Technika Brno – Šumperk 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 4:3 (po pr.)
Nový Jičín – Kopřivnice 7:1 (kon.) | Kolín – Tábor 7:0 (kon.)
po prodl.
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
HK Opava
Středa 21.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je hotovo, dobojováno, hodonínští hokejisté berou bod navíc! Miklík vypálil od modré čáry, puk se odrazil k PETRU PEŠOVI, ten se s ním jednoduše otočil a z bezprostřední blízkosti jej poslal přímo pod horní tyč Šafránkovy klece! Asistence: Martin Miklík.
     
    55:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tribuny hodonínského zimního stadionu propukly v jásot! JAKUB KADLEC totiž dokázal po upracované akci vstřelit vyrovnávací branku. Hodonínský forvard se nejlépe zorientoval na brankovišti po sérii zmatených odrazů kotouče a v krkolomné pozici protlačil puk za Šafránkova záda. Bez asistence.
     
    39:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané však odpověděli nejlépe jak mohli, a to vedoucí brankou do šatny! A nebyl to nikdo jiný než TOMÁŠ POLOK, který donutil Ondřeje Halodu kapitulovat již potřetí. Opavský útočník dnes zažívá neuvěřitelné utkání, významně se podílel na všech brankách svého mužstva. Asistence: Petr Wolf, David Galvas.
     
    39:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ERIK HLOŽÁNEK to udělal naprosto fantasticky a střílí vyrovnávací branku, která na hodonínském zimním stadionu tak dlouho klepala na dveře! David Polesný vyslal mladého útočníka na zteč po pravém křídle, ten z téměř zoufalého úhlu dokázal najít mezírku mezi Šafránkovou pravou rukou a betonem. Asistence: David Polesný.
     
    28:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané si berou své vedení zpět, branka to byla nádherná! TOMÁŠ POLOK získal kotouč na hranici středního a útočného pásma, vybruslil s ním do mezikruží a příklepem trefil puk mezi lapačku a beton vysoko vyjetého Halody. Bez asistence.
     
    10:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté bránili v oslabení aktivně a houževnatě, jenže na tuhle povedenou kombinaci už byli krátcí. Petr Peš z rohu kluziště našel přesně hůl PETRA JURČI v mezikruží, který si udělal prostor dobrým pohybem a bez přípravy napálil puk pod horní tyč. Asistence: Petr Peš, Marek Haloda.
     
    00:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Tomu říkám neuvěřitelný vstup do utkání! Po Vítkově ráně od levého mantinelu se vhazovalo buly po pravici Halody, Tomáš Polok jej vyhrál na modrou čáru. Odtud napřáhl ke střele VLADIMÍR HOLÍK, jehož bombu zastavila až síť hodonínské klece. Asistence: Tomáš Polok.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 11. Jurča (Peš, M. Haloda), 40. Hložánek (Polesný), 56. Kadlec, 63. Peš (Miklík) – 1. Holík (Polok), 29. Polok, 40. Polok (Wolf, Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Hovsepyan, Garčic, Pokorný, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Miklík, Talán – Charvát, Kadlec, Jurča, Vaněk, Hložánek, Vrána, Hajný, Zháňal, Tomi, Peš, Janás, Kononenko
    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Holík, Galvas, Černý T., Mosler, Tuma, Šindelář, Slavík, Vrábel – Wolf, Polok, Vítek, Rousek, Selingr, Herman, Pavelek, Černý L., Svoboda, Štindl, Beneš

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Goňa
    bahis siteleri