NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
2:1 (1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 02.11.2016, 00:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:36
    Senátoři nyní riskantně střídali, když se puk přiblížil jejich střídačce a to snad ani nemohlo skončit než trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Na lavici hanby usedl Matt Puempel.
     
    33:35
    Carolina nyní skvěle rozebrala obranu Ottawy a mohla skórovat do odkryté brány, ale místo toho přišel hvizd a vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Andrej Nestrašil.
     
    18:23
    Derick Brasard (OTT) se sice hodně zlobí, ale i přesto jde na trestnou lavici. Po příliš důrazném napadání dostává dvě trestní minuty za sekání.
     
    17:40
    Senátoři využili rychlejšího útoku k zisku přesilové hry. Podruhé v zápase se na trestnou lavici dostává Phillip Di Giuseppe (CAR), který se tentokrát provinil hákováním.
     
    14:58
    Zničehonic se do rozepře dostala dvojice Dion Phaneuf (OTT) – Jordan Staal (CAR) a oba tak samozřejmě dostávají dvě trestné minuty za hrubost. Vítězem tohoto konfliktu byl domácí chasník, který svého soka rychle povalil.
     
    11:26
    Na obou stranách máme jednoho vyloučeného. Dvě trestné minuty za hrubost dostává Zack Smith (OTT) a s ním si na lavici hanby posedí i Ron Hainsey (CAR).
     
    07:02
    A nakonec je tady opravdu přesilová hra. Chris Wideman (OTT) totiž kotouč nabral velmi nešťastně a obloučkem ho bez teče poslal mezi diváky.
     
    04:32
    Matt Puempel (OTT) si to hned po vhazování rozdal v domluvené bitce s Phillipem Di Giuseppem (CAR) a můžeme ho označit za vítěze této krátké rozepře. Sice v závěru podklouzl a prvníí padl na led, ale v pěstní výměně byl jednoznačně aktivnější. Oba kohouti dostávají pětiminutový trest.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 14. Phaneuf (Ceci, Pyatt), 64. Turris (E. Karlsson) – 1. Slavin


    Ottawa Senators: C. Anderson – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Hoffman, Brassard, B. Ryan – Z. Smith, Turris, Mark Stone – Dzingel, Pageau, Pyatt – Puempel, Kelly, Neil.
    Carolina Hurricanes: C. Ward – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, R. Murphy – Skinner, V. Rask, Stempniak – Nordström, J. Staal (C), Nestrašil – Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Stålberg, McClement, Di Giuseppe.

    Rozhodčí: Luxmore, Sutherland – Barton, Gawryletz

    Diváci: 13 049
    bahis siteleri