Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Neděle 30.10.2016, 20:15 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. My prostřednictvím tohoto online přenosu budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy Winnipeg Jets a Buffalo Sabres.
     
    Winnipeg Jets

    Domácí Winnipeg se nachází na devátém místě tabulky Západní konference, když dosud získal osm bodů. Tryskáči v posledních dvou utkáních připsali výhry nad Dallasem a Coloradem a v dnešním domácím duelu na na ně budou chtít navázat. Nejproduktivnějšími hráči Winnipegu jsou Patrik Laine (6+2) a Mark Scheifele (4+4). Podaří se dnes porazit Buffalo, které je posilněně sobotní domácí výhrou nad Floridou?
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo, jak už bylo zmíněno, zvítězilo na domácím ledě nad Floridou 3:0 a připsalo si tak teprve druhou výhru v sezóně. Hokejisté Sabres předvedli slušný výkon, na který by chtěli navázat i proti Winnipegu. Mezi nejproduktivnější hráče Buffala patří Rasmus Ristolainen (0+7) a Ryan O´Reilly (3+3). Dokáží potvrdit domácí vítězství na ledě Winnipegu?
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly dvakrát a v obou případech bylo úspěšné Buffalo. Nejprve vyhrálo ve Winnipegu 4:2, doma pak bralo výhru 3:2. Tryskáči tak mají Šavlím rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Pavelec (WPG) – v současné době je na farmě Winnipegu
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Byfuglien, Morrissey, Myers, Enström, Postma, Chiarot – Wheeler (C), Scheifele, Laine – Connor, Perreault, Ehlers – Armia, Lowry, Matthias – Thorburn, Burmistrov, B. Tanev.

    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, D. Kulikov, Franson, McCabe – Okposo, R. O'Reilly, Moulson – B. Gionta (C), Jo. Larsson, M. Foligno – Ennis, Reinhart, Girgensons – Fasching, D. Grant, Baptiste.

    Rozhodčí: Tim Peel, Garret Rank – Ryan Gibbons, Bryan Pancich.
     
    Zápas začne s menším zpožděním, jak je v zámoří zcela běžné.
     
    MTS Centrem ve Winnipegu už zní americká hymna. Zápas tak za malou chvilku začne.
     
    A na řadu také přichází samozřejmě také kanadská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Mark Scheifele vyhrál vhazování ve středovém kruhu a do útoku se tak mohou vrhnout domácí hokejisté.
     
    00:43
    Johan Larsson se hnal před domácí branku, z pravé strany vyslal na Hutchinsona jedovatou střelu, ale brankář Winnipegu si dokázal poradit a připisuje si svůj první úspěšný zákrok.
     
    01:57
    Další nebezpečná situace před brankou Winnipegu. Tyler Ennis mohl dorážet odražený puk, ale obrana domácích dokázala jeho akci zneškodnit.
     
    03:03
    Po delší době se do útočného pásma dostali domácí hráči a hned před Lehnerem střílel Wheeler, ale kapitán Tryskáčů nechal vyniknout pouze jeho připravenou lapačku.
     
    03:31
    Kotouč byl za brankou Winnipegu, za ním spěchala obrana domácích, která se ho snažila poslat do středního pásma, aby nedovolila zahrozit Buffalu před Hutchinsonem.
     
    04:06
    Hosté jsou zatím mírně aktivnějším týmem a nyní se prodrali před branku Winnipegu znovu. Larsson vyslal další střelu, která ovšem skončila pouze na boční konstrukci domácí klece.
     
    04:30
    Lehner musel do pokleku, aby zachytil dorážku Adama Lowryho. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce. Nyní je hra tedy přerušena.
     
    04:55
    A další zákrok Lehnera, který se ve svém brankovišti v posledních chvílích nenudil. Ale vše zvládl opět velmi dobře a posílá svůj tým do dalšího útoku.
     
    05:36
    Winnipeg má kotouč za vlastní brankou a zakládá tak další akci z hloubi obranného pásma.
     
    05:54
    Je tu zakázané uvolnění Winnipegu a hra se tak nyní přestěhuje do jejich vlastního pásma a vhazovat se bude po pravici Hutchinsona.
     
    06:15
    Nicholas Baptiste operoval před brankou domácího celku, ale z prostoru mezi kruhy následnou střelu poslal pouze na hruď Hutchinsona. Ten raději přerušuje hru a navíc přichází první komerční přestávka.
     
    06:42
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Toby Enström – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brian Gionta – 2 min., hrubost).
     
    06:42
    Po vyloučení za hrubost hráčů na každé straně tak uvidíme hru ve čtyřech hráčích.
     
    07:28
    Mark Scheifele nebezpečně pálil před brankářem Buffala, ale jeho ránu nakonec dokázal brankář Sabres chytit a podržel tak svůj tým.
     
    08:00
    Na druhé straně od modré čáry střílel na domácí branku Dmitrij Kulikov, ale také on svůj střelecký pokus mezi tři tyče neposlal.
     
    08:38
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Kyle Okposo už sedí na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    08:42
    Winnipeg je v plném počtu a Buffalo ve čtyřech. Domácí tak hrají klasickou početní výhodu pět na čtyři.
     
    09:33
    V dobré příležitosti před hostující svatyní byl Mark Scheifele, ale v poslední chvíli pouze promáchl. Sabres tak mohou vyhodit kotouč do bezpečí až před Hutchinsona.
     
    10:16
    Mathieu Perreault se prodral podél levého mantinelu do blízkosti branky Buffala, ale nakonec byl zastaven hostující obranou a je tu další vyhození kotouče až před Hutchinsona.
     
    10:38
    Hosté jsou už kompletní.
     
    10:51
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po tom, co se Buffalo ubránilo, dostali se hosté do šance. Z pravého kruhu nadvakrát vystřelil KYLE OKPOSO a právě jeho druhý střelecký pokus doplachtil až za záda Michaela Hutchinsona. Hosté se tak ujímají vedení – 0:1. Asistence: Zemgus Girgensons, Jake McCabe.
    10:51 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    12:37
    Tentokráte zachránil Hutchinson domácí od druhé branky, když lapil střelu Moulsona.
     
    12:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže nyní už musel lovit kotouč ze své sítě podruhé. BRIAN GIONTA si sjel do blízkosti branky Winnipegu, vystřelil na Lehnera, který kotouč vyrazil pouze před sebe, dorážku své vlastní střely už ale poslal za záda domácího brankáře, který jen kroutí hlavou – 0:2. Bez asistence.
    12:49 Brian GIONTA - 0:2
     
    12:49
    Následuje další komerční přestávka.
     
    13:40
    Před brankou Buffala vznikla menší skrumáž, ale v ní se nikdo z domácích nedokázal včas zorientovat a kotouč tak má ve své moci Lehner.
     
    14:14
    Kulikov v nouzi vyhazuje puk na zakázané uvolnění a to znamená, že domácí celek zůstane v útočné třetině i v tuto chvíli.
     
    14:33
    Mark Scheifele znovu nebezpečně střílel z levého kruhu, ale ani tentokráte na Lehnera nevyzrál. Ten tak stále drží dvoubrankový náskok Sabres a také své prozatímní čisté konto.
     
    15:31
    Sabres jsou už nastěhováni v pásmu Winnipegu, kde se ke střele z levé strany dostal Rasmus Ristolainen, jeho svižná střela však skončila vysoko nad.
     
    16:13
    Domácí se sami připravili o útočné pásmo, když kotouč poslali do středního pásma. Musejí se tak vrátit zpět a svou akci založit znovu.
     
    17:10
    Nicholas Baptiste si vyměnil kotouč s Kulikovem, druhý jmenovaný pak střílel na branku Winnipegu, jenže ani jeho střela přesná nebyla.
     
    18:05
    V závěru první třetiny si vytvořili tlak před brankou Buffala hráči Winnipegu, jenže ani střela Scheifeleho a Laineho brankou neskončila.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:11
    Ještě pokus o střelu na straně domácích, ale Lehner v pohodě chytá kotouč po přízemní střele z hole Marka Scheifeleho. Už to vypadá, že se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto zápasu je za námi. Hosté po včerejší výhře nad Floridou pokračovali ve své hře, kterou produkovali v předchozím duelu a to jim přineslo ovoce. V rozmezí necelých dvou minut vsítili dvě branky a vypracovali si tak nad domácím týmem dvougólový náskok. Winnipeg měl několik šancí dostat se Buffalu na dostřel jediného gólu, ale brankáře Buffala Lehner byl proti. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 21:00.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 8 – 9
    Zásahy brankářů: 7 – 8
    Vyloučení: 1 – 2
    Bodyčeky: 12 – 9
    Vyhrané buly: 8 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Hned v úvodu druhé periody se do šance dostal Brian Gionta, z levého kruhu však poslal kotouč jen těsně vedle domácí branky. Svůj druhý střelecký příspěvek nepřidal.
     
    20:45
    Další projektil mířil na Hutchinsona, který musel zasahovat proti ráně Joshe Gorgese.
     
    21:00
    Moulson dostává dvě minuty za hákování a nabízí domácím přesilovou hru.
     
    21:56
    Dustin Byfuglien zahrával kotouč z vlastního obranného pásma, dostal se až do toho útočného, ale zastavilo ho postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    22:34
    Winnipegu se zatím početní výhoda nedaří tak, jak by si představoval a po krátkém pobytu v útočném pásmu se hosté znovu osvobozují.
     
    23:00
    Buffalo se ubránilo a nyní je už v plném počtu.
     
    24:13
    Winnipegu se opět nepovedl průchod do útočného pásma a na řadu tak přichází další akce hostujícího celku, který je stále hodně aktivní.
     
    24:51
    Josh Morrissey se napřáhl ke střele z pravého kruhu, ale Lehner jeho úmysl zmařil dalším přesným zákrokem. Domácí však nebyli daleko od kontaktní branky.
     
    25:52
    Po ztrátě puku Winnipegu na hraně útočného pásma se ke kotouči zase dostali hosté, kteří uhánějí směr pásmo domácích.
     
    26:00
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:58
    Ryan O´Reilly číhal na pravém kruhu na přihrávku od svého spoluhráče, ale nakonec se k ní nedostal. Hutchinson si tak mohl oddychnout, neboť díky zaváhání Buffala nemusel zasahovat.
     
    28:44
    Lowry zahrál vysokou holí a sudí tak vykazují hru do středního pásma. Bude se tedy vhazovat ve středovém kruhu.
     
    29:25
    Mathieu Perreault vyslal z levého kruhu jedovatou střelu na Lehnera, ten kotouč našel ve své lapačce. Domácí se čím dál více tlačí před jeho branku, zatím je však stoprocentní.
     
    30:27
    Na druhé straně mířil na Hutchinsona Nicholas Baptiste, jenž nechal vyniknout jeho připravenou lapačku. V krátkém sledu po sobě jsme viděli dvě slibné šance na obou stranách. Nyní znovu přichází komerční přestávka.
     
    30:33
    Z vrcholu kruhů nebezpečně vystřelil Brian Gionta a po jeho projektilu zaduněly betony Hutchinsona. Ten tak raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:07
    Na řadě byla akce Winnipegu, kterou založil z hloubi vlastního obranného pásma Dustin Byfuglien, ale následný projektil z hole Blaka Wheelera skončil na pozorném Lehnerovi.
     
    32:27
    Winnipeg se uhnízdil opět v útočném pásmu a na Lehnera šly další jedovaté střely. Opět ale brankář hostů drží svůj tým a zároveň svými zákroky motá hlavy domácím útočníkům.
     
    33:16
    Alexandr Burmistrov si připsal dobrý obranný zákrok, když zachytil střelu Zemguse Girgensonse, jenž pálil z prostoru mezi kruhy.
     
    33:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tentokráte ale vyrobil hrubici na modré čáře Burmistrov, který ztratil kotouč a toho se ujali hosté. Na levý kruh pak dostal přihrávku KYLE OKPOSO, jenž svou střelu poslal za záda Hutchinsona. V tuto chvíli to tedy s domácími nevypadá vůbec dobře – 0:3. Asistence: Ryan O´Reilly, Cody Franson.
    33:59 Kyle OKPOSO - 0:3
     
    33:59
    V domácím brankovišti tak dochází ke změně. Hutchinsona nahrazuje Hellebuyck.
     
    35:11
    Na trestnou lavici putuje Rasmus Ristolainen, jenž obdržel dvouminutový trest za zásah do hlavy nebo krku. Je tu tedy přesilová hra pro domácí celek.
     
    36:07
    Hosté se zatím velmi dobře brání a prakticky nepustili svého soupeře do přesnějšího zakončení. Následně se dokázali osvobodit a míří střídat.
     
    36:39
    Scheifele si nabruslil do blízkosti Lehnera a poté na něho vyslal přízemní střelu. Brankář hostů včas sklapl své betony a neinkasoval.
     
    37:11
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    37:19
    Rasmus Ristolainen po návratu z trestné lavice ujel na domácí branku, ale jeho bekhendová střela skončila na pozorném Hellebuyckovi.
     
    38:25
    Winnipegu se nedaří vůbec nic. Ani nyní, kdy jedovku poslal na Lehnera Brandon Tanev, se skóre nemění. Stále tak mají domácí tříbrankové manko, které se bude těžko dohánět.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Hellebuyck nyní předvedl fantastický zákrok, když střelu najíždějícího Zacha Bogosiana zlikvidoval efektním semaforem.
     
    39:57
    Baptiste putuje na trestnou lavici za hákování a Winnipeg si zahraje další přesilovou hru. A domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli, Hellebuyck je na střídačce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je minulostí. Domácí se snažili o kontaktní branku, šance na to rozhodně měli. Ale pak přišla chyba v obranném pásmu, po které dokázal skórovat podruhé v utkání Kyle Okposo a dal tak svému celku tříbrankový náskok. Domácí tak mají ve třetím dějství co dohánět. Třetí třetina začne přibližně ve 21:55.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 13 – 11
    Zásahy brankářů: 10 – 13
    Vyloučení: 0 – 3
    Bodyčeky: 9 – 13
    Vyhrané buly: 11 – 7
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Mark Scheifele se ujal odraženého kotouče před brankou hostů, ale jeho střela se neujala. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    40:48
    Další šance Winnipegu a v ní Dustin Byfuglien, jenž dorážel střelu Lowryho. Ani nyní se však skóre nemění.
     
    40:52
    Z levého kruhu se k mohutné střele napřáhl Patrik Laine, ale Lehner ji dokázal zneškodnit svým příložníkem. Poté ukryl pod svými betony další střelu stejného hráče.
     
    41:57
    Hosté jsou už kompletní.
     
    42:26
    První přesilová hra pro Buffalo. Wheeler dostává dvě minuty za vysokou hůl a už sedí na trestné lavici.
     
    43:26
    Domácí se v první minutě oslabení dobře brání a vyhazují puky do bezpečí.
     
    43:58
    Lehner chyboval za vlastní brankou, ale naštěstí pro něho si toho nevšiml Dustin Byfuglien, který byl k němu zády. Jinak by se asi dostal s pukem před odkrytou klec.
     
    44:26
    Winnipeg je už v plném počtu.
     
    44:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nádherně sehraná akce Winnipegu přináší první branku tohoto celku. Rána od modré čáry skončila na zadním mantinelu, kotouč se poté odrazil přímo před branku, kde byl připraven NIKOLAJ EHLERS, jenž svou střelou vymetl všechny pavučiny v síti hostů – 1:3. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
    44:49 Nikolaj EHLERS - 1:3
     
    45:41
    Domácí po vstřelené brance rázem ožili a čím dál více se tlačí před Lehnera. Ten nyní zneškodnil střelu dotěrného Joela Armie, který střílel v jeho těsné blízkosti.
     
    46:42
    Patrik Laine nahodil kotouč za vrcholem pravého kruhu, přesto donutil Lehnera k zákroku. Ten poté kotouč rozehrává mezi své spoluhráče a nechá tak hru plynout.
     
    47:36
    Nikolaj Ehlers přihrál Scheifelemu, který v prostoru mezi kruhy našel místo ke střele a Lehner musel znovu zakročit. Po jeho zákroku a přerušení hry následuje komerční přestávka.
     
    47:56
    Mark Scheifele ztratil kotouč, ten si převzal Kyle Okposo, jenž poté pálil znovu na domácí branku. Hattricku se však nedočkal, Hellebuyck byl přesný.
     
    48:24
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Kyle Okposo – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mark Scheifele – 2 min., krosček).
     
    48:58
    Skvělou kličkovanou už ze středního pásma předvedl Patrik Laine, který se dostal až před Lehnera, ale překonat ho svou střelou švihem nedokázal.
     
    49:25
    Ryan O´Reilly z pravé strany prověřil lapačku Hellebuycka. Ten uspěl a kotouč v ní ukrývá a také následně pak přerušuje hru.
     
    49:51
    Bogosian se snažil překvapit Hellebuycka objetím jeho branky, ale celou situaci domácí brankář viděl a zaskočit se tak nenechal.
     
    50:24
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    52:37
    Něco málo přes sedm minut mají hokejisté Winnipegu k tomu, aby se zápasem ještě něco udělali. Buffalo má stále slibný náskok, o který rozhodně nebude chtít přijít.
     
    53:37
    Cody Franson se napřáhl k prudké střele od modré čáry, tu ovšem zlikvidoval Lehner svojí lapačkou. Znovu nechá hru plynout a nepřerušuje ji.
     
    54:48
    Pozorný Lehner byl znovu v akci a zastavil tak další útok Winnipegu. Nyní už hru přerušil a po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    55:19
    Od modré čáry střílel Ehlers, jeho projektil ale zlikvidoval opět pohotovým zákrokem Lehner a hodně svůj tým nyní podržel.
     
    55:48
    Zach Bogosian zbytečně oslabuje svůj tým a Winnipeg si zahraje přesilovou hru. Dostává dvě minuty za podražení.
     
    56:12
    Hosté se v obranném pásmu dostali ke kotouči, který okamžitě vyhazují až před domácí branku.
     
    56:45
    Kyle Connor z levého kruhu poslala pozdrav na Lehnera, ten mu odpověděl dalším přesným zákrokem. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:45
    Domácí brankář je na střídačce a Winnipeg to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    57:14
    Ryan O´Reilly vyslal na opuštěnou klec střelu za středovou čárou a kotouč jen tak tak skončil těsně vedle pravé tyčky domácí svatyně.
     
    57:48
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:46
    Patrik Laine zachytil na modré čáře puk, ale dále se s ním nedostal. Zahrál totiž vysokou holí a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    58:46
    Znovu je klec domácího celku prázdná a Winnipeg tak hraje opět bez brankáře.
     
    58:58
    Nick Foligno z velké dálky poslal kotouč na prázdnou branku a trefuje tyčku!
     
    59:13
    Foligno dostává dvě minuty za krosček a je tu znovu přesilová hra pro domácí celek. Branka Winnipegu je pochopitelně stále prázdná.
     
    59:45
    Znovu mířil puk na prázdnou branku, ale ani tentokráte z toho gól není. Byl to snad už pátý pokus, co hosté posílal kotouč na opuštěnou klec, ale jejich snaha byla marná.
     
    59:55
    Domácí se ještě dostali do blízkosti Lehnera, ale na něho už nedokázali poslat žádnou střelu. Zápas tak už pomalu končí a je jasné, kdo vzejde jako vítěz.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí sice ve třetí periodě snížili na rozdíl dvou branek, ale kýžený kontaktní gól už nepřišel. Hosté si tak připisují po sobotní výhře nad Floridou další dva body a mohou tak být rozhodně spokojeni. Winnipeg tak doma nezískal ani bod.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 38 – 28
    Zásahy brankářů: 25 – 37
    Vyloučení: 3 – 8
    Bodyčeky: 29 – 27
    Vyhrané buly: 31 – 36
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Zápas sledovalo 15 294 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kyle Okposo (BUF) 2+0
    2. Ryan O´Reilly (BUF) 0+1
    3. Nikolaj Ehlers (WPG) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (22:47:02)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. Ehlers (Wheeler, Byfuglien) – 11. Okposo (Girgensons, McCabe), 13. B. Gionta, 34. Okposo (R. O'Reilly, Franson)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (34. Hellebuyck) – Byfuglien, Morrissey, Myers, Enström, Postma, Chiarot – Wheeler (C), Scheifele, Laine – Connor, Perreault, Ehlers – Armia, Lowry, Matthias – Thorburn, Burmistrov, B. Tanev.
    Buffalo Sabres: Lehner – Ristolainen, Gorges, Bogosian, D. Kulikov, Franson, McCabe – Okposo, R. O'Reilly, Moulson – B. Gionta (C), Jo. Larsson, M. Foligno – Ennis, Reinhart, Girgensons – Fasching, D. Grant, Baptiste.

    Rozhodčí: Peel, Rank – Gibbons, Pancich

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri