HC Litvínov – Kobra 10:1 (kon.) | Přerov – Vítkovice 2:5 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Vsetín – Zlín 2:6 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 3:8 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 8:4 (kon.) | Havířov – Třinec 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Kladno 8:2 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 7:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Warriors Brno 5:6 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
8:2 (2:1, 3:1, 3:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 10.11.2016, 17:30 • Incheba Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    56:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    A tohle je pro Kladno velké sousto, které dnes pravděpodobně již neskousne. Pěkný zůstává v brankovišti statečně dál, střídání kladenských brankářů nás tedy zřejmě již nečeká. Je dost možné, že se mu dnes bude zdát o PATRIKU PRYMULOVI, který jej dnes prostřelil již třikrát. Asistence: Marcel Čížek, Erik Čermák.
     
    53:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    PATRIK PRYMULA dnes oslaví hattrick! Asistence: Erik Čermák, Marcel Čížek.
     
    52:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Se šestou sparťanskou brankou to zprvu vypadalo nejistě, sudí se ale nakonec shodli na tom, že se o ni VÁCLAV RUBEŠ společně s Obadalem a Škorpíkem zasloužili právem. Sparťanský gólman si z dnešního utkání odnese i účast za nahrávku! Asistence: Jiří Obadal, Jan Škorpík.
     
    38:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ostrostřelec MARCEL ČÍŽEK zpečetil osud svého soupeře pátou brankou. Kladenští odejdou do kabiny s pořádným výpraskem. Asistence: Patrik Prymula, Jakub Kumpošt.
     
    33:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jsou opět o krok dál, tentokrát zásluhou MICHALA KLIMA, který ukázkově zpracoval Klimovu nahrávku. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    26:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A přeci! Kladenští využili vhazování před Škorpíkem a opět jsou Spartě o branku blíž. Staňkovu střelu se domácí gólman pokusil odrazit vkleče betony a tak si z prostoru mezi třemi tyčemi trochu poodjel. Odražená černá pryž se dostala na hůl TOMÁŠE URBANA, který ji rychle zasunul do nechráněného prostoru klece. Asistence: Filip Staněk, Filip Šimek.
     
    21:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bohužel jej to však nespasilo. Žabičku Čermáka se PATRIKU PRYMULOVI podařilo zpracovat takovým způsobem, že Veselý (kladenský brankář číslo dvě) našel nezbedný kotouč až za svými zády. Asistence: Erik Čermák, Marcel Čížek.
     
    10:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Díky povedené útočné formaci Hasila se Šimkem a střele JOSEFA FLACHSE zpod víko to začíná vypadat, že nás dnes čeká menší přestřelka? Kladenští začínají pražanům dýchat na záda. Asistence: Matěj Hasil, Filip Šimek.
     
    07:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a vedoucí postavení domácích ztvrzuje JAKUB NAJMAN. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím se rychle utvořený tlak vyplatil a opravdu otevírají skóre dnešního utkání! Po rychlé akci neomylného trojlístku PATRIK PRYMULA-Čížek-Čermák Sparta se Sparta dostává do vedení! Asistence: Marcel Čížek, Erik Čermák.

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 8. Prymula (Čížek, Čermák), 8. Najman (Pšenička), 22. Prymula (Čermák, Čížek), 34. Klimo (Pšenička), 38. Čížek (Prymula, Kumpošt), 53. Rubeš (Obadal, Škorpík), 54. Prymula (Čermák, Čížek), 57. Prymula (Čížek, Čermák) – 11. Flachs (Hasil, Šimek), 27. Urban (Staněk, Šimek)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš (A), Vandirek, Najman J., Slavíček, Guryevskiy, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Čížek (C), Rubeš, Obadal, Najman M., Gluzman.
    Rytíři Kladno: Pěkný (Veselý) – Robovský, Smažík, Staněk, Flachs, Zíka (A), Funk, Klíma, Ticháček, Mrkvička, Karásek (C), Kleveta, Šimek, Karmazin, Hasil, Bernat, Urban (A), Sojka.

    Rozhodčí: Jechoutek, Hynek – Zíka, Hynek.

    Diváci: 67
    bahis siteleri