Club Brugge – Gent 1:0 (kon.) | Standard – Anderlecht 0:1 (kon.) | Genk – Mechelen 2:1 (kon.)
konec
Standard Lutych
0:1 (0:0)
RSC Anderlecht
Neděle 02.10.2016, 18:00 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:54:10)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 9:4.
     
    Je dobojováno! Anderlecht ve šlágru devátého kola belgické ligy vítězí na půdě Standardu Lutych nejtěsnějším možným způsobem a posouvá se před svého soupeře. Dnešní duel nepřinesl mnoho atraktivních akcí! Domácí byli sice dlouhou dobu aktivnější, ale o vítězi rozhodla standardní situace! Jedinou branku utkání vsítil po rohovém kopu Lukasz Teodorczyk! Standard už si poté nevypracoval možnost na vyrovnání a Anderlecht svůj náskok s přehledem uhájil!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další nedovolený zákrok domácích, po kterém zůstává ležet zraněný Dendoncker. Hosté jsou hodně blízko. Do konce nastavení zbývá jediná minuta a Anderlecht bude rozehrávat.
     
    90+1
    Hra je přerušena! Tielmans zůstává ležet na hrací ploše po souboji na polovině hřiště. Hosté sbírají cenné vteřinky k dobru.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Teodorczyk, přichází Deschacht.
     
    88
    Domácí zahrávali přímý kop z nadějné pozice! Exekuce se ujal Trebel, jehož tvrdá střela se zastavila na čtyřčlenné zdi. Hosté vybojovali pouze rohový kop.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Badji (RSC Anderlecht).
     
    87
    Mohlo být vyrovnáno! Trebel se opřel do odraženého míče za hranicí pokutového území a jeho ránu se ještě snažil usměrnit Scholz! Domácí stoper ale spíše zpracoval míč pro hostující stopery!
     
    86
    Fai vhazoval v blízkosti rohového praporku. Svým autem našel pouze střídajícího Edmilsona, který se nedokázal prokousat přesilou tří obránců Anderlechtu.
     
    85
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Stanciu, přichází Badji.
     
    84
    Do pokutového území Anderlechtu přilétl centr z pravé strany. Hostující obránci ale byli na svých místech a bez problémů míč odpravili do bezpečné vzdálenosti.
     
    83
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Raman, přichází Sá.
     
    82
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů, který si přivodil zranění v souboji u rohového praporku.
     
    81
    Domácí jsou najednou úplně opařeni a nedokáží si přihrát na krátkou vzdálenost. Acheampong vybojoval míč na polovině hrací plochy a rozjel kombinaci Anderlechtu.
    79. LukaszTEODORCZYK - 0:1
     
    79
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Anderlecht z ničeho nic udeřil po rohovém kopu! Na centr do pokutového území si malém vápně naskočil LUKASZ TEODORCZYK, který využil špatného vyběhnutí domácího brankáře a hlavou rozvlnil síť!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 79. Teodorczyk

    Karty:   26. Fai (STA) – 40. Tielemans (AND), 87. Badji (AND)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 9:4.
    Standard Lutych: Gillet – Fai, Scholz, Laifis, Andrade – Dossevi, Enoh, Trebel, Dompé (46. Edmilson) – Raman (83. Sá), Belfodil (70. Mbenza)
    Náhradníci: Mbenza, Edmilson, Hubert, Wiliam, Cissé, Sá, Echiejile

    RSC Anderlecht: Roef – Spajić, Mbodji, Nuytinck, Acheampong – Tielemans, Stanciu (85. Badji), Dendoncker – Chipciu, Teodorczyk (89. Deschacht), Hanni (75. Capel)
    Náhradníci: Deschacht, Badji, Harbaoui, Bruno, Capel, Boeckx, Vancamp

    Rozhodčí: Delferiére – de Neve, Monteny
    thejrc.org