Wolfsburg – Mohuč 0:0 (kon.) | Schalke – Mönchengladbach 4:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
0:0 (0:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 02.10.2016, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (17:23:14)
     
    Statistiky dnešního utkání

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:2.
    Střely mimo: 8:4.
    Rohy: 11:3.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 10:6.
     
    Velmi překvapivý výsledek zápasu. Bezbranková remíza vůbec nesedí k Muhuči, která dává hodně branek, ale také jich hodně inkasuje. Právě Wolfsburg byl po celou dobu zápasu aktivnější a vytvořil si i několik brankových možností, ale Julian Draxler ani Mario Gomez míč do branky nedopravili a tak si každý tým z dnešního zápasu odnese bod.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí měli k dispozici rohový kop, ale byl příliš přetažený a naopak do útoku mohl jít Karim Onisiwo. Ten ještě hledal na ose hřiště Córdobu, ale ten je již pokrytý.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90
    V poslední minutě zápasu se ještě domácí tlačili do zakončení. Nakonec to vzal na sebe z velké dálky Ricardo Rodriguez, ale trefil jen bránícího hráče.
     
    89
    Mario Gomez mohl definitivně rozhodnout. Míč mu ale velmi blízko brankové lajny ustřelil z hlavy zachránce Mohuče Stefan Bell.
     
    88
    Ve středovém kruhu přišlápl kopačku Gbamin Draxlerovi a je odpískán faul. Domácí mají jednu z posledních možností k rozehrávce.
     
    87
    Alexander Hack je sice otřesený, ale pokračuje ve hře. Hosté ještě napadali rozehrávku Wolfsburgu, ale Seerdar je jen nastřelený.
     
    86
    Ofenzivní hráč domácího týmu Julian Draxler napálil ve vápně Hacka a ten zůstal ležet na trávníku. Hra ale pokračovala až musel míč odkopnout Donati.
     
    85
    Znovu museli být domácí ve střehu. Robin Knoche zastavil nadějnou přihrávku do vápna a tím ukončil celou akce Mohuče.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Yunus Mallı, přichází Suat Serdar.
     
    83
    Skvěle zasáhl v obraně Jeffrey Bruma, který nenechal rozeběhnout s míčem Córdobu. Ten se zlobí na rozhodčího, že neodpískal faul, ale hraje se dál.
     
    82
    Josip Brekalo to nyní zkoušel individuálně. Prvního obránce ještě obešel, ale druhý ho při střele vyvedl z rovnováhy a míč končí znovu vedle branky.
     
    81
    Posledních zhruba deset minut pro oba týmy, aby vstřelenou branou rozhodly dnešní zápas a odnesly si tak všechny tři body.
     
    80
    Mario Gomez zboural při zpracování Alexandera Hacka, ale rozhodčí pustil hru. Z toho těžil na levé straně Rodriguez, ale následně Brekalo střílel jen mimo.
     
    79
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Maximilian Arnold, přichází Yannick Gerhardt.
     
    77
    Velmi přetažený míč na zadní tyč, ale z nevýhodné pozice ještě nastřelil soupeře Onisiwo a hosté měli k dispozici ještě jeden roh. Ten zakončil Yusun Malli jen lehkou střelou do středu branky.

    Vít Schück

    Branky:


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:6.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Träsch, Bruma, Knoche, Ricardo Rodríguez – Seguin, Arnold (79. Gerhardt) – Błaszczykowski (C) (75. Bruno Henrique), Draxler, D. Caligiuri (65. Brekalo) – Mario Gómez.
    Náhradníci: Benaglio – Schäfer, Gerhardt, Bruno Henrique, Mayoral, Horn, Brekalo.

    1. FSV Mohuč 05: Lössl – Donati, Bell (C), Hack, Bussmann – Gbamin, Frei (58. Brosinski) – Öztunali (74. De Blasis), Mallı (84. Serdar), Onisiwo – Córdoba.
    Náhradníci: Huth – Brosinski, Bungert, Clemens, De Blasis, Holtmann, Serdar.

    Rozhodčí: Brand – Badstübner, Assmuth (vš. Německo)
    bahis siteleri