Česko – Rusko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Rusko
Neděle 16.10.2016, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:43 Kryštof HRABÍK - 3:2
     
    52:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti České republiky jdou podruhé v zápase do vedení! KRYŠTOF HRABÍK zkusil z nouze vystřelit prakticky z nulového úhlu a puk propadl skulinkou až do branky! Asistence: Jaroslav Dvořák, Michael Gaspar.
    44:46 Maxim MARUŠEV - 2:2
     
    44:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Matvej Zaseda poslal puk z otočky na branku, nejprve se zdálo, že ho Patera drží, jenže puk byl před jeho betony stále volný, a tak ho za záda domácího muže s maskou uklidil MAXIM MARUŠEV! Asistence: Matvej Zaseda.
    Jan KALUS - 2:1
     
    32:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko otáčí vývoj utkání! JAN KALUS dostal příliš prostoru na pravém křídle, proklouzl až do útočného pásma, kde zkusil nahodit puk z ostrého úhlu, čímž překvapil gólmana Šmakova. Tomu totiž puk proklouzl a domácí se mohou radovat z druhého gólu! Asistence: Filip Zadina, Ondřej Buchtela.
    22:52 Ondřej BUCHTELA - 1:1
     
    22:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově srovnávají! Během přesilové hry si domácí vytvořili velký tlak, který vteřinu po skončení početní výhody také přetavili ve vyrovnávací gól. Ostap Safin nabil na modrou čáru ONDŘEJI BUCHTELOVI, ne jehož tvrdý projektil Šmakov vůbec neviděl, a tak puk zastavuje až síť za jeho zády. Asistence: Ostap Safin, Marek Škvrně.
    21:46 Daniil LOBANOV - 0:1
     
    21:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hodně laciná branka. Rusové vyvezli puk ve vlastním oslabení a střela Jevgeněje Kalabuškina propadla Paterovi skrz betony na brankovou čáru, kde puk do prázdné klece dopravil DANIIL LOBANOV. Asistence: Jevgeněj Kalabuškin.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 23. Buchtela (Safin, Škvrně), 33. Kalus (Zadina, Buchtela), 53. Hrabík (Dvořák, Gaspar) – 22. Lobanov (Kalabuškin), 45. Marušev (Zaseda)


    Česko: Patera (Škarek) – Bednář, Kvasnička, Buchtela, Gaspar, Horský, Král, Šalda, Mikyska – Kern (C), Hladoník, Škvrně, Dvořák, Kaut, Kalus, Zadina, Václavek, Novák, Safin, Pour, Hrabík.
    Rusko: Šmakov (43. Rajko) – Ljachov, Barinov, Kozlov, Jegorov, Kovyrin, Kalabuškin, Pereljayev – Lobanov, Marušev, Anochovskij, Muranov (C), Zaseda, Kuzmenko, Kovalenko, Šaškov, Nikolenko, Popov, Timirov, Šarifjanov, Šafigullin.

    Rozhodčí: Pešina, Petružálek – Kokrment, Suchánek
    bahis siteleri