Přerov – Třinec 4:5 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 4:2 (kon.) | Poruba – Vítkovice 0:9 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:5 (1:0, 1:5, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 17.09.2016, 12:00 • MEO Arena Přerov • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    48:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zadělávají na velké závěrečné drama a zaslouženě snižují na rozdíl jednoho gólu! Z prostoru mezi kruhy se přesnou střelou prosadil JAN BARVENÍČEK. Asistence: Kryštof Šánek, Matúš Hlaváč.
     
    42:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale teď si DOMINIK DVOŘÁČEK spravil chuť a tečí usměrnil za Švančaru Indrákovo nahození. Přerov tak využil přesilovku a je znovu v zápase. Asistence: Daniel Indrák, Matúš Hlaváč.
     
    39:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru druhé třetiny odskakují na rozdíl tří branek. Gólman Rachůnek si vybral slabší chvilku a propustil za sebe kotouč po nepříliš prudké střele ŠTĚPÁNA MACHÁČKA. Asistence: Šimon Mikler.
     
    37:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže Oceláři přispěchali s velmi rychlou odpovědí a znovu vedou o dva góly. Z prostoru mezi kruhy se za Rachůnkova záda prosadil MATOUŠ ČMIEL. Bez asistence.
     
    37:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nakonec to ale domácím z další akce vyšlo! Indrák našel rychlou přihrávkou před bránou JANA BARVENÍČKA, který poslal kotouč nad beton gólmana Švančary. Přesilovka je využita. Asistence: Daniel Indrák.
     
    33:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je smůla. MATOUŠ ČMIEL nastřelil puk přes hráče na bránu, ten se nejdříve odrazil od betonu brankáře Rachůnka a poté od brusle domácího hráče za čáru. Asistence: Pavel Srníček, Tobiáš Marguš.
     
    23:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký tlak Třinec přetavil v druhý gól. K němu mu ale pomohl nedůraz domácích obránců, kteří dali ŠIMONU MIKLEROVI dost prostoru před bránou a neměl tak problém zakončit. Bez asistence.
     
    22:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají krátkou přesilovku a je vyrovnáno. Z hranice brankoviště poslal kotouč za Rachůnkova záda TOMMY WARDAS. Asistence: Martin Szmek.
     
    19:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle je gól do šatny jako z učebnice! Zubři přečkali oslabení, po jehož skončení ujel po křídle KRYŠTOF ŠÁNEK a poslal kotouč precizně ke vzdálenější tyči. Švančara byl bez šance. Asistence: Stanislav Svozil.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 20. Šánek (Svozil), 38. Barveníček (Indrák), 43. Dvořáček (Indrák, Hlaváč), 49. Barveníček (Šánek, Hlaváč) – 23. Wardas (Szmek), 24. Mikler, 34. Čmiel (Srníček, Marguš), 38. Čmiel, 40. Macháček (Mikler)


    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (41. Postava) – Hlaváč, Kopeček, Šabršula, Svozil, Vohrabal, Zeman, Raška – Štědrý, Indrák, Barveníček – Dvořáček, Ministr, Kleniar – Krupa, Šimanský, Šánek – Ryšavý
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Konderla, Srníček, Wantulok, Cienciala, Weber, Chovaniak – Králík, Čmiel, Szmek, Wardas, Jurzyca, Marguš, Mikler, Rybnikár, Macháček, Branc

    Rozhodčí: Netopil – Holibka, Skokánek
    bahis siteleri