Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 30.10.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:59 Tyler JOHNSON - 3:1
     
    41:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se poprvé v dnešním utkání prosazuje a snižuje na rozdíl dvou branek! Brayden Point to udělal perfektně, vyjel z rohu útočného pásma a přihrál přímo na najíždějícího TYLERA JOHNSONA, který nedal Corymu Schneiderovi šanci! Asistence: Brayden Point.
    25:22 Devante SMITH-PELLY - 3:0
     
    25:22
    Devils právě vstřelili branku!
    A je z toho třetí gól v síti Andreje Vasileského, zničehonic Devils navyšují své vedení! Velmi dobrou práci odvedli Kyle Quincey s Nickem Lappinem, druhý jmenovaný posléze našel před brankou DEVANTEHO SMITH-PELLYHO, který dopravil puk do brány! Lappin si připisuje první bod v NHL, Smith-Pelly první branku v sezoně. Asistence: Nick Lappin a Kyle Quincey.
    13:13 Damon SEVERSON - 2:0
     
    13:13
    Devils právě vstřelili branku!
    A už je to o dva góly pro domácí New Jersey! Znovu u toho byl Adam Henrique, který nyní pálil z mezikruží. Andrej Vasilevskij ale kotouč vyrazil před obránce DAMONA SEVERSONA, který ho v pohodě dorazil do odkryté brány a navýšil již na 2:0! Kanadský obránce tak ke svým pěti asistencím zapisuje i první gól v této sezoně. Asistence: Adam Henrique a Andy Greene.
    03:57 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    03:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se po chybě obrany Tampy Bay ujímá vedení 1:0! Damon Severson výbornou přihrávkou vyslal kupředu ADAMA HENRIQUEA, který si zpracoval kotouč a parádní střelou zápěstím prostřelil Andreje Vasilevského! Henrique dává stý gól v NHL. Asistence: Damon Severson a Michael Cammalleri.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 4. Henrique (Severson, Cammalleri), 14. Severson (Henrique, A. Greene), 26. Smith-Pelly (Lappin, Quincey) – 42. T. Johnson (Point)


    New Jersey Devils: Cory Schneider – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – Hall, Zajac, Parenteau – Cammalleri, Henrique, Palmieri – B. Bennett, Zacha, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Palát, Stamkos (C), Drouin – Naměstnikov, Killorn, T. Johnson – Conacher, Filppula, Point – Boyle, Paquette, J.T. Brown.

    Rozhodčí: Lee, McIsaac – Gibbs, Murphy.

    Diváci: 13 098
    bahis siteleri