Košice – Martin 9:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:2 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 02.10.2016, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:43 SAARINEN - 3:2
     
    60:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    OSSI SAARINEN je hrdinom dnešného zápasu! Z pravej strany si nakorčuľoval až pred brankára Jana Cháberu, pekne si ho položil na ľad a prakticky gólom do prázdnej brány rozhoduje o dnešnom víťazstve Nových Zámkov. Asistencia: Kamil Brabenec.
    57:55 SAARINEN - 2:2
     
    57:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácim sa predsa len podarilo vyrovnať. Po strele od modrej čiary sa dostal k puku Kamil Brabenec. Ten ešte vrátil puk do nebezpečného priestoru a OSSI SAARINEN strelou do odkrytej brány vyrovnáva skóre zápasu na 2:2. Asistencia: Kamil Brabenec.
    47:35 SAARINEN - 1:2
     
    47:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú vytúžený kontaktný gól. Po závere pred trenčianskou bránou najskôr neuspel Kamil Brabenec, ale následne upratal odrazený puk do brány OSSI SAARINEN. Asistencie: Kamil Brabenec a Jake Cardwell.
     
    47:11
    Teraz sme boli svedkami pästnej výmeny medzi Patrikom Maierom a Kevenom Veilleuxom. Úspešnejší bol domáci hráč, no obaja putujú na trestnú lavicu.
     
    46:45
    Po strele Jakea Cardwella sa domáci dostali do šance. Z tesnej blízkosti dorážal Richard Lelkeš, ale skvelý zákrok predviedol český brankár.
     
    43:31
    Domáci budú mať šancu dostať sa na kontakt. Dve minúty za narazenie na mantinel totiž dostáva hosťujúci Jozef Švec.
     
    38:18
    Presilovú hru si zahrajú aj domáci hokejisti. Na trestnú lavicu už putuje Lukáš Novák, ktorý dostal menší trest za podrazenie.
     
    37:26
    Trenčania mali veľkú šancu pridať tretí gól v zápase. Dostali sa do prečíslenia dvaja proti jednému, no prudkú strelu Lukáša Nováka zlikvidoval domáci brankár.
     
    32:24
    Radoslav Tybor mohol pridať tretí gól svojho tímu. Pri prečíslení dvoch proti jednému si krásne položil obrancu, no puk nasmeroval len do Šimkovej lapačky.
     
    29:23
    Po druhýkrát v dnešnom zápase sa hráči Nových Zámkov previnili vyhodením puku na tribúnu. Tentokrát dostáva trest Frederik Sandgren.
     
    25:41
    Opäť sa bude vylučovať. Tentokrát budú hrať presilovú hru domáci hokejisti, pretože menší trest za podrazenie dostáva Adam Drgoň.
    24:02 KALINÁČ - 0:2
     
    24:02
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. Dobrú prácu odviedol druhý útok Trenčína. Strelu Radoslava Tybora domáci brankár opäť len vyrazil a puk do odkrytej brány poslal so šťastím MARTIN KALINÁČ. Asistencie: Radoslav Tybor a Jakub Gašparovič.
     
    23:12
    A bude sa znova vylučovať. Patrik Maier poslal puk len na tribúnu, a tak za zdržovanie hry putuje po druhýkrát na trestnú lavicu.
    20:29 Radek Dlouhý (TRE)
     
    20:29
    Obranca Konsta Mäkinen spravili veľkú chybu v rozohrávke. Pred domácim brankárom sa zrazu ocitol vo veľkej šancí Radek Dlouhý, no včas zasiahol Kamil Brabenec.
    19:04 SOJČÍK - 0:1
     
    19:04
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa v poslednej minúte prvej tretiny dostávajú do vedenia. Z ľavej strany tvrdo vystrelil Matúš Holenda, jeho pokus Marek Šimko vyrazil len pred PETRA SOJČÍKA, ktorý už nemal problém poslať puk do prázdnej brány. Asistencie: Matúš Holenda a Lukáš Novák.
     
    14:55
    Veľmi dobrý zákrok predviedol Jan Chábera. Po prihrávke spoza brány zakončoval Branislav Fábry, ale z dobrej pozície trafil len do českého brankára.
     
    13:33
    Počet hráčov na ľade sa nám na niekoľko sekúnd vyrovná. Zbytočné dve minúty za držanie hokejky dostáva obranca Trenčína Matúš Holenda.
     
    11:44
    Trenčania budú hrať dlhú presilovú hru o dvoch hráčov. Za napadnutie putuje na trestnú lavicu aj Patrik Maier, ktorý takmer zranil Martina Kalinča.
     
    11:12
    Brankár Jan Chábera prerušil hru. Následne sa ale previnil voči pravidlám Dominik Hegyi, ktorý putuje na dve minúty za nešportové správanie.
     
    08:29
    Vo veľkej šanci sa ocitol Ossi Saarinen. Fínsky útočník strieľal po prihrávke Kamila Brabenca z dobrej pozície, ale trestuhodne minul bránu Jana Cháberu.
     
    07:48
    V Nových Zámkoch vidíme prvé vylúčenie zápasu. Menší trest za hákovanie dostáva kapitán hosťujúceho mužstva – Radek Dlouhý.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 48. Saarinen (Brabenec, Cardwell), 58. Saarinen (Brabenec), 61. Saarinen (Brabenec) – 20. Sojčík (Holenda, Novák), 25. Kalináč (Tybor, Gašparovič)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko – Mäkinen, Cardwell, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Štindl, Maier, Semorád – Saarinen, Brabenec, Paulovič – Fábry, Hudec, Hvila – Lelkeš, Hegyi, Tábi – Dubec, Čaládi, Podstavek.
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Drgoň, Kozák, M. Novák, Holenda, Hatala, Bohunický, Ryzák, Albers – L. Novák, Dlouhý, Sojčík – Tybor, Kalináč, Gašparovič – Ölvecký, Veilleux, Hlinka –D. Novák, Švec, Briestenský.
    bahis siteleri