Myjava – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Prešov – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 2:0 (kon.)
Trnava – Podbrezová 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Žilina 0:6 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:6 (0:4)
MŠK Žilina
sk Sobota 15.10.2016, 20:30 • NTC Senec • Niké liga • 12. kolo
     
    82
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Yusuf Otubanjo, prichádza Nermin Haskič.
     
    81
    Žilina dala gól!
    Tak toto už je naozaj debakel pre domácich, pretože Ernest Mabouka poslal z pravej strany center presne na nohu YUSUFA OTUBANJA, ktorý sa nemýlil a pridal šiesty gól Žiliny v tomto zápase.
     
    80
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Pappe Macou Sarr, prichádza Roland Černák.
     
    78
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Christopher Mandiangu.
     
    77
    Žilinčania sa neuveriteľne bavia futbalom, Hlohovský našiel skvelým centrom hlavu Nikolasa Špaleka, ktorý zamieril presne, ale Darko Tofiloski predviedol skvelý zákrok a loptu vytlačil vedľa svojej bránky!
     
    75
    Žilina dala gól!
    A tak som to zakríkol, pretože Yusuf Otubanjo nezištne poslal na hranici šestnástky loptu FILIPOVI HLOHOVSKÉMU, ktorý si ju prehodil na pravú nohu a parádnou strelou k pravej žrdi zvyšuje vedenie Žiliny na 0:5!
     
    70
    Obrovská šanca domácich, Vida sa dostal k zakončeniu vo fantastickej pozícii, no jeho nepríjemnú strelu bravúrne vyrazil Miloš Volešák.
     
    67
    Krásna akcia Žiliny, Otubanjo skvele pätičkou v šestnástke domáceho tímu našiel Špaleka, ktorý bombou poslal loptu do bočnej siete! Ale skvelú prácu v tomto momente odviedol útočník Yusuf Otubanjo.
     
    62
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Michal Klec.
     
    55
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Kristopher Vida.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Miroslav Káčer (MŠK Žilina).
     
    37
    Nigérijský ostrostrelec Yusuf Otubanjo sa z hranice šestnástky oprel do lopty, jeho nepríjemná strela končí tesne vedľa bránky Dunajskej Stredy!
     
    31
    Žilina dala gól!
    Tak toto je skutočne neuveriteľné! Yusuf Otubanjo narysoval krásnu prihrávku pre NIKOLASA ŠPALEKA, ktorý parádne strelou prekonáva nešťastného Darka Tofiloskeho v bránke Dunajskej Stredy.
     
    30
    Žilina dala gól!
    Nikolas Špalek skúsil strelu z hranice šestnástky, Tofiloski vyrazil loptu len pred seba a nikým nekrytý kapitán MŠK Žilina MICHAL ŠKVARKA ju posiela do siete DAC!
     
    21
    Róbert Polievka sa dostal do dobrej pozície, namiesto strely z prvej však volil ešte spracovanie lopty. Stihol sa však vrátiť stopér Martin Králik a tak po Polievkovej strele nemal Volešák vážnejší problém.
     
    18
    Žilina dala gól!
    Dámy a páni, tak tento gól bol absolútne výstavný! YUSUF OTUBANJO snáď z 20 metrov excelentne trafil skákajúcu loptu a efektne preloboval nešťastného Tofiloskeho v bránke DAC!
     
    14
    Krásna brejková akcia Žiliny, Špalek znovu z pravej strany nabíjal Škvarkovi. Kapitán MŠK namieril výborne k pravej tyči, no Darko Tofiloski predviedol bravúrny výkon a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    11
    Žilina dala gól!
    Prvá strela na bránku a Žilina vedie 0:1! Nikolas Špalek získal loptu na pravej strane, takmer z bránkovej čiary našiel prízemnou prihrávkou na hranicu šestnástky voľného MIROSLAVA KÁČERA, ktorý namieril presne a lopta končí v bráne Darka Tofiloskeho.

    Dávid Švec

    Branky: 11. Káčer (Špalek), 18. Otubanjo, 30. Škvarka (Špalek), 31. Špalek (Otubanjo), 75. Hlohovský (Otubanjo), 81. Otubanjo (Mabouka)

    Karty:   52. Káčer (ZIL)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Huk, Michalík (C), Sarr (80. Černák), Kwin Kwin – Ľupták, Brašeň, Štepanovský (55. K. Vida), Pambou – Pačinda, Polievka.
    Náhradníci: Slávik – Szépe, Ljubicić, Černák, K. Vida, Živković, Šabala.

    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Králik, Vavro, Holúbek – Hlohovský (78. Mandiangu), Diaz, Káčer (62. Klec), Škvarka (C) – Špalek, Otubanjo (82. Haskič).
    Náhradníci: Mandous – Vallo, Haskič, Letić, Kaša, Klec, Mandiangu.

    Rozhodčí: Sedlák – Mókoš, Hrčka
    bahis siteleri