Empoli – Juventus 0:3 (kon.) | Atalanta BC – Neapol 1:0 (kon.) | Bologna – Janov 0:1 (kon.)
Cagliari – Crotone 2:1 (kon.) | Sampdoria – Palermo 1:1 (kon.) | AC Milán – Sassuolo 4:3 (kon.)
Turín – Fiorentina 2:1 (kon.) | AS Řím – Inter 2:1 (kon.)
konec
Empoli FC
0:3 (0:0)
Juventus FC
Neděle 02.10.2016, 12:30 • Stadio Carlo Castellani, Empoli (kapacita: 21 113 diváků) • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Do té doby na shledanou! (14:27:47)
     
    Utkání už domácí dohráli na polovině Juventusu, ale k ohrožení Buffona se vůbec nedostali. Po závěrečném hvizdu ještě Cuadrado rozpoutal zbytečnou strkanici, nicméně na vítězství hostů to samozřejmě nic nezmění.

    Skvěle chytající Skorupski dnes hodně dlouho trápil střele Juventusu, ale nakonec si jeho obrana vybrala velmi slabou pětiminutovku a mezi 65. a 70. minutou Juve hned třikrát udeřilo! Nejprve si první branku v letošním ročníku připsal Paulo Dybala a poté dva přesné zásahy zaznamenal Gonzalo Higuaín. Ten se nejprve trefil přesně k tyči a následně těžil z obrovské chyby Zambelliho, jenž mu naservíroval gólovku. Hosté mohli ještě navýšit vedení, ale všechny další velké šance skvěle zneškodnil Łukasz Skorupski. Nebýt něj, Empoli by prohrálo možná i o pět či šest branek.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jenže v útoku se drží Juventus, který po faulu na Cuadrada rychle rozehrál. Pjaca si však na levé straně nepočínal ideálně a získal jen vhazování.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty! Hosté tak na vstřelení aspoň jedné branky mají přesně 120 vteřin.
     
    89
    Domácí se drží na polovině Juventusu, nicméně zatím se neodhodlali k jakési kolmější přihrávce, která by do akce dostala i útočníky Empoli.
     
    87
    Ani tento rohový kop Juventusu neznamenal nebezpečí pro bránu Łukasze Skorpského, jenž si na chvíli může oddechnout.
    86. Pjacovu (JUV) povedenou střelu Skorpski (EMP) vytáhl krásným zákrokem
     
    86
    Hosté mohli přeci jenom vsítit ještě čtvrtou branku. Marko Pjaca si totiž nachystal míč na ránu zpoza pokutového území a skvěle chytající Skorupski musel předvést krásný zákrok!
     
    86
    Na chvíli se sice Juve muselo vrátit až za půlící čáru, ale Bonucci ve středu obrany nemusel čelit ataku soupeře a znovu přenesl hru k ofenzivně laděným hráčům hostů.
     
    85
    Juventus v klidu kombinuje na útočné polovině. Nikam se moc netlačí, ale přesto pomalu získává další a další metry soupeřovy poloviny.
     
    84
    Zambelli se nyní aspoň trochu pokusil napravit svou hrubku při třetím gólu Juventusu, ale po ladném uvolnění se odcentroval daleko za pokutové území.
     
    82
    Poslední střídání Juventusu! Na lavičku míří Miralem Pjanić, jehož místo zaujme Stefano Sturaro.
     
    81
    Centrovaný míč od rohového praporku trefil hned prvního bránícího hráče Juventusu. Další přihrávka vzduchem pak přinesla jen útočný faul Mčedlidzeho.
     
    80
    Empoli se snaží aspoň o jednu branku, nicméně další pokus Pasquala byl důrazně zastaven za cenu rohového kopu pro domácí.
     
    79
    Pjaca se skvěle uvolnil u postranní čáry a pospíchal do pokutového území. Zpětnou přihrávkou do středu šestnáctky však Higuaína nenašel.
     
    78
    Domácí sice zůstávají nastěhováni na útočné polovině, ale hostující hráči se velmi dobře pohybují a nepouštějí soupeře blíže k Buffonově bráně.
     
    77
    Manuel Pasqual to sice nekopl úplně špatně, ale míč šel přeci jenom až moc doprostřed brány a Buffon si tedy připsal pouze jednoduchý zákrok.
     
    76
    Před chvílí střídající Marko Pjaca se uvedl nedovoleným zákrokem, který znamená nadějnou standardní situaci pro Empoli! Uvidíme, jak s ní Pasqual naloží.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 65. Dybala (Sandro), 67. Higuaín, 70. Higuaín

    Karty:   62. Pasqual (EMP), 69. J. Mauri (EMP) – 50. Hernanes (JUV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:14. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:20.
    Empoli FC: Skorupski – Zambelli, Bellusci, Ćosić, Pasqual – Tello (67. Mčedlidze), J. Mauri, Croce – Krunić (72. Dioussé) – Maccarone (C) (60. Marilungo), Pucciarelli.
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Dimarco, Dioussé, Mčedlidze, Saponara, Veseli, Maiello, Gilardino, Pereira, Marcel Büchel, Marilungo.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Cuadrado, S. Khedira (61. Lemina), Hernanes, Pjanić (82. Sturaro), Sandro – Higuaín, Dybala (73. Pjaca).
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Mandžukić, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Lichtsteiner, Sturaro, Evra.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Barbirati, Lo Cicero
    bahis siteleri