NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
Calgary Flames
Středa 02.11.2016, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Parádní práce nohou Motteho.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Rozsíval (CHI) 0+1, 0 střel, čas na ledě 16:23
    Marián Hossa (CHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:52
    Richard Pánik (CHI) 0+1, 1 střela, čas na ledě 13:36
    Michael Frolík (CGY) 1+0, 5 střel, čas na ledě 13:20 (04:56:45)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Patrick Kane (CHI) 1+2
    2. Corey Crawford (CHI) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    3. Arťom Anisimov (CHI) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 22-34; Zablokované střely: 17-13; Vhazování: 58%-42%; Hity: 21-35; Přesilové hry: 1/4-0/4; Trestné minuty: 10-10.
    Chicago oplatilo Calgary v United Center prohru i s úroky.

    #HAWKSWIN

    Fotka zveřejněná uživatelem Chicago Blackhawks (@nhlblackhawks),


     
    Michael Frolík sice uprostřed zápasu odpověděl v oslabení po krásné akci Flames na úvodní gól Patricka Kanea a oba týmy vstupovaly do třetí třetiny za nerozhodného stavu 1:1, ten ovšem Blackhawks rychle změnili a po brankách Arťoma Anisimova, Tylera Motta, Artemije Paranina a Niklase Hjalmarssona hladce dokráčeli pro třetí vítězství v řadě. Chicago má skvělou formu a během posledních osmi zápasů pouze dvakrát prohrálo. Konečný výsledek. Chicago Blackhawks 5 Calgary Flames 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
    58:16 Niklas HJALMARSSON - 5:1
     
    58:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    NIKLAS HJALMARSSON si na levém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté ho nádhernou střelou s příklepem nad levým ramenem Briana Elliotta poslal do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Richard Pánik a Arťom Anisimov.
     
    58:00
    Chicago v závěru utkání dominuje, zatímco hra Calgary Flames se po zejména skvělé první třetině naprosto rozpadla.
    56:59 Artemij PANARIN - 4:1
     
    56:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ARTEMIJ PANARIN se po přihrávce Patricka Kanea v levém kruhu pro vhazování po krásném zaseknutí puku zbavil dotírajícího TJ Brodieho a vpádu kotouč po ledě poslal o levou tyč do prázdné brány. Asistence: Patrick Kane.
     
    56:15
    Corey Crawford ucpal prostor u své levé tyče a opět se v jeho blízkosti strhla šavlovačka,. Hodně aktivní byl Lance Bouma a na domácí straně Gustav Forsling. Také tam byl Dennis Rasmussen, který poslal k lednu jednoho z protihráčů a poté ho zasedl, aby se nemohl zvednout. První a poslední jmenovaný kohout dostal dvě minuty za hrubost.
     
    55:11
    Artemij Panarin na pravém křídle po zpětné přihrávce svého spoluhráče tvrdě vypálil od mantinelu, byť byl tísněn protihráčem, Brian Elliott byl ale na místě a jeho pokus letící těsně nad ledem ukryl ve své náruči.
     
    54:36
    Podobná vyloučení jsou stejně zbytečná, protože by se navzájem vyrušila a hrálo by se ve stejném počtu hráčů. Takováto rozhodnutí je třeba kvitovat, své o tom mohou určitě vyprávět zapisovatelé.
     
    53:35
    Před bránou Coreyho Crowforda vznikl obrovský závar a po jeho zákroku také šarvátka, do které se zapojilo několik hráčů, nakonec se ale ani v tomto případě nevylučovalo.
    52:34 Tyler MOTTE - 3:1
     
    52:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TYLER MOTTE nabral na pravém křídle velkou rychlost a po nádherné stahovačce, kterou se v blízkosti brány zbavil TJ Brodieho, puk na vzdálenější levé tyči zasunul za bezmocného Briana Elliotta. Fantastická individuální akce, po které Blackhawks odskakují na rozdíl dvou branek! Asistence: Nick Schmaltz a Brent Seabrook.
     
    51:45
    Sam Bennett si z pravého křídla krásně sjel před bránu, kde se snažil bekhendem zamířit k levé tyči, jeho střelu ale skvěle zablokoval dobře postavený Duncan Keith.
     
    50:56
    Blackhawks nebezpečně vypálili z křídla, Brian Elliott si ale dokázal najít kotouč a poté ho dobrým zákrokem vyrazit.
     
    50:23
    Blackhawks jsou ve třetí třetině hodně aktivní a lépe bruslí, nyní to ale na pravém křídle zkoušeli Flames, jejichž akci zastavilo postavení mimo hru, po kterém se bude vhazovat ve středním pásmu.
    47:44 Arťom ANISIMOV - 2:1
     
    47:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane v pravém kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté před bránou našel skrytou přihrávkou ARŤOMA ANISIMOVA, který do ní pouze vložil hůl a vedle pravého betonu Briana Elliotta puk usměrnil k levé tyči. Chicago v dnešním zápase využilo první ze čtyř přesilových her a ujímá se vedení 2:1! Asistence: Patrick Kane a Artemij Panarin.
     
    47:13
    Sam Bennett za podražení usedl na trestnou lavici a Chicago si zahraje v dnešním zápase čtvrtou přesilovou hru.
     
    47:13
    Sam Bennett vyzval na tanec Jonathana Toewse, bitka se ale nakonec po vzájemném tahání za dres nekonala.
     
    45:37
    Blackhawks tvrdě vypálili z pravého křídla, jenže následná střela byla nepřesná a minula bližší pravý horní roh brány.
     
    44:15
    Hra se v rychlém sledu přelévala ze strany na stranu a oba týmy se dostaly k několika střelám. Nejslibnější šanci měl Sam Bennett, který se pokoušel po vyjetí zpoza brány v blízkosti pravé tyče zasunout puk do prázdné brány, jeden z hráčů Chicaga u ní ale skvěle ucpal prostor a neumožnil mu skórovat.
     
    41:59
    Tyler Motte, který během dnešního utkání musel zamířit na ošetřovnu, je v pořádku a nyní nahazoval puk z levého křídla na bránu, Brian Elliott byl ale pozorný a připsal si snadný zákrok.
     
    40:08
    V United Center začala poslední část utkání, do které oba týmy vstoupily za nerozhodného stavu 1:1 a mají necelých dvacet minut na to, aby odvrátili prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:22.
     
    Calgary se ve druhé třetině dokázalo po zahozených šancích z úvodu konečně prosadit, paradoxem je, že vyrovnávací gól Michaela Frolíka přišel během oslabení, tedy momentu, kdy Blackhawks měli navýšit své jednobrankové vedení, které mohl těsně před druhou přestávkou domácím vrátit Arťom Anisimov. Ruský útočník dokázal puk z dorážky propasírovat mezi betony Briana Elliotta, kotouč se ovšem vzápětí zastavil na brankové čáře. Skóre po druhé třetině. Chicago Blackhawks 1 Calgary Flames 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Brian Elliott nedokázal udržet střelu z kruhu pro vhazování a jeho nepřesvědčivý zákrok málem potrestal bekhendovou dorážkou Arťom Anisimov, který dokázal puk propasírovat mezi jeho betony, kotouč se ale vzápětí zastavil na brankové čáře a brankář Calgary ho bleskově přikryl na ledě lapačkou!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:12
    Artemij Panarin na pravém křídle nabral velkou rychlost a poté mezi kruhy pro vhazování našel krásnou přihrávkou Arťoma Anisimova, který bez přípravy pálil z blízkosti mezi betony Briana Elliotta, brankář Calgary je ovšem včas sklepl k sobě a připsal si fantastický zákrok!
     
    34:55
    Johnny Gaudreau na levém křídle z ostrého úhlu pěkně vypálil zápěstím a jeho následná střela proletěla těsně nad horní tyčí. Corey Crawford se puk snažil marně zastavit zdviženou pravou rukou a měl štěstí, že nemířila mezi prostor tří tyčí.
     
    34:37
    Vyloučený Sean Monahan se vrátil zpět na ledovou plochu a po pár sekundách na pravém křídle zavážel puk do útočného pásma, jenže jeho spoluhráči v něm byli před ním a po postavení mimo hru Calgary Flames je tu krátká reklamní přestávka.
     
    33:06
    Artemij Panarin nabral na pravém křídle rychlost a v blízkosti pravé tyče nahazoval puk před bránu, jenže tam nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by ho dorazil do odkryté brány.
     
    31:57
    Sean Monahan na levé straně obranného pásma podrazil zezadu Patricka Kanea, který si skvěle pokryl puk, a Chicago si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    31:40
    Dennis Wideman vypálil z pravého křídla a jeho následná střela skončila v ochranné síti. Po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    31:13
    Calgary toho během početní převahy příliš mnoho nepředvedlo a hosté v dnešním zápase nevyužili ani čtvrtou přesilovou hru.
     
    29:12
    Brian Campbell v obranném pásmu vyhodil puk přes ochranné sklo, a jelikož tam nebyla teč, tak to znamená jediné – čtvrtou přesilovou Calgary Flames.
     
    28:19
    Arťom Anisimov se pokusil vypálit z levého křídla, jenže jeho následná střela našla pouze připraveného Briana Elliotta.
    27:06 Michael FROLÍK - 1:1
     
    27:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mikael Backlund vyrazil do přečíslení dva na jednoho a krásnou přihrávkou přes šířku brankoviště našel na vzdálenější pravé tyči ze druhé vlny najíždějícího MICHAELA FROLÍKA, který bez přípravy zamířil pod horní tyč zívající brány. Calgary v oslabení vyrovnává na 1:1! Asistence: Mikael Backlund.
     
    26:35
    Také Calgary špatně střídalo a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě na jeho straně odpyká Micheal Ferland.
     
    25:50
    Matthew Tkachuk si krásně najel na zadovku Krise Versteega zpoza brány a v levém kruhu pro vhazování bez přípravy vypálil, na bližší levé tyči ovšem našel pouze Coreyho Crawforda!
     
    24:04
    Chicago špatně střídalo a dostalo týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    21:53
    Patrick Kane zkusil na levém křídle vypálit z ostrého úhlu, připravený Brian Elliott ale jeho pokus na přední pravé tyči dokázal zastavit.
     
    20:48
    Chicago toho sice během první třetiny až na výjimku velké šance Mariána Hossy příliš mnoho nepředvedlo, jenže těsně před přestávkou vyrazil do rychlého protiútoku Patrick Kane, který potrestal neproměněné šance Calgary a Chicago jeho zásluhou vstupuje do druhé třetiny s jedno brankovým vedením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:25.
     
    Calgary Flames si v úvodní třetině zahrálo dvě přesilové hry, jenže ani jednu z nich nevyužilo a po několika úžasných zákrocích Coreyho Crawforda minutu před koncem udeřil na opačné straně po rychlém protiútoku Patrick Kane. Skóre po první třetině. Chicago Blackhawks 1 Calgary Flames 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    18:58 Patrick KANE - 1:0
     
    18:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Corey Crawford skvěle zasáhl proti Matthewovi Tkachukovi a PATRICK KANE se řítil po krásné kolmé přihrávce Michala Rozsívala do rychlého protiútoku, který po zbavení se dvou protihráčů zakončil nádhernou diagonální střelou, která z levého kruhu pro vhazování zamířila nad levým betonem Briana Elliota ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Michal Rozsíval.
     
    17:35
    Jordin Tootoo zkusil štěstí střelou z pravého kruhu pro vhazování, jeho následný pokus byl ale v blízkosti levé tyče zablokován a Brian Elliott zasahovat nemusel.
     
    16:01
    Blackhawks úspěšně přečkali druhou hru v oslabení a skóre zápasu je krátce před koncem úvodní části zápasu stále nerozhodné. Rozhodčí už ovšem třikrát vylučovali.
     
    15:28
    Calgary se během druhé přesilové hry marně snaží dostat do zakončení a domácí Tyler Motte musel kvůli zranění zamířit na ošetřovnu.
     
    13:30
    Marcus Krüger v útočném pásmu zbytečně zezadu podrazil kolenem Dennise Widemana a Calgary má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    12:59
    Vyloučený Dougie Hamilton je zpět na ledě a ani jeden z týmů nevyužil úvodní přesilovou hru.
     
    12:00
    Patrick Kane skvělou zpětnou přihrávkou zpoza brány našel v pravém kruhu pro vhazování Artemije Panarina, který bez přípravy pálil s příklepem mezi betony Briana Elliotta, ten se ale na švestkách nachytat nenechal a včas je sklapl k sobě!
     
    10:58
    Dougie Hamilton zmařil slibnou šanci Chicaga v blízkosti pravé tyče držením protihráče a také Blackhawks si v úvodu první třetiny vyzkouší přesilovou hru.
     
    10:20
    Flames tvrdě vypálili z levého kruhu pro vhazování, následná střela ale skončila pouze na hrudi Coreyho Crawforda, který ji vyrazil do bezpečí. Domácí brankář má od úvodních minut plné ruce práce.
     
    09:33
    Mark Giordano nebezpečně vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho střela byla ještě těsně před Corey Crawfordem tečována, brankář Chicaga šel ovšem včas do kolen a připsal si skvělý zákrok, po kterém přerušil hru!
     
    08:37
    Sam Bennett z pravého křídla a ostrého úhlu posílal puk před bránu na teč, před Corey Crawfordem ovšem nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který byl puk usměrnil na bránu.
     
    07:38
    Marián Hossa na levé straně obranné pásma u mantinelu zahákoval ve slovensko-českém souboji Michaela Frolíka a Calgary si zahraje první přesilovou hru.
     
    07:09
    Nick Schmaltz hledal na levém křídle dvojici protihráčů, kteří by se ocitali v dobré šanci, jenže jeho následná přihrávka byla hostujícími hráči zachycena.
     
    05:38
    Deryk Engelland na modré čáře ve středu útočného pásma tvrdě vypálil s příklepem, Corey Crawford si ale dokázal puk najít a hrudí ho vyrazil před sebe, aby ho vzápětí přikryl lapačkou.
     
    05:22
    Jordin Tootoo vzápětí pálil z pravého křídla, jeho následná střela ale zamířila pouze do míst, kde byl připravený Brian Elliott, který si v rychlém sledu připsal druhý úspěšný zákrok.
     
    04:32
    Marián Hossa dostal na levém křídle příliš volného prostoru, čehož využil a v blízkosti levé tyče se snažil zamířit mezi betony Briana Ellotta, ten ale jeho pokus dokázal vyrazit!
     
    03:13
    Flames vzápětí zahrozili na levém křídle střelou, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Corey Crawford ji ale dokázal levým betonem vyrazit a v úvodu utkání si připsal druhý skvělý zákrok!
     
    02:15
    Michael Frolík krásně vypálil z pravého křídla a Corey Crawford měl co dělat, aby následný pokus Matthewa Tkachuka z blízkosti vyrazil, nakonec se mu to ale podařilo!
     
    00:58
    Calgary se snažilo dostat do další šance, jenže tentokrát jeho útok zastavila přihrávka rukou, po které se vhazovalo ve středním pásmu.
     
    00:19
    V United Center právě začalo utkání mezi Chicagem a Calgary a hosté se jako první snažili dostat na levém křídle ke střele, jenže následné nahození z levého křídla a ostrého úhlu zkontroloval Corey Crawford a vzápětí rychle rozehrál.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    United Center se rozezněla kanadská hymna, po které bude následovat americká. Do začátku utkání mezi Chicagem a Calgary Flames zbývá pár okamžiků.
     
    Úvodní sestavy:

    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), B. Campbell, Hjalmarsson, Seabrook (A), Forsling, Rozsíval – Pánik, Toews (C), P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Schmaltz – Hinostroza, Rasmussen, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – J. Gaudreau, Monahan (A), Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Eric Furlatt,Kendrick Nicholson. Čároví: Shane Heyer, Bryan Pancich.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Michal Rozsíval (CHI) 0+0, +/- 0
    Marián Hossa (CHI) 3+4, +/- 0
    Richard Pánik (CHI) 6+3, +/- +3
    Michael Frolík (CGY) 4+2, +/- 0
     
    Vzájemné zápasy

    25.10.16 Chicago Blackhawks – Calgary Flames 2:3
     
    Calgary Flames

    Calgary Flames vyhrálo tři utkání v řadě, v posledním zápase ovšem podlehlo Washingtonu Capitals. Flames v úvodu sezóny spoléhají na duo mladíků Sam Bennett a Dougie Hamilton, které podává skvělé výkony. Sam Bennett letos nastupuje ke své druhé sezóně v NHL a před zápasem proti Capitals bodoval ve třech zápasech v řadě. Celkem připsal šest kanadských bodů. Dvacetiletý útočník skvěle zapadá mezi dvojici zkušených hráčů Troye Brouwera a Krise Versteega, po jejichž boku nastupuje ve druhé útočné formaci.
     
    Chicago Blackhawks

    Blackhawks v posledním zápase zvítězili 3:0 nad Los Angeles Kings a obrovskou zásluhu na tom měli tři hráči. Arťom Anisimov bodoval v sedmém zápase v řadě a připsal si asistenci, zatímco Marián Hossa oslavil svůj večer, během něhož byl oceněn za dosažení milníku 500 gólů v NHL, dvěma kanadskými body za gól a asistenci a brankář Corey Crawford po 32 zákrocích vychytal svůj 20. shutout v kariéře.
     
    Chicago zahájí listopad proti Calgary, se kterým se střetne během devíti dnů podruhé. Flames 25. října zvítězili v United Center po samostatných nájezdech 3:2 a po pondělní porážce 3:1 s Washingtonem by rádi navázali na předchozí sérii tří výher. Blackhawks se po zasloužené výhře 3:0 nad LA Kings a prvním čistém kontě budou snažit prodloužit sérii dvou výher v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. P. Kane (Rozsíval), 48. Anisimov (P. Kane, Panarin), 53. Motte (Schmaltz, Seabrook), 57. Panarin (P. Kane), 59. Hjalmarsson (Pánik, Anisimov) – 28. Frolík (Backlund)


    Chicago Blackhawks: Crawford – Keith (A), B. Campbell, Hjalmarsson, Seabrook (A), Forsling, Rozsíval – Pánik, Toews (C), P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Schmaltz – Hinostroza, Rasmussen, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Calgary Flames: Elliott – Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – J. Gaudreau, Monahan (A), Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Eric Furlatt,Kendrick Nicholson. Čároví: Shane Heyer, Bryan Pancich

    Diváci: 21 166
    bahis siteleri