Košice – Martin 9:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:2 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 02.10.2016, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nové Zámky prerušili sériu štyroch prehier za sebou. Po dvoch tretinách to s nimi nevyzeralo dobre, no v záverečnej časti zápasu našli hrdinu v podobe Ossiho Saarinena. Tento hokejista strelil všetky tri góly domáceho tímu a sám dokázal otočiť vývoj dnešného duelu. Trenčania sú určite sklamaní, no napriek tomu sa môžu tešiť aspoň zo zisku jedného bodu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (19:25:18)
     
    Koniec zápasu.
    60:43 SAARINEN - 3:2
     
    60:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    OSSI SAARINEN je hrdinom dnešného zápasu! Z pravej strany si nakorčuľoval až pred brankára Jana Cháberu, pekne si ho položil na ľad a prakticky gólom do prázdnej brány rozhoduje o dnešnom víťazstve Nových Zámkov. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Dnešný zápas v riadnom hracom čase víťaza nespoznal. Trenčania síce mali nádejný dvojgólový náskok, no ďalšie góly nepridali a pykajú za to. Hrdinom Nových Zámkov je Ossi Saarinen, ktorý dvoma gólmi rozhodol o tom, že o malú chvíľu sa bude musieť predlžovať. Hrať sa bude v atraktívnom formáte troch proti trom.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:28
    Pred domácou bránou sa snažil dostať do zakončenia Jozef Švec. Ten ale ani v páde nedokázal rozhodnúť dnešné dramatické stretnutie.
     
    59:00
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Oba tímy strážia nerozhodný výsledok, ktorý im garantuje zisk aspoň jedného bodu.
     
    58:38
    Po dlhšom čase musel zasahovať aj Marek Šimko. Až príliš veľa priestoru dostal Michal Hlinka, no jeho pokus sa tretím gólom neskončil.
    57:55 SAARINEN - 2:2
     
    57:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácim sa predsa len podarilo vyrovnať. Po strele od modrej čiary sa dostal k puku Kamil Brabenec. Ten ešte vrátil puk do nebezpečného priestoru a OSSI SAARINEN strelou do odkrytej brány vyrovnáva skóre zápasu na 2:2. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    57:44
    Richard Lelkeš to skúšal individuálnou akciou po ľavej strane. Jan Chábera ale bez problémov prikryl puk pod svojou lapačkou.
     
    57:18
    Michal Hudec šikovným spôsobom nahodil puk na brankára Jana Cháberu a získal tak aspoň útočné pásmo pre svoj tím.
     
    56:27
    Nové Zámky sa snažia vypracovať si záverečný tlak. Zatiaľ sa to ale domácim nedarí a ani strela Kamila Brabenca zmenu skóre nepriniesla.
     
    55:46
    Na druhej strane klziska dobre zabojoval tretí trenčiansky útok. Do zakončenia sa dostal Peter Ölvecký, ale ani on nemieril presne.
     
    55:19
    Po chybe hosťujúcich hráčov sa črtala šanca pre Albína Podstavka. Ten ale v rozhodujúcom momente spadol a nedokázal zakončiť.
     
    54:36
    Veľmi pekne to urobil šikovný Jakub Gašparovič. Ten sa predral stredom domácej obrany, no jeho strela švihom nemierila presne.
     
    53:17
    Lukáš Novák sa rútil sám na domácu bránu. V rýchlostnom súboji ale mal menšiu prevahu Jake Cardwell a dokázal mu zmariť zakončenie.
     
    52:49
    Domáci si teraz pýtali vylúčenie na trenčianskej strane, no hlavní rozhodcovia ostávajú pokojní. Pokračujeme tak v hre v plnom počte.
     
    52:33
    Nové Zámky boli v útočnom pásme, ale do zakončenia sa nedostali. Trenčania opäť výborne bránili a vytláčali hru do rohov.
     
    51:51
    Radoslav Tybor to skúšal pekným individuálnym prienikom. Napokon sa ale proti presile obrancov súpera do zakončenia nedostal.
     
    51:36
    Domácim divákom sa to síce vôbec nepáči, no po ďalšom zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať v trenčianskom útočnom pásme.
     
    51:07
    Menšie zaváhanie domácich hokejistov sa snažil využiť Lukáš Novák. Jeho zakončenie ale na dvakrát kryje brankár Marek Šimko.
     
    50:32
    Výrazne sa prebudili aj domáci fanúšikovia, ktorí povzbudzujú svojich hráčov. Teraz je puk za bránou Nových Zámkov a oba tímy striedajú.
     
    49:56
    Chybou v rozohrávke sa prezentovali aj Trenčania, ktorí sú momentálne pod tlakom domácich hokejistov. Navyše, teraz nemôžu ani striedať.
     
    49:10
    Na druhej strane pálil od modrej čiary Matúš Holenda. Mladý obranca ale našiel len pripraveného brankára Mareka Šimka.
     
    48:45
    Viac priestoru na ľade viac vyhovuje domácim hokejistom. K strele sa dostal opäť Kamil Brabenec, no tentokrát minul priestor troch žrdí.
     
    48:11
    Domáci sa okamžite tlačia dopredu a chcú dnešný zápas minimálne vyrovnať. Jan Chábera musel predviesť ďalší kvalitný zákrok.
    47:35 SAARINEN - 1:2
     
    47:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú vytúžený kontaktný gól. Po závere pred trenčianskou bránou najskôr neuspel Kamil Brabenec, ale následne upratal odrazený puk do brány OSSI SAARINEN. Asistencie: Kamil Brabenec a Jake Cardwell.
     
    47:11
    Teraz sme boli svedkami pästnej výmeny medzi Patrikom Maierom a Kevenom Veilleuxom. Úspešnejší bol domáci hráč, no obaja putujú na trestnú lavicu.
     
    46:45
    Po strele Jakea Cardwella sa domáci dostali do šance. Z tesnej blízkosti dorážal Richard Lelkeš, ale skvelý zákrok predviedol český brankár.
     
    46:22
    A ďalšia zbytočná chyba v podaní domácich hokejistov. Tí ani teraz nemôžu ísť striedať, keďže sa dopustili zakázaným uvoľnením.
     
    45:57
    Nové Zámky si nerozumeli v rozohrávke, a tak sa po zakázanom uvoľnení opäť hra presťahuje do ich obrannej tretiny.
     
    45:18
    K strele z ľavého kruhu na vhadzovanie sa dostal Frederik Sandgren. Jeho pokus ale dokázal vyraziť dnes výborne chytajúci Jan Chábera.
     
    44:40
    Hostia hrajú mimoriadne obetavo. Videli sme hneď niekoľko zblokovaných striel a jedna z nich musela kapitána Radeka Dlouhého poriadne bolieť.
     
    44:05
    Trenčania veľmi dobre bránili a zachytávali akcie súpera. Dokonca sa do šance dostal Radoslav Tybor, no jeho pokus zlikvidoval Šimko.
     
    43:31
    Domáci budú mať šancu dostať sa na kontakt. Dve minúty za narazenie na mantinel totiž dostáva hosťujúci Jozef Švec.
     
    42:56
    Lukáš Novák nahodil puk do útočného pásma a svojou strelou zamestnal domáceho brankára. Ten okamžite rozohráva ďalšiu akciu.
     
    42:25
    Novým Zámkom sa nedarí nejakým spôsobom prejsť cez dobre sformovanú obranu Dukly Trenčín. Tá zatiaľ funguje bezchybne.
     
    41:42
    Strelou z pravej strany to skúšal najlepší domáci strelec Lukáš Hvila. Jeho pokus ale mieril len do náručia Jana Cháberu, a tak sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    41:02
    Na druhej strane to skúšal priamočiaro Martin Kalináč. Jeho strela mierila len do vyrážačky domáceho brankára Mareka Šimka.
     
    40:34
    Nové Zámky sa dostali do útočnej tretiny vďaka tomu, že ešte hrali v početnej výhode. Do zakončenia sa ale ani raz nedostali.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Nové Zámky pokračujú vo svojom útočnom trápení a po dvoch tretinách prehrávajú s Duklou Trenčín už 0:2. Hostia boli v druhom dejstve lepším tímom a okrem gólu Martina Kalináča mohli pridať aj ďalšie presné zásahy. Dvakrát sa dostali do prečíslenia, ale Radoslav Tybor ani Lukáš Novák nedokázali skórovať. V úvode poslednej časti hry budú domáci ešte dohrávať presilovú hru, ktorá bude trvať 18 sekúnd.

    Tretia tretina sa začne približne o 18:40 hod.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:37
    Kamil Brabenec hľadal krížnou prihrávkou spoluhráča, no jeho pas bol príliš prudký. Následne sa hostia dokázali oslobodiť.
     
    39:18
    Od modrej čiary nebezpečne vystrelil Jake Cardwell. Jeho strela bola mimoriadne prudká, no mierila len do zadného mantinelu.
     
    38:40
    Jan Chábera jednoduchým zákrokom prerušuje hru. Vhadzovať sa tak bude v obrannom pásme brániaceho sa Trenčína.
     
    38:18
    Presilovú hru si zahrajú aj domáci hokejisti. Na trestnú lavicu už putuje Lukáš Novák, ktorý dostal menší trest za podrazenie.
     
    37:26
    Trenčania mali veľkú šancu pridať tretí gól v zápase. Dostali sa do prečíslenia dvaja proti jednému, no prudkú strelu Lukáša Nováka zlikvidoval domáci brankár.
     
    36:46
    V týchto momentoch nevidíme nejaké pekné útočné akcie. Hra sa odvíja zväčša v strednom pásme, kde sa aj končia útočné akcie.
     
    36:00
    K nebezpečnej strele od modrej čiary sa dostal dobre hrajúci obranca Lukáš Bohunický. Jeho bombu ale vyráža na ochrannú sieť Marek Šimko.
     
    35:12
    Akcia Nových Zámkov sa skončila hvizdom čiarového rozhodcu. Po postavení mimo hry sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    34:27
    Domácim teraz v rozohrávke pomohol aj Marek Šimko. Trošku riskantne vybehol z brány, no napokon situáciu zvládol na výbornú.
     
    33:51
    Tvrdým bodyčekom sa teraz prezentoval Lukáš Bohunický. V zápase sa nám mierne zaiskrilo, no pokračujeme v plnom počte hráčov na ľade.
     
    33:19
    Domácich výrazne pribrzdili zbytočné vylúčenia. Teraz sa vôbec nevedia dostať do hry a ich útočné akcie sa končia zväčša v strednom pásme.
     
    32:46
    Opäť sa bude vhadzovať v obrannom pásme Nových Zámkov. Tie nie sú v tejto tretine tak aktívne, ako sme ich videli v prvom dejstve.
     
    32:24
    Radoslav Tybor mohol pridať tretí gól svojho tímu. Pri prečíslení dvoch proti jednému si krásne položil obrancu, no puk nasmeroval len do Šimkovej lapačky.
     
    31:00
    Trenčania pekne zakombinovali. V šanci sa ocitol obranca Adam Drgoň, ale z dobrej pozície netrafil odkrytú bránu Nových Zámkov.
     
    30:26
    Do dobrej streleckej pozície sa dostal Radek Dlouhý. Trenčiansky kapitán ale našťastie pre domácich minul bránu. Hostia ale ostávajú v pásme.
     
    29:50
    Trenčania to teraz zbytočne prekombinovali. Obranca Adam Drgoň mohol strieľať, no namiesto toho hľadal obsadeného spoluhráča.
     
    29:23
    Po druhýkrát v dnešnom zápase sa hráči Nových Zámkov previnili vyhodením puku na tribúnu. Tentokrát dostáva trest Frederik Sandgren.
     
    29:08
    Od modrej čiary nebezpečne vystrelil obranca Lukáš Kozák. Jeho strelecký pokus ale vyrazil svojim pravým betónom Marek Šimko.
     
    28:35
    Do zakončenia sa dostal obranca Jake Cardwell. Ten strieľal z prvej, ale trafil len dobre postaveného trenčianskeho brankára.
     
    28:00
    Nové Zámky príliš dlho kombinovali a nie príliš často ohrozili Jana Cháberu. Medzitým hrá Dukla Trenčín v plnom počte hráčov na ľade.
     
    27:24
    Matej Paulovič sa dostal do ďalšieho zakončenia. Dobre ťažil z prihrávky Kamila Brabenca, no trafil len kľačiaceho obrancu Trenčína.
     
    26:49
    Michal Hudec to spravil veľmi zle a jeho ležérnu prihrávku vystihol Jakub Gašparovič. Ten sa dostal do brejku a zamestnal Mareka Šimka.
     
    26:11
    Po krížnej prihrávke cez obranné pásmo sa dostal k strele Matej Paulovič. Mieril do vrchných častí brány, no napokon našiel len lapačku Jana Cháberu.
     
    25:41
    Opäť sa bude vylučovať. Tentokrát budú hrať presilovú hru domáci hokejisti, pretože menší trest za podrazenie dostáva Adam Drgoň.
     
    24:16
    Od modrej čiary sa strieľal obranca Andrej Hatala. S jeho streleckým pokusom ale Marek Šimko nemal absolútne žiadne problémy.
    24:02 KALINÁČ - 0:2
     
    24:02
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. Dobrú prácu odviedol druhý útok Trenčína. Strelu Radoslava Tybora domáci brankár opäť len vyrazil a puk do odkrytej brány poslal so šťastím MARTIN KALINÁČ. Asistencie: Radoslav Tybor a Jakub Gašparovič.
     
    23:35
    Od modrej čiary pálil obranca Michal Novák. Jeho pokus narobil domácemu brankárovi problémy, no napokon puk skončil pod Marekom Šimkom.
     
    23:12
    A bude sa znova vylučovať. Patrik Maier poslal puk len na tribúnu, a tak za zdržovanie hry putuje po druhýkrát na trestnú lavicu.
     
    22:24
    Marek Šimko teraz radšej prerušil hru, schoval puk pod lapačku a upokojuje situáciu. Vhadzovať sa tak bude po jeho ľavej ruke.
     
    21:49
    Trenčania veľmi dobre bránia a odtláčajú hráčov Nových Zámkoch do rohov klziska. Spoľahlivý je aj Jan Chábera, ktorý má na konte už tucet zákrokov.
     
    21:28
    Domáci hokejisti si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak sa po zakázanom uvoľnení presťahuje hra pred brankára Mareka Šimka.
     
    20:56
    Veľmi dobrý zákrok pravým betónom predviedol brankár Jan Chábera. K strele sa dostal Branislav Fábry, no jeho pokus vyrovnanie nepriniesol.
    20:29 Radek Dlouhý (TRE)
     
    20:29
    Obranca Konsta Mäkinen spravili veľkú chybu v rozohrávke. Pred domácim brankárom sa zrazu ocitol vo veľkej šancí Radek Dlouhý, no včas zasiahol Kamil Brabenec.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvé dejstvo máme za sebou. Miernu prevahu síce mali hráči v domácich dresoch, no napriek tomu môžu byť oveľa spokojnejší hostia. Tí prežili úvodný tlak Nových Zámkov a v poslednej minúte gólovo udreli. Po strele Matúša Holendu sa z tesnej blízkosti presadil Peter Sojčík. Okrem gólu sme videli aj neprízemný zákrok Patrika Maiera na Martina Kalináča, no hosťujúci hokejista našťastie môže pokračovať v zápase.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:50 hod.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:37
    Domáci sa snažili odpovedať na vedúci gól Trenčanov. K strele z medzikružia sa dostal, ak sa nemýlim, Lukáš Hvila, ale tesne minul bránu súpera.
    19:04 SOJČÍK - 0:1
     
    19:04
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa v poslednej minúte prvej tretiny dostávajú do vedenia. Z ľavej strany tvrdo vystrelil Matúš Holenda, jeho pokus Marek Šimko vyrazil len pred PETRA SOJČÍKA, ktorý už nemal problém poslať puk do prázdnej brány. Asistencie: Matúš Holenda a Lukáš Novák.
     
    18:37
    Lukáš Bohunický sa dostal k ďalšej strele. Ani tá ale nebola presná, a tak Trenčín stratil útočné pásmo. Oba tímy striedajú.
     
    18:05
    Lukáš Bohunický strieľal od modrej čiary. Jeho nahodenie skončilo len na ochrannej sieti, a tak sa hra presťahuje do stredného pásma.
     
    17:35
    Útočná akcia domáceho mužstva musela byť prerušená, keďže čiarový rozhodca si všimol ofsajdové postavenie hráča v bielom drese.
     
    17:00
    Michal Novák sa otočil okolo brány súpera. Spätnou prihrávkou hľadal Jakuba Gašparoviča, ale ten sa napokon do zakončenia nedostal.
     
    16:38
    Nové Zámky sa po vhadzovaní udržali v útočnom pásme. Nebezpečne nahadzoval puk pred bránu Petr Štindl, no netrafil bránu.
     
    15:29
    V závere presilovej hry sa dostal k strele od modrej čiary obranca Martin Chovan. Dobre ale zapracovali obrancovia Trenčína, ktorí jeho pokus zblokovali.
     
    14:55
    Veľmi dobrý zákrok predviedol Jan Chábera. Po prihrávke spoza brány zakončoval Branislav Fábry, ale z dobrej pozície trafil len do českého brankára.
     
    14:18
    Hra musí byť prerušená, pretože puk skončil na hráčskej lavici hosťujúceho mužstva. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    13:33
    Počet hráčov na ľade sa nám na niekoľko sekúnd vyrovná. Zbytočné dve minúty za držanie hokejky dostáva obranca Trenčína Matúš Holenda.
     
    12:57
    Teraz to už bolo lepšie zo strany hostí. Dostali aj k nebezpečnej strele, no tá bola zrazená. Následne sa domáci hokejisti dokázali oslobodiť.
     
    12:27
    Nové Zámky sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Hostia sa zatiaľ absolútne nevedia usadiť vo svojom útočnom pásme. Puk je za ich bránkou.
     
    11:44
    Trenčania budú hrať dlhú presilovú hru o dvoch hráčov. Za napadnutie putuje na trestnú lavicu aj Patrik Maier, ktorý takmer zranil Martina Kalinča.
     
    11:12
    Brankár Jan Chábera prerušil hru. Následne sa ale previnil voči pravidlám Dominik Hegyi, ktorý putuje na dve minúty za nešportové správanie.
     
    10:18
    K zaujímavej strele sa dostal hosťujúci Lukáš Novák. Jeho strelecký pokus ale vyrazil svojim ľavým betónom brankár Marek Šimko.
     
    10:00
    Máme za sebou polovicu prvej tretiny. Zatiaľ sme gól nevideli, hoci viac z hry majú domáci hokejisti. Trenčín hrá s plným počtom hráčov na ľade.
     
    08:50
    Na druhej strane sa do prečíslenia dostali hostia. Radovan Tybor sa snažil nájsť spoluhráča na ľavej strane, no jeho úmysel zmaril domáci obranca.
     
    08:29
    Vo veľkej šanci sa ocitol Ossi Saarinen. Fínsky útočník strieľal po prihrávke Kamila Brabenca z dobrej pozície, ale trestuhodne minul bránu Jana Cháberu.
     
    07:48
    V Nových Zámkoch vidíme prvé vylúčenie zápasu. Menší trest za hákovanie dostáva kapitán hosťujúceho mužstva – Radek Dlouhý.
     
    07:00
    Od modrej čiary pálil Frederik Sangren. Jeho strelu ale Jan Chábera videl a bez problémov ju vyrazil do rohu obranného pásma.
     
    06:25
    Trenčania sa tlačili pred bránku Mareka Šimka. Ten ale veľmi dobre využil svoju hokejku a šikovne vypichol puk pred hráčom súpera.
     
    05:54
    Hra musela byť prerušená, pretože puk skončil mimo hracej plochy. Nasledovať tak bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    05:24
    Sledujeme pomerne rozháraný herný úsek. Väčšina útočných akcií sa končí ešte v strednom pásme, a tak brankári nemajú veľa práce.
     
    04:41
    K strele z medzikružia sa dostal Michal Hudec. Skúsený hokejista ale mieril len do stredu brány, kde bol pripravený trenčiansky brankár.
     
    03:28
    Na druhej strane zakončoval aj Peter Sojčík, ktorý v prvom útoku nahradil absentujúceho Marcela Hossu. Jeho strela ale bola zblokovaná.
     
    02:30
    Do prvého zakončenia sa dostal Erik Čaládi. Jeho strelecký pokus z ľavej strany ale tesne míňa bránu českého gólmana Jana Cháberu.
     
    02:09
    Hrá sa pomerne dlhšiu dobu bez prerušenia. Aktívnejší sú domáci hokejisti, ktorí pod vedením nového trénera chcú konečne vyhrať.
     
    01:36
    Radovan Tybor zaviezol puk to útočného pásma. Na modrej čiare ho ale stratil a takmer sa do rýchleho brejku dostali domáci hokejisti.
     
    00:48
    Vojaci sa dostali spod tlaku svojho súpera. Puk však vyhodili smerom na bránu Mareka Šimka, a tak sa nepíska zakázané uvoľnenie.
     
    00:26
    Hokejisti Nových Zámkov sa v úvode stretnutia nasťahovali do svojej útočnej tretiny. Trenčania ich ale dobre vytláčali do rohov klziska.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Šimko – Mäkinen, Cardwell, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Štindl, Maier, Semorád – Saarinen, Brabenec, Paulovič – Fábry, Hudec, Hvila – Lelkeš, Hegyi, Tábi – Dubec, Čaládi, Podstavek.

    Dukla Trenčín: Chábera – Drgoň, Kozák, M. Novák, Holenda, Hatala, Bohunický, Ryzák, Albers – L. Novák, Dlouhý, Sojčík – Tybor, Kalináč, Gašparovič – Ölvecký, Veilleux, Hlinka –D. Novák, Švec, Briestenský.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Zdolajú Nové Zámky Trenčín?
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Dnes sa pozrieme do Nových Zámkov, kam zavíta víťazne naladená Dukla Trenčín. Zápas sa začína už o 17:00 hod.

    NOVÉ ZÁMKY

    Nové Zámky nepredvádzajú v úvode sezóny nejaké oslnivé výkony. Momentálne im patrí až ôsme miesto so ziskom podpriemerných deviatich bodov. Aktuálne ťahajú sériu štyroch prehraných zápasov v rade, čo je veľmi nelichotivá štatistika. Pozornosť upútal najmä zápas s Banskou Bystricou, ktorý domáci absolútne nezvládli a prehrali vysoko 2:9. Počas leta sa nováčik posilnil o množstvo kvalitných strelcov a aj preto je prekvapujúce, že sa mu nedarí najmä ofenzíve. Celkovo mal k dispozícii už 36 presiloviek, z ktorých využil len päť. V deviatich zápasoch zaznamenal len 19 gólov, vďaka čomu má tretí najhorší útok v lige. Najproduktívnejším hráčom je sedembodový Milan Kytnár a najlepším strelcom Lukáš Hvila (4).

    DUKLA TRENČÍN

    Dukla Trenčín je aktuálne na štvrtom mieste tabuľky. V posledných piatich zápasoch sa ukázala vo veľmi dobrom svetle, keď nebodovala len raz. Nevyšiel jej iba zápas v košickej Steel Arene, kde inkasovala poltucet gólov. Na svoje konto si však pripísala skalpy majstrovskej Nitry, Banskej Bystrice a v piatok zdolala jasne aj Liptovský Mikuláš 6:1. Napriek neúčasti Marcela Hossu si Vojaci napravili svoju ofenzívnu bilanciu, keď využili dve presilové hry a boli výrazne strelecky aktívnejší. Najproduktívnejším hráčom je Radovan Tybor, ktorý zaznamenal štyri góly a na ďalšie dva prihral. Výraznou oporou je aj český brankár Ján Chábera. Ten má vôbec najlepšie štatistiky zo všetkých gólmanov. Zatiaľ si síce neudržal čisté konto, no jeho úspešnosť zákrokov je na hranici 94,32%.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 48. Saarinen (Brabenec, Cardwell), 58. Saarinen (Brabenec), 61. Saarinen (Brabenec) – 20. Sojčík (Holenda, Novák), 25. Kalináč (Tybor, Gašparovič)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko – Mäkinen, Cardwell, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Štindl, Maier, Semorád – Saarinen, Brabenec, Paulovič – Fábry, Hudec, Hvila – Lelkeš, Hegyi, Tábi – Dubec, Čaládi, Podstavek.
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Drgoň, Kozák, M. Novák, Holenda, Hatala, Bohunický, Ryzák, Albers – L. Novák, Dlouhý, Sojčík – Tybor, Kalináč, Gašparovič – Ölvecký, Veilleux, Hlinka –D. Novák, Švec, Briestenský.
    bahis siteleri