Česko – Rusko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Rusko
Neděle 16.10.2016, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Jegorov (RUS) musel nedovoleně zastavit slibně se rozvíjející českou akci, a tak je potrestán menším trestem. Zřejmě je rozhodnuto! Rajko se pochopitelně vrací do své klece.
     
    59:40
    Hosté se přece jen dostali na puk a zkoušejí to v šesti!
     
    55:19
    Vyloučení v týmu Česko (Hladoník – 2 min., hákování).
    52:43 Kryštof HRABÍK - 3:2
     
    52:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti České republiky jdou podruhé v zápase do vedení! KRYŠTOF HRABÍK zkusil z nouze vystřelit prakticky z nulového úhlu a puk propadl skulinkou až do branky! Asistence: Jaroslav Dvořák, Michael Gaspar.
     
    52:18
    Kotouč trochu skrytě doputoval až na Pourovu hůl, plzeňský útočník ale z bezprostřední blízkosti a z velkého úhlu trefil jen tyčku!
     
    49:05
    Vyloučení v týmu Česko (Šalda – 2 min., faul kolenem).
    44:46 Maxim MARUŠEV - 2:2
     
    44:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Matvej Zaseda poslal puk z otočky na branku, nejprve se zdálo, že ho Patera drží, jenže puk byl před jeho betony stále volný, a tak ho za záda domácího muže s maskou uklidil MAXIM MARUŠEV! Asistence: Matvej Zaseda.
     
    39:20
    Rusové mohli těsně před druhou sirénou vyrovnat! Jeli totiž ve čtyřech na jediného obránce, který navíc přišel o hokejku, Marušev pálil z první poté, co obdržel přihrávku, Patera se ovšem bleskurychle přesunul a skvěle zasáhl.
     
    33:48
    Vyloučení v týmu Rusko (Anochovskij – 2 min., hákování).
     
    32:52
    Rusové střídají brankáře. Šmakova nahradil mezi třemi tyčemi Rajko.
    Jan KALUS - 2:1
     
    32:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko otáčí vývoj utkání! JAN KALUS dostal příliš prostoru na pravém křídle, proklouzl až do útočného pásma, kde zkusil nahodit puk z ostrého úhlu, čímž překvapil gólmana Šmakova. Tomu totiž puk proklouzl a domácí se mohou radovat z druhého gólu! Asistence: Filip Zadina, Ondřej Buchtela.
    31:51 Hrabík pláchl Rusům, v samostatném úniku ale neuspěl!
     
    31:51
    Obrovská možnost českého výběru! Hrabík se dostal do samostatného úniku, zkusil Kašparovu fintu, ovšem puk mezi betony brankáře Šmakova do sítě nepropasíroval.
     
    30:24
    Vyloučení v týmu Česko (Zadina – 2 min., sekání).
     
    24:34
    Vyloučení v týmu Česko (Kaut – 2 min., podražení).
    22:52 Ondřej BUCHTELA - 1:1
     
    22:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově srovnávají! Během přesilové hry si domácí vytvořili velký tlak, který vteřinu po skončení početní výhody také přetavili ve vyrovnávací gól. Ostap Safin nabil na modrou čáru ONDŘEJI BUCHTELOVI, ne jehož tvrdý projektil Šmakov vůbec neviděl, a tak puk zastavuje až síť za jeho zády. Asistence: Ostap Safin, Marek Škvrně.
    21:46 Daniil LOBANOV - 0:1
     
    21:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hodně laciná branka. Rusové vyvezli puk ve vlastním oslabení a střela Jevgeněje Kalabuškina propadla Paterovi skrz betony na brankovou čáru, kde puk do prázdné klece dopravil DANIIL LOBANOV. Asistence: Jevgeněj Kalabuškin.
     
    20:51
    První přesilovka pro domácí výběr. Potrestán je Kozlov (RUS) za hákování.
     
    12:07
    Vyloučení v týmu Česko (Gaspar – 2 min., držení protihráče).
     
    11:21
    Málem jsem to zakřikl! Kuzmenko si pohrál s českými obránci, parádní kličkou se uvolnil až před Pateru, toho ale napálil do betonu.
     
    05:51
    První velká šance českého týmu! Ihned po buly vypálil zápěstím Dvořák a jeho pokus skončil na horní tyčce gólmana sborné.
     
    01:18
    První velká šance! Češi si špatně přebrali najíždějící ruské útočníky, a tak mohl Kovalenko přenechat puk do tandemu Kuzmenkovi, který mířil sám na Pateru, českobudějovický brankář se ale uvedl výborným zákrokem pravým betonem.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 23. Buchtela (Safin, Škvrně), 33. Kalus (Zadina, Buchtela), 53. Hrabík (Dvořák, Gaspar) – 22. Lobanov (Kalabuškin), 45. Marušev (Zaseda)


    Česko: Patera (Škarek) – Bednář, Kvasnička, Buchtela, Gaspar, Horský, Král, Šalda, Mikyska – Kern (C), Hladoník, Škvrně, Dvořák, Kaut, Kalus, Zadina, Václavek, Novák, Safin, Pour, Hrabík.
    Rusko: Šmakov (43. Rajko) – Ljachov, Barinov, Kozlov, Jegorov, Kovyrin, Kalabuškin, Pereljayev – Lobanov, Marušev, Anochovskij, Muranov (C), Zaseda, Kuzmenko, Kovalenko, Šaškov, Nikolenko, Popov, Timirov, Šarifjanov, Šafigullin.

    Rozhodčí: Pešina, Petružálek – Kokrment, Suchánek
    bahis siteleri