Myjava – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Prešov – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 2:0 (kon.)
Trnava – Podbrezová 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Žilina 0:6 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:6 (0:4)
MŠK Žilina
sk Sobota 15.10.2016, 20:30 • NTC Senec • Niké liga • 12. kolo
     
    81
    Žilina dala gól!
    Tak toto už je naozaj debakel pre domácich, pretože Ernest Mabouka poslal z pravej strany center presne na nohu YUSUFA OTUBANJA, ktorý sa nemýlil a pridal šiesty gól Žiliny v tomto zápase.
     
    75
    Žilina dala gól!
    A tak som to zakríkol, pretože Yusuf Otubanjo nezištne poslal na hranici šestnástky loptu FILIPOVI HLOHOVSKÉMU, ktorý si ju prehodil na pravú nohu a parádnou strelou k pravej žrdi zvyšuje vedenie Žiliny na 0:5!
     
    31
    Žilina dala gól!
    Tak toto je skutočne neuveriteľné! Yusuf Otubanjo narysoval krásnu prihrávku pre NIKOLASA ŠPALEKA, ktorý parádne strelou prekonáva nešťastného Darka Tofiloskeho v bránke Dunajskej Stredy.
     
    30
    Žilina dala gól!
    Nikolas Špalek skúsil strelu z hranice šestnástky, Tofiloski vyrazil loptu len pred seba a nikým nekrytý kapitán MŠK Žilina MICHAL ŠKVARKA ju posiela do siete DAC!
     
    18
    Žilina dala gól!
    Dámy a páni, tak tento gól bol absolútne výstavný! YUSUF OTUBANJO snáď z 20 metrov excelentne trafil skákajúcu loptu a efektne preloboval nešťastného Tofiloskeho v bránke DAC!
     
    11
    Žilina dala gól!
    Prvá strela na bránku a Žilina vedie 0:1! Nikolas Špalek získal loptu na pravej strane, takmer z bránkovej čiary našiel prízemnou prihrávkou na hranicu šestnástky voľného MIROSLAVA KÁČERA, ktorý namieril presne a lopta končí v bráne Darka Tofiloskeho.

    Dávid Švec

    Branky: 11. Káčer (Špalek), 18. Otubanjo, 30. Škvarka (Špalek), 31. Špalek (Otubanjo), 75. Hlohovský (Otubanjo), 81. Otubanjo (Mabouka)

    Karty:   52. Káčer (ZIL)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Huk, Michalík (C), Sarr (80. Černák), Kwin Kwin – Ľupták, Brašeň, Štepanovský (55. K. Vida), Pambou – Pačinda, Polievka.
    Náhradníci: Slávik – Szépe, Ljubicić, Černák, K. Vida, Živković, Šabala.

    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Králik, Vavro, Holúbek – Hlohovský (78. Mandiangu), Diaz, Káčer (62. Klec), Škvarka (C) – Špalek, Otubanjo (82. Haskič).
    Náhradníci: Mandous – Vallo, Haskič, Letić, Kaša, Klec, Mandiangu.

    Rozhodčí: Sedlák – Mókoš, Hrčka
    bahis siteleri