Ural – Groznyj 1:4 (kon.) | Arsenal Tula – Ufa 0:2 (kon.) | Zenit – Tomsk 1:0 (kon.)
Machačkala – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
1:0 (1:0)
FK Tom Tomsk
Neděle 30.10.2016, 15:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad. Kapacita: 21,570 diváků. • Ruská Premier Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Zenit Petrohrad v neděli odpoledne přivítá na svém stadionu Tomsk, proti kterému se bude snažit prodloužit sérii tří ligových výher v řadě a dotáhnout se na vedoucí Spartak Moskva, který má na čele po sobotní výhře v derby nad CSKA 28 bodů. Pokud Zenit potvrdí roli favorita, oba dva týmy budou mít po dvanácti odehraných kolech shodný počet bodů.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Aňukov, Neto, Criscito, Černov – Giuliano, Maurício, Witsel – Kokorin, Dzjuba, Šatov.
    Náhradníci: Lodygin, Obuchov – Lombaerts, A. Keržakov, Jusupov, Mogilevec, Mak, Đorđević, Žirkov.

    FK Tom Tomsk: Kočenkov – Tiškin, Dudijev, Djakov, Žirov – K. Kombarov, Droppa, K. Kovalčuk, Popov, Bicfalvi – Kasjan.
    Náhradníci: Solosin – Golyšev, Kuzněcov, Baljajkin, Ten, D. Jablonský, Samodin, Kudrjašov, Pogrebňak.

    Rozhodčí: Vitalij Meškov. Asistenti: Igor Demeško, Nikolaj Bogač. Čtvrtý rozhodčí: Kirill Levnikov.
     
    Zápas mezi Petrohradem a Tomskem mohl být slovensko-českým soubojem, jenže Róbert Mak začne na straně Zenitu na lavičce, stejně jako na opačné straně obránce Petr Ten. Utkání začne za okamžik.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Fotbalisté Tomsku obstarali výkop zápasu a na levé straně šestnáctky se málem dostali do zakončení, v obraně ale skvěle zpracoval Maurício, který míč odkopl na rohový kop.
     
    2
    Hosté se vzápětí dostali na levém křídle k nebezpečné centru a Michail Keržakov musel vyběhnout z brány, aby míč před jedním z hráčů Tomsku vyboxoval do bezpečí.
     
    3
    Oleksandr Kasjan se v blízkosti šestnáctky do šance nedostal a kolmá přihrávka hostujících hráčů skončila pouze v náruči brankáře Michaila Keržakova, který mohl v klidu rozehrát.
     
    4
    Maurício se snažil v blízkosti šestnáctky vybojovat ztracený míč, jenže byl v souboji s Ericem Bicfalvim pozdě a ostrým skluzem ho poslal k zemi.
     
    5
    Eric Bicfalvi krásně vypálil z hranice šestnáctky a jeho přízemní střela mířila přesně k levé tyči, Michail Keržakov byl ale na zemi včas a jeho pohotový pokus skvělým zákrokem vyrazil!
    5. Eric Bicfalvi a jeho nádherná pohotová střela z vápna.
     
    6
    Arťom Dzjuba se snažil v šestnáctce prodrat do zakončení, u míče byl ale jako první brankář Anton Kočenkov, který ho těsně před ním sebral ze země.
     
    7
    Fanoušci Zenitu zde vytváří fantastickou atmosféru a od začátku utkání zpívají chorály, kterými ženou svůj tým směrem kupředu.
     
    8
    Luís Neto zůstal klečet ve vlastním pokutovém území poté, co byl jedním z protihráčů v hlavičkovém souboji udeřen do ucha.
     
    9
    Axel Witsel napřáhl ze střední vzdálenosti ke krásné táhlé přízemní střele, která mířila přesně k pravé tyči, Anton Kočenkov ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit! Domácí vzápětí vraceli míč před bránu, Alexandr Kokorin na něj ale ve skluzu těsně nedosáhl a na hranici malého pokutového území se mu nepodařilo skórovat do prázdné brány.
    9. Obrovská příležitost domácího Zenitu gólem neskončila.
     
    10
    Utkání má velký spád a po úvodní šanci Tomsku si začínají domácí fotbalisté Zenitu Petrohrad vytvářet velkou převahu.
     
    11
    Zenit se opět rozhodl zahrozit po pravém křídle, Domenico Criscito ale vzápětí o míč přišel a hosté v klidu rozehráli.
     
    12
    Oleksandr Kasjan se po nádherné patičce Erica Bicfalviho ocital v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, Michail Keržakov proti němu ale skvěle vyběhl a hrudí míč vyrazil na rohový kop!
     
    13
    Následný rohový kop hostujících hráčů Tomsku z levé strany nic nepřinesl a Zenit míč odvrátil do bezpečí.
     
    14
    Axel Witsel se před vlastním pokutovým územím dopustil zbytečné ztráty míče, hosté ovšem vzápětí faulovali a z jejich slibné příležitosti nakonec nebylo nic.
     
    15
    Artem Popov stáhl zezadu unikajícího Axele Witsela a za taktický faul byl potrestán žlutou kartou.
     
    16
    Vzápětí Alexandr Žirov zbytečně ostře vlétl do osobního souboje s Olegem Šatovem a Zenit bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    17
    Následný centr domácích fotbalistů žádné nebezpečí nepřinesl a uprostřed šestnáctky byl odvrácen.
     
    18
    Zenit Petrohrad na hřišti jasně dominuje, nyní se ale dopustil faulu na útočné polovině Alexandr Kokorin, jehož noha byla příliš vysoko a ve snaze zahrát míč málem zasáhla protihráče.
     
    19
    Zenit se vydal po levém křídle do dalšího útoku a po faulu jednoho z hostujících fotbalistů bude mít k dispozici další standardní situaci.
     
    20
    Oleg Šatov rozehrál standardní situaci a na vzdálenější pravou tyč posílal od postranní čáry pěkný diagonální centr, hosté ho ovšem dokázali odhlavičkovat do bezpečí.
     
    21
    Alexandr Aňukov se pokusil po pravé straně proniknout do šestnáctky, jenže si míč příliš předkopl a poté už se mu ho i přes velkou snahu dohnat nepodařilo.
     
    22
    První poločas je ve své polovině a zatím marně čekáme na úvodní gól. Tomsk mohl udeřit jako první, jenže gól vstřelit nedokázal a od té chvíle je hřiště plné domácích hráčů Zenitu.
     
    23
    Oleksandr Kasjan si naběhl do šestnáctky na krásný centr ze strany a uprostřed šestnáctky se v tísni dokázal protlačit k hlavičce, ta ovšem zamířila vedle pravé tyče.
     
    24
    Domenico Criscito zezadu vlétl do hlavičkového souboje s Oleksandrem Kasjanem, který mu zřejmě nepříjemně přišlápl nohu a domácí obránce zůstal ležet na hrací ploše.
     
    25
    Jevgenij Černov se chystal na levém křídle obstarat autové vhazování, musel s ním ovšem počkat, protože na hrací ploše se objevily dva míče.
     
    26
    Oleg Šatov se v dalším průběhu hry dožadoval u levé postranní čáry před oběma střídačkami odpískání faulu, se svým odvoláním ovšem u hlavního rozhodčího neuspěl.
     
    26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit rychle rozehrál standardní situaci a Jevgenij Černov nádherným centrem našel uprostřed šestnáctky Arťoma Dzjubu, který míč prodloužil hlavou za sebe a ALEXANDR KOKORIN krásnou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Arťom Dzjuba.
    26. Alexandr KOKORIN - 1:0
     
    27
    Tomsk v dnešním zápase hodně fauluje a na poslední faul v podání Alexandra Kokorina po rychlé rozehrávce Zenitu doplatil.
     
    28
    Zenit Petrohrad hraje skvěle a jeho fotbalisté hýří pohybem, který se hostům daří horko těžko zastavovat.
     
    29
    Domácí jsou po vstřelení úvodní branky pochopitelně při chuti a snaží se rychle navýšit své jednobrankové vedení.
     
    30
    Arťom Dzjuba se na levém křídle ocitl v ofsajdu, který neunikl zraku pomezního rozhodčího a hra byla přerušena.
     
    31
    Oleg Šatov předvedl v blízkosti vlastní šestnáctky riskantní zasekávačku, ta mu ovšem vyšla a vzápětí byl faulován.
     
    32
    Domenico Criscito se omlouvá svým spoluhráčům za nepřesnou rozehrávku, po které se hosté dostali ke střele. Následný pokus ze střední vzdálenosti byl ale sražen na roh.
     
    33
    Tomsk posílal do pokutového území z levé strany po rozehrání rohového kopu pěkný centr, domácí brankář Michail Keržakov se proti němu ale dobře vydal z brány a vyboxoval ho do bezpečí.
     
    34
    Alexandr Kokorin se po přetaženém centru Arťoma Dzjuby z levého křídla ocitl na vzdálenější pravé tyči v obrovské šanci a už se chystal vypálit, se skvělým a včasným skluzem k němu ale přijel Artem Popov, který míč odvrátil na rohový kop.
     
    35
    Zenit v blízkosti šestnáctky rychle rozehrál standardní situaci a zaskočil svého soupeře, hosté ovšem dokázali v blízkosti levé tyče opět zažehnat nebezpečí odkopem na rohový kop.
     
    36
    Alexandr Kokorin nádherně odcentroval z pravého křídla a uprostřed šestnáctky našel nabíhajícího Arťoma Dzjubu, domácí útočník ovšem pálil v akrobatické pozici pouze doprostřed brány a Anton Kočenkov jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil!
    36. Arťom Dzjuba z blízkosti nedokázal vyzrát na Kočenkova.
     
    37
    A další šance Zenitu, kterou měl opět Arťom Dzjuba! Útočník Petrohradu ale tentokrát na značce pokutového kopu pravačkou nedokázal míč trefit a Anton Kočenkov si pro něj doběhl.
     
    38
    Zenit mačká svého soupeře jako citrón, ten ovšem zatím zuby nehty odolává a inkasoval pouze jednou.
     
    39
    Arťom Dzjuba se snažil uprostřed šestnáctky prosadit mezi dvěma protihráči a byl faulován.
     
    40
    Arťom Dzjuba na levém křídle v blízkosti šestnáctky prohodil míč mezi nohama dvěma protihráčům a po krásné zasekávačce přihrál Jevgenijovi Černovovi, který přihrávkou podél hranice pokutového území našel Alexandra Kokorina. Domácí útočník vzápětí roztáhl hru doprava a Alexandr Aňukov nádhernou přízemní střelou šajtlí orazítkoval přední pravou tyč!
    40. Alexandr Aňukov pálil po nádherné kombinaci do tyče.
     
    41
    Nádherná kombinace Zenitu volala po gólu, Antona Kočenkova ale před pár okamžiky zachránila v bráně Tomsku tyč.
     
    42
    Do konce prvního poločasu zbývají odehrát tři minuty a Zenit na hřišti jednoznačně vládne.
     
    43
    Tomsk se mohl pokusit udeřit po rozehrání standardní situace, dlouhý centr od levé postranní čáry ale na vzdálenější pravé tyči stáhl ze vzduchu připravený a pozorný Michail Keržakov.
     
    44
    Pokud bychom měli zvolit hráče utkání, tak by jím byl určitě v současné chvíli Arťom Dzjuba, který je neskutečně dobře technicky vybaveným hráčem a vytváří jednu nebezpečné akci za druhou.
     
    45
    Maurício se pokusil vypálit ze střední vzdálenosti, střela mu ovšem vůbec nesedla a zamířila vysoko nad.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Arťom Dzjuba pořádně větral obranu hostujícího Tomsku, který jen zásluhou výtečného brankáře Antona Kočenkova neinkasoval více než jednu branku, o kterou se postaral v polovině úvodní pětačtyřicetiminutovky Alexandr Kokorin. Pět minut před přestávkou mohl přidat druhý gól Alexandr Aňukov, obránce Zenitu ale pálil do tyče. Skóre po prvním poločase. Zenit Petrohrad 1 Tom Tomsk 0.
    Fotbalisté Zenitu Petrohrad oslavující úvodní gól zápasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:00.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Zenit Petrohrad rozehrál druhý poločas, do kterého zásluhou Alexandra Kokorina vstupuje s jednobrankovým vedením.
     
    47
    Oleg Šatov se snažil po pravé straně vyvést míč do útoku, jenže byl zezadu nepříjemně přišlápnut jedním z protihráčů a zůstal ležet na hrací ploše.
     
    48
    Záložník Zenitu Petrohrad už je zpět na nohou a v zápase zřejmě bude moci bez problému pokračovat.
     
    49
    Alexandr Aňukov se dopustil v blízkosti pravého rohového praporku faulu na víc ještě schytal políček od Maxima Tiškina, který ho během pádu na hřiště udeřil loktem do obličeje, nebyl v tom ale úmysl a sportovně se mu omluvil.
     
    49
    Vitalij Djakov stáhl k zemi Axela Witsela, který si to nenechal líbit a pořádně se po něm ohnal. Oba kohouti se vzápětí začali postrkovat a inkasovali žlutou kartu.
     
    50
    Od Axela Witsela to byla naprosto přehnaná reakce, ten faul nebyl nikterak zákeřný, a navíc se odehrál ve středu hřiště.
     
    51
    Zenit Petrohrad je i v úvodu druhého poločasu zápasu, který se kromě předchozí strkanice jinak odehrává v duchu fair play, aktivnější, zatím se ovšem po přestávce nedostal do šance.
     
    52
    Vitalij Djakov hledal dlouhou kolmou přihrávkou jednoho ze svých spoluhráčů, ten se ovšem vracel z ofsajdového postavení, které mu vzápětí bylo správně odmáváno a odpískáno.
     
    53
    Jevgenij Černov se sice u postranní čáry k centru nedostal, vybojoval ovšem pro svůj tým rohový kop.
     
    54
    Zenit Petrohrad posílal do šestnáctky od rohového praporku pěkný centr, uprostřed pokutového území ho ale hosté z Tomsku dokázali odhlavičkovat do bezpečí.
     
    55
    Alexandr Kokorin se po dlouhé kolmé přihrávce za obranu málem řítil sám na bránu, přihrávka jeho spoluhráče ale byla příliš prudká a v blízkosti hranice šestnáctky míč ukryl ve svém náručí vybíhající Anton Kočenkov.
     
    56
    Ze druhého poločasu uplynulo deset minut a po přestávce zatím marně čekáme na nějakou slibnou šanci. Ani jeden z týmů nesáhl ke střídání a má tak spoustu možností, jak hru případně oživit.
     
    57
    Eric Bicfalvi si na pravé straně šestnáctky zpracoval kolmý pas svého spoluhráče, jenže již předtím byl máván ofsajd.
     
    58
    Eric Bicfalvi si z pravého křídla rychle přeběhl na levou stranu hřiště, kde obstaral autové vhazování. Hosté se vzápětí dostali na pravé straně šestnáctky ke střele, pokus Aslan Dudijev ale minul bližší horní roh brány a zamířil vysoko nad.
     
    59
    Tomsk se jako první po přestávce dostal do šance, vyrovnat se mu ovšem nepodařilo a Zenit po necelé hodině hry vede stále 1:0.
     
    60
    Jeden z hráčů Tomsku po rychlém protiútoku upadl na levé straně šestnáctky, penalta se ovšem nepískala a hra pokračovala dál.
     
    60
    Lukáš Droppa zezadu jasně podrazil Alexandra Kokorina a vysloužil si žlutou kartu.
     
    60
    Arťom Dzjuba spěchal na opačné straně hřiště na levé straně za míčem po krásné kolmé přihrávce Giuliana, jako první u něj byl ale vybíhající brankář Anton Kočenkov, který ho ve skluzu odkopl za postranní čáru.
     
    61
    Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Oleksandr Kasjan, přichází Sergej Kuzněcov.
     
    62
    Tomsk po hodině hry připravil první střídání a na hřiště vyběhl Sergej Kuzněcov. První změna se připravuje také na straně Zenitu Petrohrad, pokud jsem dobře viděl.
     
    63
    Zenit Petrohrad dokáže dobře kombinovat, jenže během posledních minut jeho rozehrávka trochu vázne a kromě jedné nebezpečné přihrávky ve druhém poločase směrem vpřed nic kloudného nevymyslel.
     
    64
    Giuliano v blízkosti šestnáctky na levé straně hřiště předvedl pěknou zasekávačku a pokusil se vypálit pravačkou, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    65
    Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Lukáš Droppa, přichází Jevgenij Baljajkin.
     
    65
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Róbert Mak.
     
    66
    Na straně Zenitu došlo k avizovanému střídání a fanoušci na Slovensku musí mít radost, protože na hřiště vyběhl slovenský reprezentant Róbert Mak.
     
    67
    Zenit se sice na pravém křídle neprosadil, k dispozici ovšem bude mít rohový kop.
     
    67
    Giuliano nádherným centrem z rohového kopu posadil míč na hlavu Jevgenije Černova, ten ovšem v záklonu hlavičkoval vedle vzdálenější levé tyče.
     
    67
    Kirill Kombarov si krásně hodil míč do prostoru kolem Domenica Criscita, který ho vzápětí kolenem poslal k zemi a stal se dalším potrestaným hráčem dnešního zápasu.
     
    68
    Tomsk vybojoval uprostřed hřiště standardní situace a může se pokusit ohrozit bránu stále vedoucího Zenitu Petrohrad.
     
    69
    Jeden z hostujících hráčů se pokusil uprostřed šestnáctky vystřihnout nůžky, jenže nepříjemně zasáhl kopačkou do obličeje Alexandra Aňukova.
     
    70
    Zenit Petrohrad sáhl ke druhému střídání, aby oživil po přestávce svou nevýraznou hru.
     
    71
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Maurício, přichází Artur Jusupov.
     
    72
    Jevgenij Černov spěchal na levé straně šestnáctky za míčem, jenže kolmý dlouhý pas jeho spoluhráče byl příliš dlouhý.
     
    73
    Oleksandr Kasjan se snažil ve středu hřiště mezi dvěma protihráči protáhnout do šance a byl poslán k zemi, faul se ovšem nepískal a Zenit mohl vyrazit do rychlého protiútoku, který vzápětí nic nepřinesl.
     
    74
    Domácí fotbalisté vzápětí vyrazili do dalšího útoku, na polovině soupeře se ale dopustili faulu. Maxim Tiškin odvedl v obraně dobrou práci a vybojoval standardní situaci.
     
    75
    Do konce utkání zbývá odehrát patnáct minut a na lavičce Zenitu Petrohrad už se vysvléká Luka Đorđević, který za pár okamžiků přijde na hrací plochu.
     
    76
    Axel Witsel se snažil ve středu hřiště dostat k míči a Kyrylo Kovalčuk ho zezadu stáhl k zemi, aby mu vzápětí sportovně pomohl zpět na nohy.
     
    77
    Hosté dnes hrají sice tvrdě a často faulují, jenže vzápětí se vždy zachovají přátelsky a sportovně, když svým soupeřům pomohou z trávníku zpět na nohy.
     
    77
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Alexandr Kokorin, přichází Luka Đorđević.
     
    78
    Tomsk se pokusil po posledním střídání Zenitu zahrozit dlouhým pasem do šestnáctky, následný centr z pravé strany ale v pohodě stáhl ze vzduchu připravený Michail Keržakov.
     
    79
    Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Artem Popov, přichází Pavel Kudrjašov.
     
    80
    Do konce utkání zbývá odehrát deset minut a nyní výsledek zápasu závisí jen na hráčích na hřišti. Oba dva týmy již využily všechny tři možnosti střídání.
     
    81
    Luka Đorđević se snažil po rozehrání standardní situace tak vehementně dostat v pokutovém území nadvakrát k míči, až mu byl uprostřed šestnáctky odpískán útočný faul.
     
    82
    Tomsk rozehrál rohový kop, po kterém se na hranici šestnáctky dostal k hlavičce Vitalij Djakov, míč se ovšem od jeho hlavy odrazil vysoko do vzduchu a Zenit ho vzápětí odvrátil do bezpečí.
     
    83
    Hra je ve druhém poločase hodně vyrovnaná a žádný z týmů si nevytvořil nějakou dobrou šanci Oba brankáři jsou bez práce.
     
    84
    Alexandr Aňukov na pravé straně šestnáctky dokázal doběhnout prudkou přihrávku svého spoluhráče a vracel míč pod sebe, na přední tyči ovšem našel pouze jednoho z hráčů Tomsku, který míč odkopl z nebezpečného prostoru.
     
    85
    Do konce utkání zbývá pouhých pět minut a Tomsk má k dispozici volný přímý kop z velmi nebezpečné pozice.
     
    86
    Vitalij Djakov přeběhl míč, aby zmátl hráče ve zdi, jenže následná rána Erica Bicfalviho zamířila vysoko nad. Trenér Tomsku na lavičce nad jeho střelou pouze bezmocně máchl rukou.
     
    87
    Arťom Dzjuba se snažil v blízkosti šestnáctky prodrat do zakončení, jenže ve snaze dostat se k míči zřejmě udeřil do obličeje Vitalije Djakova.
     
    88
    Obránce Tomsku je zpět na nohou a lékař u postranní čáry zjišťuje, zda má všechny zuby. Zase taková pecka to ovšem nebyla.
     
    89
    Pavel Kudrjašov byl na levé straně útočné poloviny Tomsku v souboji příliš pozdě a ostrým skluzem poslal zemi z boku Alexandra Aňukova, který se chystal míč nakopnout dopředu.
     
    90
    Běží poslední minuta utkání, nad které není potřeba příliš mnoho nastavovat. Byla tam ovšem střídání, takže to tipuji na tradiční tři minuty.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    90+1
    Giuliano se dostal v pokutovém území k odraženému míči a pohotovou střelou se snažil propálit brankáře Antona Kočenkova, ten ovšem vytáhl fantastický reflexivní zákrok a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou z úhlu!
    90+1. Giuliano mohl v závěru nadvakrát pojistit výhru Zenitu.
     
    90+2
    Artur Jusupov zezadu skopl svého protihráče a viděl zcela po zásluze žlutou kartu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    Jeden gól nakonec Zenitu Petrohrad na vítězství stačil.

     
    Zenit si během prvního poločasu vytvořil několik obrovských šancí, nakonec ale o jeho vítězství proti Tomsku rozhodl jediný gól, který vstřelil v polovině úvodní pětačtyřicetiminutovky Alexandr Korokin. Fantastické utkání odehrál Arťom Dzjuba, který byl v dresu domácího celku nejnebezpečnějším hráčem. Konečný výsledek. Zenit Petrohrad 1 Tom Tomsk 0. (16:53:37)

    Tomáš Reiner

    Branky: 26. Kokorin (Dzjuba)

    Karty:   49. Witsel (PET), 67. Criscito (PET), 90+2. Jusupov (PET) – 15. Popov (TMS), 49. Djakov (TMS), 60. Droppa (TMS), 89. Kudrjašov (TMS)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 20:22.
    FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Aňukov, Neto, Criscito, Černov – Giuliano, Maurício (71. Jusupov), Witsel – Kokorin (77. Đorđević), Dzjuba, Šatov (65. Mak).
    Náhradníci: Lodygin, Obuchov – Lombaerts, A. Keržakov, Jusupov, Mogilevec, Mak, Đorđević, Žirkov.

    FK Tom Tomsk: Kočenkov – Tiškin, Dudijev, Djakov, Žirov – K. Kombarov, Droppa (65. Baljajkin), K. Kovalčuk, Popov (79. Kudrjašov), Bicfalvi – Kasjan (61. Kuzněcov).
    Náhradníci: Solosin – Golyšev, Kuzněcov, Baljajkin, Ten, D. Jablonský, Samodin, Kudrjašov, Pogrebňak.

    Rozhodčí: Vitalij Meškov. Asistenti: Igor Demeško, Nikolaj Bogač. Čtvrtý rozhodčí: Kirill Levnikov

    Diváci: 17000
    bahis siteleri