Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 5:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:5 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:1 (kon.)
Sparta – Třinec 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 16.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:42 Tomáš KAUT - 4:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši snižují jedenáct minut před koncem na rozdíl jediné branky! Alexandre Mallet zavezl po levém křídle kotouč do útočného pásma a našel před brankou šikovně postaveného TOMÁŠE KAUTA, jenž zacílil přesně do horního rohu Lašákovy branky. Asistence: Alexandre Mallet a Branislav Rapáč.
    41:24 Michal PLUTNAR - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají do dvoubrankového vedení! Michal Bulíř posunul puk na modrou čáru na MICHALA PLUTNARA, jenž střelou zápěstím překonal Brandona Maxwella. Asistence: Michal Bulíř.
    26:10 Michal BULÍŘ - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají do vedení! Z rychlého protiútoku zavezl Jan Ordoš puk do útočného pásma a poté našel rozjetého MICHALA BULÍŘE, který se trefil pod horní tyč pardubické brány. Asistence: Jan Ordoš.
    23:44 Adam JÁNOŠÍK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec záhy odpovídá! Lukáš Krenželok si vybruslil do dobré pozice, ale celou akci ještě vyšperkoval parádní přihrávkou na ADAMA JÁNOŠÍKA, který zakončoval do zcela odkryté brány. Asistence: Lukáš Krenželok.
    20:34 Jan ŠČOTKA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle gól si Ján Lašák za rámeček nedá, zato JAN ŠČOTKA rovnou do zlatého! Pardubický obránce tak trochu nazdařbůh vystřelil ze středního pásma a puk zaplaval pod horní tyč Lašákovy brány. Bez asistence.
    10:26 Petr JELÍNEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedno rčení říká, že když se něco podaří, tak se něco zákonitě pokazí. Jenže Lukáš Nahodil teď může vyhubovat pouze sám sobě, udělal totiž školáckou chybu, když vyvážel puk skrze vlastní brankoviště, napadající Lukáš Krenželok mu puk vypíchl a ze vzduchu jej dorazil do brány PETR JELÍNEK. Asistence: Lukáš Krenželok.
    09:10 Petr SÝKORA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    PETR SÝKORA, jeho pověstný přílep a další využitá přesilovka! Pardubického snajpra přesně našel Tomáš Rolinek a dalšímu gólu nestálo nic v cestě. Jednoduché, účinné. Asistence: Tomáš Rolinek a Nicholas Schaus.
    08:56 Tomáš ROLINEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo dává gól a bude pokračovat ve dvojnásobné přesilové hře! Střelu Nicholase Schause vyrazil Lašák na před bránou stojícího Lukáše Nahodil, ten zachoval chladnou hlavu a puk posunul na TOMÁŠE ROLINKA, který trefil úplně odkrytou bránu Liberce. Asistence: Nicholas Schaus a Justin Hodgman.
    02:13 Branko RADIVOJEVIČ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Michal Bulíř vyhrál buly přímo na připraveného BRANKA RADIVOJEVIČE, který střelou z první trefil mezírku mezi Maxwellovými betony. Asistence: Michal Bulíř.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 9. Rolinek (Schaus, Hodgman), 10. P. Sýkora (Rolinek, Schaus), 21. Ščotka, 49. T. Kaut (Mallet, Rapáč) – 3. Radivojevič (Bulíř), 11. Jelínek (L. Krenželok), 24. Jánošík (L. Krenželok), 27. Bulíř (Ordoš), 42. Plutnar (Bulíř)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Štěpánek) – Ščotka, Schaus, Havlík, Leduc, Ovčačík, Bokroš – P. Sýkora, Rolinek, Nahodil – Bárta, Hodgman, Hubáček – Zadina, Tomášek, Klimenta – Rapáč, T. Kaut, Mallet.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Will) – Ševc, R. Šimek, Derner, Mojžíš, Vitásek, Jánošík, Plutnar – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Bartovič, Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Bližňák, D. Špaček – Lakatoš, J. Mikyska, Ordoš – Hrabík, Vlach.

    Rozhodčí: Hradil, Polák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6688
    bahis siteleri