Columbus – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Chicago 1:2 (po pr.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
Čtvrtek 10.11.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:21 Zach WERENSKI - 3:2
     
    61:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Rychlá akce rozhoduje o zisku druhého bodu pro domácí celek. Alexander Wennberg posílal kotouč do středu hrací plochy. ZACH WERENSKI měl dostatek času na zamíření, jeho rána ukončuje tento zápas. Jedná se pro něho o první vítězný gól v NHL. Asistence: Alexander Wennberg a Brandon Saad.
    41:25 Nick RITCHIE - 2:2
     
    41:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z kraje třetí třetiny je vyrovnáno. Sergej Bobrovskij rozehrál kotouč za vlastní brankou. Vybojoval ho Joseph Cramarossa, který hned posílal puk před branku. Tam byl NICK RITCHIE, který celkem snadno skóroval. Asistence: Joseph Cramarossa.
    37:21 Rickard RAKELL - 2:1
     
    37:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic hostující celek snižuje. Cam Fowler pálil od modré čáry. Kotouč před brankou dokázal tečovat RICKARD RAKELL. Sergej Bobrovskij nedokázal puk zastavit. Asistence: Cam Fowler a Josh Manson.
    05:29 Brandon SAAD - 2:0
     
    05:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets vedou o dvě branky. Ryan Murray se dostal do pozice, ze které již mohl zakončovat, ale rozhodl se pro přihrávku na volného BRANDONA SAADA, který měl před sebou značnou část branky odkrytou. Domácí hráč neměl se zakončením problém. Asistence: Ryan Murray a Jack Johnson.
    01:23 Boone JENNER - 1:0
     
    01:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté, kteří do zápasu vstoupili aktivněji, se dostávají do vedení. Scott Hartnell se dostal ke střele. Brankář John Gibson vyrazil kotouč jen před sebe, kde byl BOONE JENNER. Ten už se zakončením neměl problém. První gól Jennera v této sezóně. Asistence: Scott Hartnell a Cam Atkinson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Jenner (Hartnell, Atkinson), 6. Saad (R. Murray, J. Johnson), 62. Werenski (Wennberg, Saad) – 38. Rakell (Fowler, Manson), 42. N. Ritchie (Cramarossa)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, D. Savard, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, Prout – Saad, Wennberg, N. Foligno – Hartnell, Jenner, Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Milano, Sedlák, Gagner.
    Anaheim Ducks: Gibson – Fowler, Manson, Stoner, Vatanen, H. Lindholm, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, Rakell – Garbutt, Wagner, Boll.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, StPierre – Murchison, Mach

    Diváci: 10 250
    bahis siteleri