Tým Evropy – USA 3:0 (kon.) | Kanada – Česko 6:0 (kon.) | Rusko – Švédsko 1:2 (kon.)
konec
Rusko
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Švédsko
Neděle 18.09.2016, 21:15 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 20270 míst) • Světový pohár • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    59:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se přeci jen v závěrečném tlaku prosazují! Jevgenij Malkin si vybral velmi těžkou přihrávku přes několik hráčů na ALEXANDERA OVEČKINA, který se musel pro puk otočit, nakonec ale pro Markströma překvapivou střelou dostal puk do sítě! Asistence: Jevgenij Malkin a Pavel Dacjuk.
    32:52 Victor HEDMAN - 0:2
     
    32:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi přidávají druhou branku! Markov nedokázal vyhodit puk z pásma, na modré čáře jej stihl zastavit Henrik Sedin. Carl Hagelin pak rychle připravil puk do mezikruží na najíždějícího VICTORA HEDMANA, jenž prostřelil Bobrovského podruhé! Asistence: Carl Hagelin a Henrik Sedin.
    30:41 Gabriel LANDESKOG - 0:1
     
    30:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi přesilovou hru využívají velmi rychle! Po Bäckströmově vyhraném vhazování se k puku dostal Erik Karlsson, rychlou přihrávkou nabil na ránu GABRIELU LANDESKOGOVI, jehož bomba skončila přesně v pravé šibenici ruské branky! Asistence: Erik Karlsson a Nicklas Bäckström.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 60. Ovečkin (Malkin, Dacjuk) – 31. Landeskog (E. Karlsson, Bäckström), 33. Hedman (Hagelin, H. Sedin)


    Rusko: Bobrovskij (Varlamov) – Orlov, N. Zajcev, Markov, Jemelin, D. Kulikov, Marčenko – Ovečkin (C), Dacjuk, Kučerov – N. Kuljomin, Malkin, Tarasenko – Panarin, Šipačjov, Dadonov – Tělegin, Anisimov, Kuzněcov. Trenér: Oleg Znarok.
    Švédsko: Markström (Enroth) – Ekholm, E. Karlsson, Hedman, Strålman, Ekman-Larsson, Hjalmarsson – D. Sedin, H. Sedin (C), Eriksson – Forsberg, Bäckström, Hörnqvist – Hagelin, Krüger, Silfverberg – Landeskog, Backlund, Söderberg. Trenér: Rikard Grönborg.

    Rozhodčí: McCauley, O'Rourke – Murphy, Murray

    Diváci: 18966
    bahis siteleri