonin (ORE), 90+2. Georgiev (ORE) – 39. Luís (SPM), 39. Rômulo (SPM), 89. I. Popov (SPM), 90+2. D. Kombarov (SPM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:15.
    FK Orenburg: Abakumov – Malych, Oyewole, Andrejev, Polujachtov – Afonin – Něchajčik, Vorobjev (72. Bamba), Georgiev, Jefremov (86. Koronov) – Prudnikov (67. Sanaja).
    Náhradníci: Ruděnko, Gutor – Bamba, Žunić, Šogenov, Poměrko, Sanaja, Koronov, Vasijev, Batov, Děľkin, Kacapalov.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko (87. Kutin), Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Promes, Rômulo, Fernando, Zobnin (90. Zujev) – Ananidze (81. I. Popov) – Luís.
    Náhradníci: Pesjakov – Zujev, Maurício, Melkadze, Tasci, Pucko, Kutin, I. Popov, Davydov.
    bahis siteleri