NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Edmonton Oilers
Pátek 04.11.2016, 00:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 J. T. Miller - 5:3
     
    58:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! Pár okamžiků po brance Ricka Nashe se New York prosazuje znovu. J.T.MILLER totiž z vlastní třetiny o mantinel trefuje prázdnou klec Edmontonu a definitivně pečetí vítězství svého týmu. Asistence: Nick Holden, Kevin Hayes.
     
    58:49
    Talbot je na střídačce a hosté to zkoušejí v šesti lidech v poli.
    58:39 Rick NASH - 4:3
     
    58:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York se ujímá poprvé v zápase vedení a je velmi blízko vítězství. Skvělou práci odvedl v rohu Zuccarello, který vybojoval kotouč. Ten se poté dostal na modrou, odkud vypálil Holden, jehož projektil Talbot vyrazil a odražený puk si našel RICK NASH, jenž jej dopravil do sítě. Asistence: Nick Holden, Derek Stepan.
     
    52:21
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Tyler Pitlick – 2 min., nedovolené bránění).
    49:31 Jesper FAST - 3:3
     
    49:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Blesková odpověď New Yorku a skóre je opět nerozhodné! Střelu Pirriho neuvěřitelně ve vzduchu tečoval JESPER FAST mimo dosah Cama Talbota. Brankář Edmontonu byl i tentokrát bez sebemenší šance zasáhnout. Asistence: Brandon Pirri, Brady Skjei.
    48:49 Adam LARSSON - 2:3
     
    48:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A i do třetice strhávají hosté vedení na svou stranu. ADAM LARSSON využil přihrávk Andreje Sekery a propálil vše, co mu stálo v cestě. Lundqvist měl pozici stíženou, protože před ním dobře clonil jeden z hráčů Oilers. Asistence: Andrej Sekera, Mark Letestu.
     
    46:46
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Kevin Hayes – 2 min., hákování).
     
    38:25
    Neskutečný zákrok Talbota! Na Fasta zívala prázdná brána Edmontonu, ale na poslední chvíli zasáhl brankář Olejářů svým betonem a střelu zázračně zlikvidoval.
    35:46 Michael GRABNER - 2:2
     
    35:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    A New York i podruhé vyrovnává! Nahození J.T.Millera si našel před bránou důrazný MICHAEL GRABNER, jenž pohotové uklidil kotouč za záda Talbota. brankář Oilers byl v této situace bez šance. Asistence: J.T.Miller, Kevin Hayes.
     
    34:22
    A znovu Rick Nash ve stejné pozici jako v první části. Nejprve tečoval střelu svého spoluhráče a poté se neprosadil ani z dorážky. Další dva důležité zákroky jdou na Talbotovo konto.
    30:28 Patrick MAROON - 1:2
     
    30:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers jdou podruhé v zápase do vedení! Ztráta puku na útočné modré zapříčinila přečíslení dva na jednoho. Puljujärvi udržel kotouč proti padajícímu obránci a vznikla tak situace dva na Lundqvista. Finský útočník předal puk PATRICKU MAROONOVI, jenž strážce domácí svatyně překonává bekhendovou kličkou. Asistence: Jesse Puljujärvi.
     
    27:55
    Tentokrát se musel činit i Talbot. Miller si vybruslil do předbrankového prostoru a pokoušel se procpat puk za záda hostující brankáře. Bohužel pro Rangers neúspěšně.
     
    24:36
    Nyní však už hosté dostali puk za Lundqvista. McDavidova střela sice prošla do sítě, ale rozhodčí okamžitě rozpažil, jelikož Eberle stál v brankovišti a bránil Lundqvistovi v zákroku, což potvrdil i videorozhodčí.
     
    24:25
    Výborný Henrik Lundqvist! Nurse nedokázal domácího brankáře překonat bekhendovým pokusem. Oilers však zůstávají v pásmu.
     
    21:47
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Leon Draisaitl – 2 min., hákování).
     
    19:48
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Nick Holden – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:12
    Rick Nash se dostal k teči i následné dorážce. Ve velké šanci však z bezprostřední blízkosti nedokázal Talbota překonat.
     
    12:01
    Hosté zvládli překonat vysoký presing domácích a dostali se do přečíslení. McDavid našel na pravé straně Eberleho, jenž svým pokusem orazítkoval jen tyč newyorské branky.
     
    09:58
    Neuvěřitelný zákrok Lundqvista drží nerozhodný stav! Brankář New Yorku už ležel na zemi, ale stačil ještě parádně vychytat Pitlicka, který měl před sebou prázdnou bránu.
    08:34 Kevin HAYES - 1:1
     
    08:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a máme vyrovnáno! Skjei vypálil od modré čáry a odražený kotouč se dostal k Michaelu Grabnerovi, který geniální přihrávkou našel před prázdnou bránou KEVINA HAYESE, jenž neměl problém trefit odkrytou bránu Edmontonu. Asistence: Michael Grabner, Brady Skjei.
     
    07:35
    Puljujärvi mohl vzápětí přidat druhý gól. Nikým neatakován se protáhl až před švédského brankáře, ovšem Lundqvist vytáhl famózní zákrok svou lapačkou.
    06:36 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    06:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři využívají přesilovku a ujímají se vedení! Odražený puk se dostal k pravé tyčce, kde byl připravený RYAN NUGENT-HOPKINS, jenž svou dorážkou překonává Henrika Lundqvista. Asistence: Connor McDavid, Jordan Eberle.
     
    05:32
    Grabner využil chyby v rozehrávce a uháněl spolu s Zuccarellem do přečíslení. Prvně jmenovaný se rozhodl pro bekhendové zakončení, avšak pouze o centimetry branku minul.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jesper Fast – 2+2 min., vysoká hůl).
     
    01:35
    Larsson se dostal k odraženému kotouči mezi kruhy a nebezpečně vypálil na Lundqvista. Švédský brankář ve službách New Yorku však jeho pokus lapil.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Adam Larsson – 2 min., vysoká hůl).

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 9. K. Hayes (Grabner, Skjei), 36. Grabner (J. T. Miller, K. Hayes), 50. Fast (Pirri, Skjei), 59. Rick Nash (Holden, Stepan), 59. J. T. Miller (Holden, K. Hayes) – 7. Nugent-Hopkins (McDavid, Eberle), 31. Maroon (Puljujärvi), 49. A. Larsson (Sekera, Letestu)


    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – Rick Nash, Stepan, Vesey – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Pirri, Bučněvič.
    Edmonton Oilers: Talbot – Klefbom, A. Larsson, Russell, Sekera, Benning, Nurse – Eberle, McDavid (C), Lucic – Puljujärvi, Draisaitl, Maroon – Kassian, Nugent-Hopkins, Pouliot – Pitlick, Letestu, Lander.

    Rozhodčí: Kozari, Rank – Murray, Murphy

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri