Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kladno – Sparta 2:7 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 5:4 (1:0 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 5:0 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 4:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 5:1 (kon.)
Pardubice – Písek 13:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Kolín – Liberec 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Berani Zlín
Pátek 11.11.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    50:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    První lajna Zlína ve složení Dobiáš, Dvořáček, Světlik se dnes podepisuje i pod druhou branku PSG. Trio útočníků se dostalo po kombinaci před branku Juřičky, kde Světlík posunul kotouč k pravé tyči na VOJTĚCHA DOBIÁŠE, jenž zamířil nad vyrážečku jihlavského gólmana do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Světlík, Kryštof Dvořáček.
     
    46:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a bere si zpět dvoubrankový náskok. Vrátný přihrál na pravý kruh pro LUKÁŠE JINDRU, který vyslal na branku Zlína tvrdou ránu. Kotouč se odrazil od pravé tyče Šimonů přímo do jednoho z hráčů hostí před brankou a zapadl za čáru. Asistence: Josef Vrátný, Dominik Adam.
     
    44:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do utkání využitou přesilovkou. Ačkoliv Dukla po návratu Havelky na led bojovala o puk ve středním pásmu a poslala jej k brance Šimonů, Zlínští založili zásluhou celé první lajny útok, při kterém se rychle dostali do pásma. Tobiáš vyslal po pravé straně do brejku dva na jednoho Dvořáčka, který přihrál zprava před branku na LUKÁŠE SVĚTLÍKA a ten z první překonává Juřičku. Asistence: Kryštof Dvořáček, Vojtěch Dobiáš
     
    16:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jenže tentokrát už kapituloval a DOMINIK ADAM ukazuje, že pálí pořádně ostrými! Kardoš jej našel na levé straně přihrávkou do jízdy, nejproduktivnější střelec Dukly si sjel před branku a poslal navštívenku nad lapačku Šimonů znovu do jeho pravého horního rohu. Jihlavský starší dorostenec tak navazuje na včerejší gól za jihlavskou juniorku. Asistence: Jindřich Kardoš.
     
    06:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    A právě obránce Matěj Vála má na prvním gólu Dukly pořádnou zásluhu, když zavezl puk přes modrou, na střed pásma nahrál SLAVOMÍRU KADLEČKOVI a kapitán Dukly si tváří v tvář vychutnal Šimonů střelou do pravé šibenice nad gólmanovu vyrážečku. Asistence: Matěj Vála.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Kadleček (Vála), 17. Adam (Kardoš), 47. Jindra (Vrátný, Adam) – 45. Světlík (Dvořáček, Dobiáš), 51. Dobiáš (Světlík, Dvořáček)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Musil, Vála, Vrátný, Mareš, Havelka, Veleba, Jiří Marek – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Hrbatý – Úlovec, Slabý, Daňhel – Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec
    Berani Zlín: Šimonů (Kořének) – Janošek, Jenáček, Jaroněk, Dluhoš, Hamrlík, Jan Marek – Dobiáš, Dvořáček, Světlík – Hefka, Fajkus, Pröschl – Leška, Kočica, Sedláček – Lekeš, Kristek, Chalupa. Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Honza – Bernard, Mikoviny
    bahis siteleri