Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kladno – Sparta 2:7 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 5:4 (1:0 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 5:0 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 4:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 5:1 (kon.)
Pardubice – Písek 13:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Kolín – Liberec 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Berani Zlín
Pátek 11.11.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu, která se pomalu, ale jistě, blíží do konce základní části. V rámci jednadvacátého kola se proti sobě utká domácí HC Dukla Jihlava a PSG Zlín. Utkání startuje na Horáckém zimním stadionu přesně v 15 hodin a bude se hrát o první místo tabulky!
     
    HC Dukla Jihlava:
    Několik důležitých zápasů – a vítězných – má za sebou Dukla, která mocně touží postoupit ze základní skupiny přímo do play-off a po dvou letech znovu hrát A-nadstavbu. Nakročeno k tomu má dobře. V předešlých utkáních totiž porazila doma přímého konkurenta z Vítkovic, a i když poté prohrála v Olomouci, následně za dva body vyhrála v Havířově, porazila doma Vsetín a hlavně si dovezla tři body za výhru v Třinci 5:4, kde prohrávala již 0:3. V tabulce je Dukla se 40 body na druhém místě, když na první Zlín ztrácí bod, ale má utkání k dobru.
     
    PSG Zlín:
    Ševci mají 41 bodů a jsou vedoucím celkem tabulky. Ovšem jejich sezona je zatím jako na houpačce. Z prvních deseti zápasů ztratili bod pouze v prvním kole za výhru v Třinci na nájezdy, jinak dalších devět utkání vyhráli. Poté však přišlo dalších osm utkání, ve kterých získal Zlín jen tři body za výhru doma nad Vsetínem a ve dvou utkáních po sobě dokonce podlehl 0:1. V poslední době se ale zdá, že se Zlínští opět chytili. Vyhráli předešlé tři zápasy, na ledě Vítkovic a ve Vsetíně dokonce bez inkasované branky.
     
    Letošní vzájemné zápasy:
    V ELIOD extralize staršího dorostu skupiny Východ jde o třetí vzájemný zápas obou týmů. Nejprve dokázal vyhrát Zlín v Jihlavě, poté mu Dukla oplatila stejnou mincí na jeho ledě.

    14. kolo: Zlín – Dukla 0:1
    7. kolo: Dukla – Zlín 2:4.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Musil, Vála, Vrátný, Mareš, Havelka, Veleba, Jiří Marek – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Hrbatý – Úlovec, Slabý, Daňhel – Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec

    PSG Zlín: Šimonů (Kořének) – Janošek, Jenáček, Jaroněk, Dluhoš, Hamrlík, Jan Marek – Dobiáš, Dvořáček, Světlík – Hefka, Fajkus, Pröschl – Leška, Kočica, Sedláček – Lekeš, Kristek, Chalupa. Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Honza – Bernard, Mikoviny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    První střelu zkusil z pravého kruhu obránce Jáchym Janošek a rozcvičil tak akorát lapačku Juřičky.
     
    01:59
    Kočica ubránil kotouč na modré před napadajícím Jindrou a Zlínští tak mohou jít opět dopředu.
     
    02:29
    Ještě na modré zastavil puk Jaroněk, vzápětí se k němu dostal Adam a pokusí se se svými spoluhráči poprvé dostat k Šimonů.
     
    03:24
    Opět se hraje za domácí brankou, Jurička se zatím musí mít pořád na pozoru.
     
    03:45
    Z levé strany zkusil po pristrčení Dvořáčka vypálit Matěj Pröschl, jenže mířil vedle bližší tyče.
     
    04:11
    Vhazovat se bude ve středovém kruhu, kde byla na buly lepší Dukla a na chvíli se dostala do útočného pásma.
     
    04:56
    Za brankou Daniela Šimonů vidíme pořádnou tlačenici, ve které je šest hráčů, rovnoměrně tři z každé strany. Puk nakonec skončil na hokejkách zlínských hráčů.
     
    05:56
    Prvním pokusem zaměstnal zlínského gólmana střelou z pravé strany Lukáš Jindra. Šimonů má kotouč bezpečně ve své výstroji.
     
    06:17
    Matěj Vála, jenž již nastupuje za juniory, si bez problémů poradil za brankou se soupeři a ačkoliv domácí kotouč ztratili, byl Vála jako první u odraženého puku po střele Lekeše.
     
    06:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    A právě obránce Matěj Vála má na prvním gólu Dukly pořádnou zásluhu, když zavezl puk přes modrou, na střed pásma nahrál SLAVOMÍRU KADLEČKOVI a kapitán Dukly si tváří v tvář vychutnal Šimonů střelou do pravé šibenice nad gólmanovu vyrážečku. Asistence: Matěj Vála.
     
    06:58
    Hned po buly si k brance najel Tomáš Vala. Zkusil z velkého úhlu překvapit gólmana nahozením, což se mu nepovedlo, ale i tak jeho snaha nadělala brankáři Zlína nějaký ten problém.
     
    08:35
    Na modré vyrostl strom v podání vysokého Petra Veleby, který nedovolil Pröschlovi přejít do útočného pásma.
     
    09:06
    Pasáž hry, kdy byli Zlínští o něco agilnější, ovšem nedokázali Juřičku výrazněji ohrozit, přerušuje domácí gólman, jenž lapí kotouč.
     
    09:18
    Hned z protiútoku schoval kus černé gumy do své výstroje po pokusu Kardoše také Šimonů.
     
    09:50
    Jihlavští se zatím zaměřují hlavně na pozornou obranu a na to, aby nepouštěli soupeře přes modrou. Na této čáře se nyní po puku doslova vrhli Kardoš s Valou, který jej naháněli jako chrt lišku. Úspěch slavili, touš je ve středním pásmu.
     
    10:53
    Lehká nesrovnalost na modré vystavila stopku Světlíkovi, který před levým kruhem upadl a nemohl vystřelit.
     
    11:07
    Dluhošovo nahození zkoušel před brankou tečovat právě Světlík, jenže je mu pískána hra vysokou holí.
     
    11:42
    Nejprve Dobiáš ranou z mezikruží těsně minul vzdálenější tyč. Poté se u pravé tyčky z pohledu Juričky zjevil zcela volný Dvořáček, který chtěl dávat touš před jihlavského brankáře na lépe postaveného spoluhráče, ovšem parádní zblokovanou přihrávkou se prezentoval kapitán Dukly Kadleček.
     
    12:19
    Hefka to zkusil z levého kruhu, ovšem Juřička byl znovu pozorný a kotouč bez potíží vyráží.
     
    13:17
    Téměř minutu byli hosté před brankou Dukly a snažili se najít prostor ke střele, ovšem domácí hráči k nim ihned přistupovali a nedovolili jim ohrozit Juřičku.
     
    14:01
    Ofsajd Zlína stěhuje hru do středního pásma.
     
    15:30
    Tomáš Vala si našel prostor mezi kruhy. Projel přes modrou, oklamal soupeře a snažil se prostřelit Šimonů, který výborně udržel puk ve své výstroji a šanci domácího útočníka zneškodnil.
     
    16:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jenže tentokrát už kapituloval a DOMINIK ADAM ukazuje, že pálí pořádně ostrými! Kardoš jej našel na levé straně přihrávkou do jízdy, nejproduktivnější střelec Dukly si sjel před branku a poslal navštívenku nad lapačku Šimonů znovu do jeho pravého horního rohu. Jihlavský starší dorostenec tak navazuje na včerejší gól za jihlavskou juniorku. Asistence: Jindřich Kardoš.
     
    17:35
    Přichází další ofsajd Zlínských, kteří se prakticky celou první třetinu pořádně nedokáží dostat přes pozornou hru Jihlavy dozadu do nějakého souvislejšího tlaku.
     
    17:51
    Ofsajd vidíme i na druhé straně.
     
    18:33
    Adama se tentokrát ke střele mezi kruhy nedostal, jelikož byl pokryt. Stačil ale lehce posunout puk doleva na Lukáše Jindru, který pálil kolem hlavy Šimonů. Střela to nebyla špatná, šla však o kousek nad branku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:29
    Domácí hokejisté dvakrát vybojovali puk ve středním pásmu a vypadá to, že třetinu dohrají bez inkasované branky, navíc půjdou do kabin s dvougólovým vedením.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi a Dukla zaslouženě vede o dvě branky. V sedmé minutě se ranou do pravé šibenice z pohledu gólmana prosadil Slavomír Kadleček a o deset minut později rozvlnil síť ve stejném místě také Dominik Adam. Jihlava hraje výborně a Zlín zatím prakticky k ničemu nepustila, to je třeba zdůraznit.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:40.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Vojtěch Dobiáš již po dvaceti vteřinách hry zavezl kotouč po pravé straně do pásma a chtěl poslat přihrávku do ohně naslepo na své spoluhráče. Ta však byla zblokována.
     
    21:35
    Domácí se dostali do situace dva na jednoho. Z levé strany nepřihrával Kadleček na Filipa, vzal odpovědnost sám na sebe. Do jeho střely sáhl obránce Jaroněk a moc nechybělo, aby puk zapadl k levé tyčce.
     
    22:02
    Šanci měl také Pröschl, jenž prošel také z levé strany, ale jeho pokus nenadělal Juřičkovi výraznější potíže.
     
    22:50
    Střelu Janoška krátce po buly schoval Juřička ve své výstroji.
     
    23:27
    Hosté to opět zkusil po levé straně, kudy se před branku prodral Fajkus, ovšem neprosadil se střelou ani následnou rychlou dorážkou.
     
    24:18
    Obrana hostí nyní zcela zaspala proti Josefu Vrátnému, který našlápl na vlastní modré. Protože se před ním otevírala cesta, která se poté změnila v pořádnou dálnici, najel si až před branku, ovšem střelou od bližší tyče bekhendem se neprosadil, branku minul.
     
    25:37
    Bruslivý hokej vidíme, jen co je pravda. Že by ale přinášel nějaké pořádné vytržení nebo gólové okamžiky, to se nyní dá říci jen stěží.
     
    26:33
    Další hrč Dukly, který již nastupuje za juniory, Matěj Vála, nyní předvedl také hezký průnik, když se dostal až na levý kruh. Tam byl sice zastaven, ovšem domácí zůstávají u touše.
     
    26:50
    Na ránu Kadlečka do modré se snažil před brankou dosáhnout Kardoš s Filipem, kterým k teči chyběl zhruba metr.
     
    27:17
    Zakázané uvolnění na jihlavské straně, bude se vhazovat u Juřičky.
     
    27:38
    Dobiáš našel přihrávkou z pravé strany podél brankoviště u pravé tyče volného Světlíka, který ale nedokázal zakončit z první a poté se již Juřička stačil přesunout, čímž puk vyrazil.
     
    28:04
    Dva rychlé výpady domácích se střelou z levého kruhu nezaznamenali branku v síti Šimonů, puky totiž šly vedle.
     
    28:27
    Jan Juřička uklidňuje hru, když svírá puk bezpečně ve své výstroji.
     
    29:30
    Jeden z domácích hokejistů si z pravé strany sjel na branku a vystřelil, navíc vzápětí sebral za zády Šimonů odražený puk, povyjel si k jeho levé tyči a zkusil nahrát lépe postaveným spoluhráčům, ovšem obrana hostí byla pozorná.
     
    30:55
    Dluhošovu střelu od modré zastavil dobrým blokem JIndřich Kardoš.
     
    31:29
    Jihlava se osvobozuje za cenu zakázaného uvolnění.
     
    32:03
    Blíže ke středu pásma si sjel Pröschl, který vystřelil, neboť viděl, že může krýt výhled Juřičkovi. Gólman Jihlavy se ale překonat nenechal a znovu drží kotouč ve své výstroji.
     
    33:18
    Co je rozhodně zajímavé, je to, že v probíhající 34. minutě ještě sudí neudělili ani jediný dvouminutový trest.
     
    33:38
    Tak dvacet vteřin po tom, co jsem napsal komentář o dosavadním nevylučování, jdou ven hned dva hráči. Domácí Jakub Filip i hostující Jan Marek si odsedí dvě minuty na trestné lavici za sekání.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    34:46
    Nejprve hosté a pak i domácí na okamžik při hře čtyři na čtyři ohrožovali soupeřova gólmana, Juřička si pokryl prostor u pravé, Šimonů u levé tyče.
     
    35:36
    Tak tohle už byly pořádné šance Zlína, řekl bych první opravdu velké v dnešním utkání. Po levé straně pláchl hráčům Dukly Sedláček a namířil si to rovnou před branku. Už to vypadalo, že dostal puk kamsi pod betony brankáře Juřičky, který ale před čárou zastavil puk a z dorážky se neprosadil ani Jan Dluhoš.
     
    35:46
    Krátce poté střílel z první od modré obránce Jaroněk, ovšem zhruba o metr minul pravou tyčku.
     
    36:38
    Také Dukla v šanci. Na Daniela Šimonů si zblízka nepřišel Jaroslav Musil, který poté šel k odraženému puku a z levé strany jej nahodil před branku, kde už si jej hosté pokryli.
     
    37:14
    Pískáno zakázané uvolnění Zlínských.
     
    37:38
    Střelu po ledě v podání Dobiáše téměř ze středu útočného pásma nadvakrát schoval v lapačce Juřička.
     
    38:45
    Ačkoliv se hosté rychle snažili zavézt puk před branku Juřičky, nakonec byla Dukla v obranném pásmu opět silnější a získala kus černé gumy zpět.
     
    39:00
    Ba co víc, minutu před koncem ještě domácí zaútočili a získali buly před Šimonů
     
    39:12
    V probíhající poslední minutě druhé třetiny se bojuje za brankou Zína.
     
    39:19
    Puk nakonec získali hosté a i když jej na okamžik pustili z dozoru, Jihlava jej nahodila zpět za Šimonů a šla střídat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce a na rozdíl od prvního dějství žádné góly nepřinesla. Oba týmy sice měly pár šancí, sem ta nějakou z nich i hodně slibnou, ovšem prim ve druhé třetině hrál Jan Juřička v brance Dukly a jeho zlínský protějšek Daniel Šimonů. Stav je tak stále 2:0 pro Jihlavu.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:24.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:50
    Po střele Vrátného, která minula vzdálenější tyč, šel puk do středního pásma a Dukla poté zahrála ofsajd.
     
    41:27
    Ačkoliv se za brankou Juřičky strhla menší mela, gólmanovi Dukly to je zcela jedno, jelikož má puk bezpečně ve své výstroji.
     
    41:45
    Vála se nestačil vrátit z útočného pásma rychleji než Musil, který tam zavážel puk. Další ofsajd.
     
    41:53
    Vala téměř vylákal Šimonů z branky, poté svojí střelou netrefil bližší tyčku.
     
    42:05
    Až po 42 minutách hry vidíme první přesilovku. Zahraje si jí Zlín, protože Oliver Havelka se provinil vysokou holí.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    42:15
    Rána Janoška od modré šla kolem levé tyče Juřičky a po odrazu od mantinelu schoval jihlavský gólman kotouč v lapačce.
     
    42:25
    Stejná situace následovala i nyní. Janoškova rána od modré se opět odrazila před levou tyč, kde dorážel Dvořáček, ovšem jihlavský gólman tentokrát udržel puk pod betonem.
     
    42:45
    Vzápětí si muž v masce Dukly poradil i se střelou kapitána Zlína Jakuba Jenáčka od modré.
     
    43:18
    Další rána od modré, tentokrát v podání Matyáše Hamrlíka. Puk se znovu odrazil od zadního mantinelu a zůstal za brankou. Tam si jej našel Fajkus, který se bleskově snažil zasunout puk k levé tyči Juřičky, který si tento prostor i za pomocí obránce Vrátného pohlídal.
     
    43:38
    Josef Vrátný se poté zdravě naštval, když se mu nelíbil zákrok Fajkuse na jeho osobu, vybojoval na levém kruhu puk a posílá jej ven z pásma.
     
    44:02
    Druhým vyloučeným hráčem v jihlavské ekipě je právě Josef Vrátný, který dostává dvě minuty za krosček. Zlín tak bude hrát na okamžik v pěti proti třem.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    44:05
    Jihlava hraje ve čtyřech.
     
    44:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do utkání využitou přesilovkou. Ačkoliv Dukla po návratu Havelky na led bojovala o puk ve středním pásmu a poslala jej k brance Šimonů, Zlínští založili zásluhou celé první lajny útok, při kterém se rychle dostali do pásma. Tobiáš vyslal po pravé straně do brejku dva na jednoho Dvořáčka, který přihrál zprava před branku na LUKÁŠE SVĚTLÍKA a ten z první překonává Juřičku. Asistence: Kryštof Dvořáček, Vojtěch Dobiáš
     
    45:19
    Dvě minuty také na straně Zlína znamenají první přesilovou hru Dukly. Na trestnou lavici již míří Matyáš Hamrlík za hákování.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    46:01
    Po přihrávce rukou Dukly ve středním pásmu se bude vhazovat před Juřičkou. Vítaný to okamžik pro zlínskou čtveřici.
     
    46:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a bere si zpět dvoubrankový náskok. Vrátný přihrál na pravý kruh pro LUKÁŠE JINDRU, který vyslal na branku Zlína tvrdou ránu. Kotouč se odrazil od pravé tyče Šimonů přímo do jednoho z hráčů hostí před brankou a zapadl za čáru. Asistence: Josef Vrátný, Dominik Adam.
     
    47:17
    Po střele Chalupy z levého kruhu viděl Juřička, že k němu dojíždí na teč obránce Jan Marek, proto raději schoval kotouč ve výstroji.
     
    47:48
    Pokus hostí o zavezení puku do útočného pásma končí ofsajdem.
     
    48:40
    Sledujeme stále stejný obrázek v podání hry Zlína, který dnes platí až na jednu výjimku. Hosté se přes zodpovědně hrající Duklu v obraně nemohou dostat do útočného pásma a když už se jim to podaří, domácí hráči k soupeři včas přistupují, aby zabránili střeleckým pokusům.
     
    50:00
    Do konce zápasu chybí deset minut. Tolik má ještě Zlín čas na to, aby s nepříznivým výsledkem něco udělal a nepustil Duklu na první místo v tabulce skupiny Východ.
     
    50:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    První lajna Zlína ve složení Dobiáš, Dvořáček, Světlik se dnes podepisuje i pod druhou branku PSG. Trio útočníků se dostalo po kombinaci před branku Juřičky, kde Světlík posunul kotouč k pravé tyči na VOJTĚCHA DOBIÁŠE, jenž zamířil nad vyrážečku jihlavského gólmana do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Světlík, Kryštof Dvořáček.
     
    51:14
    Hned po buly to zkoušel jeden z hráčů hostí a Juřička schoval kotouč mezi své betony.
     
    51:29
    Stejně tak jako nyní po střele Hefky od modré.
     
    51:54
    Další pokus hostí o útočnou aktivitu končí ofsajdem.
     
    52:04
    Zlín vybojoval kotouč v pravém rohu za brankou Juřičky a kombinuje.
     
    52:14
    Jenže jeho akce neměla dlouhého trvání. Puku se zmocnil Jindřich Kardoš a vyváží jej ven z pásma.
     
    52:25
    Ovšem kousek za modrou o kotouč jihlavský útočník přišel a přichází tak další útok Zlína, jenž ale nemá nějaké rychlé parametry.
     
    53:15
    Hodně nebezpečná střela v podání Matěje Chalupy, který se po odrazu puku dostal ve středním pásmu do přečíslení dva na jednoho. Juřička nevěděl, zda puk projde až na něj nebo jej tečuje najíždějící Fajkus. Platila první možnost a domácí brankář nadvakrát zastavil kus černé gumy před brankou, protože dorážejícího Fajkuse si pokryl vracející se hráč Dukly.
     
    53:50
    Další ofsajd pro Zlín, který tak nebude moct pokračovat v útoku.
     
    54:11
    Jenže pouze na chvíli. Po pravé straně se na kruh prodral Lekeš, který střelou po ledě na bližší tyč Juřičku nepřekvapil. Gólman Dukly má puk jistě na betonu.
     
    54:31
    Rychlá rozehrávka domácích končí zakázaným uvolněním, buly tak bude následovat po levici Juřičky.
     
    54:40
    Na Dvořáčka už směřoval před brankou puk a útočník, který se dnes prezentoval dvěma nahrávkami, se už chystal ke střele, když kotouč na poslední chvíli odpálil Lukáš Mareš.
     
    55:00
    Bojovnost Dominika Adama pět minut před koncem na levém kruhu přináší přesilovku Dukly, kterou si domácí zahrají po sekání Lukáše Světlíka.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    55:20
    Hostům se podařilo odpálit puk do středního pásma.
     
    55:41
    Rána Kadlečka přesně ze středu pásma prošla ven kolem vzdálenější tyčky.
     
    56:07
    Prakticky z totožného místa pálil i Jakub Filip a Daniel Šimonů má kotouč v lapačce.
     
    56:30
    Rána Matěje Vály od modré sice skončila mezi kruhy, kde jí ztečovali hráči hostí, ovšem Dukla i nadále udržela pásmo.
     
    56:55
    Už jen pět vteřin chybí do návratu vyloučeného Světlíka, kterého si jal hlídat Vrátný. Vhazovat se bude po levici Šimonů.
     
    57:31
    Po levé straně protáhl puk do pásma Hefka, který hledal Fajkuse s Pröschlem, přes pozornou obranu Dukly ale kotouč na zlínské hráče neprošel.
     
    57:41
    Hra se i tak stěhuje k Juřičkovi po zakázaném uvolnění Dukly.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetího dějství. Vyhraje poprvé v utkání Jihlavy se Zlínem domácí tým nebo se Ševcům podaří srovnat stav?
     
    58:19
    Další zakázané uvolnění Dukly, po kterém se znovu bude vhazovat po levici Juřičky.
     
    58:48
    Dobiáš posílal kotouč z pravé strany brankovištěm na Světlíka, který jej ale z první netrefil. Střílel až krátce poté a to už Juřička, který se přesouval, dokázal puk výborně zneškodnit.
     
    58:58
    Hosté kombinují před domácí brankou a Daniel Šimonů opouští svojí klec. Zlínští to zkouší se šesti hráči v poli bez gólmana.
     
    59:24
    Jihlavě se podařilo dostat puk ven z pásma a po ofsajdu Dukly se bude vhazovat ve středním pásmu u obranné modré Zlína. Střídačka hostí si bere oddechový čas.
     
    59:45
    Šimonů je znovu venku z branky, ovšem zlínské šestici utíká puk do středního pásma.
     
    59:59
    Po zakázaném uvolnění už mají hosté na srovnání jen minimum času – půl vteřiny.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce. V souboji Jihlavy proti Zlínu poprvé v té to sezoně vyhrává domácí tým a po třech získaných bodech se tak Dukla Jihlava posunuje na první místo tabulky.
     
    Ve třetí třetině se Zlínu dvakrát podařilo zdramatizovat zápas. Nejprve se ve 45. minutě trefil Lukáš Světlík a když o dvě minuty později vrátil Jihlavě dvougólový náskok Lukáš Jindra, tak hosté v čase 50:12 znovu vsítili kontaktní gól po střele Vojtěcha Dobiáše. Více se ale Zlínu nepovedlo a Jihlava uhájila na svém ledě vítězství 3:2.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava zvítězila na domácím stadionu 3:2 nad Zlínem a posouvá se do čela tabulky, se s Vámi loučí a hezký páteční večer přeje Tomáš Lysý. (17:20:49)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Kadleček (Vála), 17. Adam (Kardoš), 47. Jindra (Vrátný, Adam) – 45. Světlík (Dvořáček, Dobiáš), 51. Dobiáš (Světlík, Dvořáček)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Musil, Vála, Vrátný, Mareš, Havelka, Veleba, Jiří Marek – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Hrbatý – Úlovec, Slabý, Daňhel – Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec
    Berani Zlín: Šimonů (Kořének) – Janošek, Jenáček, Jaroněk, Dluhoš, Hamrlík, Jan Marek – Dobiáš, Dvořáček, Světlík – Hefka, Fajkus, Pröschl – Leška, Kočica, Sedláček – Lekeš, Kristek, Chalupa. Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Honza – Bernard, Mikoviny
    bahis siteleri