Barys – Petrohrad 3:5 (kon.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (1:0 po s.n.)
Jaroslavl – N.Novgorod 1:2 (po pr.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 16.09.2016, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy u konce a po krátkém prodloužení vítězí Torpedo Nižnij Novgorod! Po ani ne půl minutě napřáhl ke střele Pettersson a hosté tak dokonali obrat, který asi celkem odpovídal tomu, jak zápas vypadal na ledě. Moc šancí jsme neviděli, ale alespoň nějakých branek jsme se dočkali – ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkné prožití víkendu. (21:00:55)
     
    Konec zápasu.
    60:25 Fredrik PETTERSSON - 1:2
     
    60:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No tak to bylo hodně rychlé a domácí ani neubránili tu kratičkou přesilovku hostů! Torpedu totiž zabralo jen 25 vteřin, než zápas rozhodlo! Z rohu kluziště puk dobře rozehrál Rasskazov, který našel přesně hůl FREDRIKA PETTERSSONA, jež opět využil ne moc přesvědčivého zákroku Sudnicina a procedil razantní střelou puk za jeho záda! Asistence: Kirill Rasskazov a Vladimir Galuzin.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čeká nás tedy ještě prodloužení, které si hosté vysloužili srovnávací brankou! Tu dokázal vstřelit deset minut před koncem po nejistém zákroku Sudnicina Lofquist a byť hosté měli těch šancí více, zůstalo u stavu 1:1 po šedesáti odehraných minutách – kdo získá ten bonusový bod?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:18
    Lokomotiv tak už jen brání remízu a doufá, že se mu to povede, naopak Novgorod zahajuje poslední tlak.
     
    58:33
    Tlak hostů vrcholí a bude se vylučovat, navíc je to pro domácí hodně hloupé – za zdržování hry vyhozením puku mimo hru je vyloučen Pašnin.
     
    57:33
    Dobrou šanci nakonec měli i domácí, ale Proskurjakov byl na zemi včas, puk ukryl a následná strkanice tak byla zcela zbytečná.
     
    55:59
    Už se hraje v podstatě jen před bránou domácích, kteří se stáhli a brání bod – jestli si dnes někdo zaslouží vyhrát, tak je to asi právě Novgorod.
     
    54:37
    A hosté právě měli pořádnou šanci! Ke střele se dostal pár metrů před brankou Osipov, ale jeho ránu do rohu brány skvěle vyrazil Sudnicin mimo!
     
    52:35
    Teď se už delší dobu hraje za bránou domácích a Torpedo se snaží zápas strhnout na svoji stranu, hosté jsou teď lepším týmem.
     
    51:05
    Zápas je opět vyrovnaný, domácí to nijak nesložilo a pořád hrají svoji hru, teď dokonce hrozí v pásmu soupeře.
    49:21 Sam LOFQUIST - 1:1
     
    49:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec je z ničeho nic srovnáno a zápas tak začíná v podstatě od začátku! Akci rozjel ve středí třetině Carter, zavezl puk do té útočné, nabil SAMU LOFQUISTOVI a ten svoji střelu propasíroval mezi betony chybujícího Sudnicina! Asistence: Carter Ashton a John Norman.
     
    48:25
    Zápas nemá skoro žádný spád, hraje se ve středí třetině a domácí drží vedení, které je pro ně velkým úspěchem vzhledem k vyrovnanému průběhu zápasu.
     
    46:30
    Hraje se stále celkem vyrovnaný hokej, hosté se snaží dostat dopředu, ale obrana Lokomotivu drží jako skála.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 38. Talbot (Kozun, Kronwall) – 50. Lofquist (Ashton, Norman), 61. Pettersson (Rasskazov, Galuzin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Gavrikov, Koledov, Kronwall (C), Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Hersley – Loktionov, Averin, Čistov – Kontiola, Kozun, Talbot – Kartajev, Apalkov, E. Galimov – Korškov, Fatějev, Kraskovskij – Polunin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – K. Vorobjov, Lofquist, A. Potapov (C), Jegoršev, Šulenin, M. Osipov, Kolganov, Pepeljajev – Galuzin, Ashton, Žerděv – Daugavinš, Mozer, D. Sjomin – Norman, Rasskazov, Pettersson – Gračjov, Urakov, V. Kuljomin.
    thejrc.org