Liverpool – Manchester Utd. 0:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
0:0 (0:0)
Manchester United
Pondělí 17.10.2016, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u Premier League zase nashledanou. (22:54:46)
     
    Šlágr osmého kola mezi Liverpoolem a Manchesterem United končí bezbrankovou remízou 0:0. Utkání nám nenabídlo žádnou krásnou podívanou či nějakou velkou šanci. Remíza je tedy oprávněným výsledkem.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Ashley Young, přichází Luke Shaw.
     
    90+1
    Marouane Fellaini bude čtvrtým hráčem United, jenž je potrestán žlutou kartou. Belgický záložník zbytečně fauloval na útočné polovině.
     
    90+1
    Čtvrtý rozhodčí nastavuje nad rámec tohoto utkání tři minuty. Jak to tak vypadá, tak branku dnes nejspíše neuvidíme. To je na takový šlágr opravdová škoda.
     
    90
    Hodně nesportovně se nyní zachoval Zlatan Ibrahimović. Ten loktem atakoval Emreho Cana, jenž nakopával míč směrem do útoku.
     
    88
    Dvě minuty před koncem základní doby se snažili vymyslet něco hosté. Ti byli na levé straně, ale Young ani Pogba nepřešli skrz obranu.
     
    87
    Divock Origi byl nyní aktivní na levé straně. U rohového praporku se pokoušel vybojovat roh o Ronneyho. Poslední dotek šel ovšem od belgického forvarda.
     
    86
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází James Milner, přichází Alberto Moreno.
     
    85
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Divock Origi.
     
    85
    Čas se nám ovšem hodně rychle krátí a zatím to vypadá, že šlágr tohoto kola bude bez branek. Všemu by měl nyní pomoct střídající Origi.
     
    83
    Akce byla zakončena střelou z pravé strany, která byla zablokována. Ve stejné akci se do zakončení hnal Firmino, jehož těsně před zakončením obral o míč Bailly. To byl hodně důležitý zákrok od hostujícího obránce!
     
    82
    Středem hřiště postupoval Joël Matip, jenž byl zastaven Waynem Rooneym. Následovat tak bude standardní situace Reds, kteří jí rozehrají nakrátko.
     
    81
    Centrovaný míč Erica Baillyho z pravé strany odhlavičkoval jeden z bránících hráčů před Zlatanem Ibrahimovićem. Následovat tak bude roh United.
     
    79
    Naivně postupoval po levé lajně Ashley Young. Ten naběhl do tří hráčů. V tomto souboji se mu povedlo alespoň vybojovat vhazování.
     
    78
    Domácí před brankou kombinovali a dostali se do střeleckého pokusu. Rána z nějakých dvaceti metrů byla ovšem zablokována pozornou obranou.
     
    77
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Wayne Rooney.
     
    76
    Po pravé straně se do zakončení dostával Roberto Firmino, jenž zkoušel překonat De Geu u tyčky. Toho ale nepřehodil a dokonce byl v ofsajdu.

    David Panuška

    Branky:

    Karty:   44. Bailly (MAN), 45+1. Young (MAN), 90. Ibrahimović (MAN), 90+1. Fellaini (MAN)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 14:20.
    Liverpool FC: Karius – Clyne, Matip, Lovren, Milner (86. A. Moreno) – Can, Henderson, Coutinho – Mané, Sturridge (60. Lallana), Firmino (85. Origi).
    Náhradníci: Mignolet – Klavan, Grujić, A. Moreno, Lallana, Lucas Leiva, Origi.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Smalling, Blind – Fellaini, P. Pogba – Rashford (77. Rooney), A. Herrera, Young (90+2. Shaw) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Mata, Rooney, Lingard, Shaw, Carrick.

    Rozhodčí: Taylor – Bennett, Child.
    bahis siteleri