Děčín – Řisuty 4:1 (kon.)
konec
HC Děčín
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Řisuty
Pátek 11.11.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (22:53:58)
    Důležitá výhra Medvědů.
     
    Je dobojováno. Medvědi vítězí za tři body a přetrhli tak šňůru tří proher v řadě. Hosté tak z ledu Děčína cestují bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Kotouč mají na svých hokejkách domácí hokejisté a zřejmě už ho nepustí. Zápas tak spěje do svého konce.
     
    59:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    MICHAL OLIVERIUS dostal puk na pravý kruh, odkud svou střelou do prázdné branky pečetí výhru Medvědů – 4:1. Asistence: Radomír Vaněk, Jaroslav Hašek.
     
    58:51
    Je to tak, brankář hostů je na střídačce a Řisuty to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:51
    Medvědi srdnatě bojují ve vlastním pásmu. Hosté vrhli své poslední síly do útoku a ostřelují Lavingera. Následně pak si hosté berou oddechový čas a je možné, že se hosté pokusí o powerplay.
     
    58:21
    Další oslabení domácí zvládli a už jsou v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Kotouč je znovu v pásmu hostů a Medvědi ukrojili další cenné vteřiny svého oslabení.
     
    56:41
    Buldoci zamkli Medvědy v jejich pásmu. Po dobrém zákroku Lavingera pak Zdvořáček vyhazuje kotouč až před hostující branku.
     
    56:21
    Domácí jdou znovu do čtyř. Molnár inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    55:11
    Stejný hráč se hned zapojil do hry a z levé strany poslal pozdrav Chabrovi, který svou vyrážečkou jeho vzdušnou střelu zneškodnil.
     
    54:32
    Pavel Zajan skáče na led a Děčín je už v plném počtu.
     
    54:08
    Hosté se sami připravili o útočné pásma a to je voda na mlýn Medvědům, kteří se záhy znovu osvobozují. Další cenné vteřiny tak dokázali ukrojit.
     
    53:17
    Medvědi své oslabení zatím hrají dobře. Znovu vybojovali kotouč na své hole a ten míří znovu až před Chabra.
     
    52:50
    Domácí se hned dostali ve svém vlastním obranném pásmu ke kotouči a posílají ho pryč z pásma.
     
    52:32
    Přesilovka pro hosty. Zajan dostává dvě minuty za podražení a Medvědi tak mají před sebou krušné chvilky. Dá se očekávat velký tlak hostů.
     
    51:52
    Šimon Náprstek střílel z prostoru mezi kruhy a orazítkoval domácí svatyni! Hosté byli znovu krůček od kontaktní branky.
     
    50:54
    Přihrávka na Jana Molnára na modrou čáru byla příliš rychlá a kotouč tak opustil útočné pásmo. To také musí opustit i domácí hokejisté.
     
    50:23
    Hosté jsou kompletní.
     
    49:57
    Další vyhození kotouče hosty až před Lavingera a Řisuty tak ukrajují další cenné vteřiny svého oslabení.
     
    49:11
    Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a na Chabra mířily další dvě střely. Až nyní se ale dokázali hosté osvobodit a kotouč tak míří až před domácí branku.
     
    48:23
    Za držení putuje na trestnou lavici hostující Bunda a Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    47:27
    Hegenbart střílel z vrcholu levého kruhu a provětral znovu lapačku Lukáše Lavingera, který se ve svém brankovišti v posledních chvílích rozhodně nenudí.
     
    47:13
    Zakázané uvolnění domácího celku. Hra se opět stěhuje před Lukáše Lavingera.
     
    46:33
    Nadvakrát nyní musel zneškodnit dvě střely Ondřeje Sýkory Dominik Chabr, který nyní hodně svůj tým podržel.
     
    45:59
    Rybičkou nyní zneškodnil další nebezpečnou akci hostů Lukáš Lavinger, který si tak na své konto připisuje další přesný zákrok. Následně pak je hra přerušena a kotouč bude vhozen po jeho levé ruce.
     
    44:50
    Na druhé straně pak pálil od modré čáry Keller, jenže jeho střelu srazila obrana do bezpečí a u kotouče tak budou znovu domácí hokejisté.
     
    43:20
    Radek Fojt svou střelou z levé strany orazítkoval spojnici hostující svatyně! Chabr si tak mohl oddychnout. To byla další velká šance Medvědů.
     
    43:05
    Hosté jsou už kompletní.
     
    42:39
    Volráb nahodil kotouč před branku hostů, kde se ho snažil tečovat Radim Vacek, ale Chabr jejich úmysl zmařil pozorným zákrokem.
     
    41:50
    Dalekonosná střela Radomíra Vaňka skončila nad ochrannou sítí a vhazovat se tak bude po levici Chabra.
     
    41:05
    Nejprve se ke střele z mezikruží dostal Oliverius a jeho střelu lapil hostující brankář. Záhy však Brém zahákoval stejného hráče a už sedí na trestné lavici. Přesilovka pro Děčín.
     
    40:41
    Řisutští ovšem v pásmu Děčína zůstanou i nadále. Medvědi se totiž dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před Lavingera, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    40:25
    Hosté se dostali hned na začátku třetí třetiny k přízemní střele z hole Janečka, ale Lavinger byl znovu ve svém brankovišti pozorný.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se brzy v přesilové hře trefil Tomáš Faigl, který tak vrátil Medvědům dvoubrankový náskok. Hosté však několikrát zahrozili a mohli se dostat ke kontaktní brance, ale domácí brankář svými zákroky motal hostujícím útočníkům hlavy a v této části hry neinkasoval. Domácí tak mají zatím dobře nakročeno, ale samozřejmě ještě nepředbíhejme. Třetí perioda začne přibližně v 19:35.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Ještě nepřesná střela Jaroslava Haška a i druhé dějství je u konce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:30
    Záleský svou střelou z vrcholu pravého kruhu nechal vyniknout Lavingerovu lapačku. Znovu tak domácí brankář drží svůj tým. Vhazování se bude konat po jeho levé ruce.
     
    37:30
    Série nepřesností byla k vidění na obou stranách. Následně pak se úmyslného ofsajdu dopustili hosté a hra se tak stěhuje opět před Chabra.
     
    36:56
    Hezká kombinace Faigla se Zajanem. Druhý jmenovaný pak střílel z pravé strany, Chabr přesným zákrokem znovu úspěšný.
     
    36:25
    Molnár pálil od modré čáry, jeho projektil vyrazil Chabr svou vyrážečkou. Poté hosté znovu přetáhli rozehru a je z toho další zakázané uvolnění.
     
    35:37
    Hosté zatlačili domácí v jejich pásmu a znovu hrozili před Lavingerem, který znovu podržel vedení Medvědů o dvě branky. Následně pak se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    34:36
    Znovu bylo před Lavingerem rušno. Ve skrumáži před ním se nejlépe zorientoval Krpata, ale obětavým zákrokem domácí brankář znovu likviduje nebezpečnou akci Řisut.
     
    34:05
    Hned na to se do prostoru mezi kruhy dostal David Vyskočil, který vyslal na Lavingera vzdušnou střelu, ale domácí brankář efektním semaforem jeho ránu zneškodnil.
     
    33:24
    Hegenbart nebezpečně tečoval střelu těsně před Lavingerovou svatyní, ale jeho velmi dobrý zákrok nedovolil hostům skórovat.
     
    32:51
    Sýkora pálil z těžkého úhlu, kotouč prolétl těsně nad brankovištěm hostů. Poté se dostali k puku hosté a jdou do dalšího útoku.
     
    31:34
    K odraženému puku se napřahoval Náprstek, ale nedokázal ho dobře zpracovat, následně pak vyhodili domácí kotouč do středního pásma.
     
    30:37
    Zápas se nám celkem brzy přehoupl do své poloviny. Hraje se stále hodně útočně a hra se moc nekouskuje. Až nyní, kdy po střele Slavíčka musel zasahovat Lavinger.
     
    29:46
    Michal Fortelka nestihl dojet kotouč, který mířil do domácího pásma a je z toho další zakázané uvolnění Řisut. Vhazovat se bude po levici Chabra.
     
    28:46
    A stejný hráč se pak sám dostal ke střele z pravého kruhu, kterou do bezpečí vytěsnil svou vyrážečkou Dominik Chabr, který v krátkém sledu po sobě opět podržel svůj tým.
     
    28:24
    Hucek skáče na led a Medvědi jsou tak v plném počtu.
     
    27:30
    Ve vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal Pavel Zajan, ale brankář hostů svým zákrokem proti němu notně podržel svůj tým!
     
    26:50
    Bomba Bílka skončila na zadním mantinelu. Ke kotouči se pak dostal Náprstek, ale Lavinger jeho přízemní střelu chytil.
     
    26:24
    Přesilovku si zahrají také hosté. Jan Hucek inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a už sedí na trestné lavici.
     
    25:48
    Oba celky nyní střídají a posílají na led své čerstvé posily.
     
    24:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi svou početní výhodu bleskurychle využívají. Po několika přihrávkách před brankou hostů se ke kotouči dostal TOMÁŠ FAIGL, který uklidil puk za záda Chabra. Domácí si tak berou zpět svůj dvoubrankový náskok – 3:1. Asistence: Ondřej Sýkora, Radomír Vaněk.
     
    24:18
    Jenže moc dlouho jim to nevydrželo. Další dvě minuty dostává Bílek za podražení.
     
    23:40
    Hosté jsou už v plném počtu. Své první oslabení tak přečkali bez úhony.
     
    23:03
    Znovu se Řisutští dokázali osvobodit a pošetřili tak cenné vteřiny svého oslabení. Domácí tak musejí zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    22:22
    Přihrávku Oliveriuse zpoza branky zachytil obránce Bunda, který kotouč posílá okamžitě až před domácí branku.
     
    21:40
    Domácí si zahrají první přesilovou hru. Za vysokou hůl usedá na trestnou lavici Hegenbart.
     
    21:20
    Hosté se poté jali do útoku, ale přihrávka jednoho z nich z pásma Děčína byla příliš prudká a skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    20:22
    Radomír Vaněk střílel z vrcholu levého kruhu a Chabr vytěsnil kotouč příložníkem do bezpečí. Jenže domácí se v pásmu dále usadili a po střele Oliveriuse musel brankář hostů zasahovat znovu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina tohoto utkání je minulostí. Domácí se v ní brzy ujali vedení o dvě branky, když se pokaždé trefil Daniel Volráb, který tak bude v dnešním zápase útočit na hattrick. Hosté však dokázali snížit zásluhou Náprstka a jsou tak zpět ve hře. K vidění bylo i gesto fair play, když na trestnou lavici měl jít hostující hráč. Jenže sám postižený přispěchal za hlavním rozhodčím a přiznal, že se o faul nejednalo. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Ještě střela Krpaty, kterou chytil Lavinger a už to vypadá, že se nic nestane. První dějství je tak u svého konce.
     
    19:28
    Jaroslav Hašek se proháčkoval celým kluzištěm až do útočného pásma, kde přenechal kotouč Vackovi. Tomu ho však sebrali hosté a jdou do útoku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:16
    Zakázané uvolnění domácích. Hra se stěhuje znovu před Lavingera a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:53
    Lukáš Lavinger byl nyní ostřelován snad z každé pozice, poté svým zákrokem vyrazil kotouč před sebe. Poté se před ním strhla mela, ale nakonec z ní vyšel jako vítěz a ukrývá kotouč ve své lapačce.
     
    16:30
    Daniel Volráb útočil na hattrick. Z pravé strany, sice z úhlu, vyslal štiplavou střelu a skákavý kotouč jen tak tak ukryl do své lapačky Chabr.
     
    15:35
    Hucek střelou od modré čáry provětral levý beton Chabra, který tak podržel svůj tým. Hru nechal plynout a rychle se hosté přesunují do domácího teritoria.
     
    14:31
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali kontaktní branky. Po tom, co zvýšili svou aktivitu to přináší kýžené ovoce. Před brankou byl dobře postavený ŠIMON NÁPRSTEK, který dokázal zasunout puk k levé tyčce Lavingerovy branky. Hosté jsou tak domácím na dostřel jediného gólu. Asistence: Jiří Kalla.
     
    12:39
    Další slibně se rozvíjející akci Medvědů zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    11:41
    Jaroslav Hašek číhal na pravém kruhu, kam přišla i přihrávka, ale celo situaci vyčíhl Bílek, který po zisku puku ho poslal na opačnou stranu.
     
    10:40
    Hosté ožili a čím dál více se tlačí před domácí branku. Vycítili možnost kontaktního gólu a z pravé strany střílel Fortelka. Jeho projektil zachytil svým holenním chráničem jeden z domácích obránců.
     
    09:58
    Tobiáš Slavíček střílel na domácí branku z prostoru mezi kruhy a trefil levou tyč Lavingerovy branky! Hosté tak nebyli daleko od kontaktní branky.
     
    08:43
    Rozhodčí vylučoval hosty, ale domácí hráč, který byl faulován jel za rozhodčím a řekl, že se rozhodně o faul nejednalo. Signalizovaný trest se tedy ruší a pokračovat se bude v pěti hráčích na obou stranách. Pěkné gesto fair play.
     
    08:03
    Jiří Kalla střílel z pravého kruhu, našel ale pouze připravený levý beton Lavingera, který ovšem hru nepřerušuje a posílá kotouč hned mezi své spoluhráče.
     
    06:35
    Radim Vacek sebral kotouč Krpatovi, který se napřahoval ke střele a hned ho poslal šikovně do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    05:34
    Sýkora našel před brankou Řisut najíždějícího Koptu, který však kotouč netrefil. Kdyby tomu tak bylo, zřejmě by kotouč mířil do odkryté klece. Domácí jsou při obrovské chuti a neustále se tlačí před branku hostů.
     
    04:58
    Pavel Zajan si nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma, tam však osamocen o kotouč přišel a hosté tak míří do rychlého protiútoku.
     
    03:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už znovu úřadovala první formace Děčína. DANIEL VOLRÁB dostal přihrávku mezi kruhy, se střelou však ještě počkal, nabruslil si do lepší pozice, naznačil střelou a poté v brance hostů propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Asistence: Radomír Vaněk, Jaroslav Hašek.
     
    03:31
    Od počátku utkání sledujeme z obou stran útočný hokej, který se divákům musí líbit. Nyní přichází další zakázané uvolnění Řisut.
     
    02:24
    Znovu zahrozila elitní formace Děčína před brankou Řisut, ale tentokráte si obrana hostů poradila a akci Medvědů zneškodnila.
     
    02:14
    Proti střele Radima Vacka se nyní zaskvěl Chabr, jenž jeho prudkou ránu lapil do své lapačky a znovu přerušuje hru.
     
    02:01
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před brankáře Dominika Chabra, vhazovat se bude znovu po jeho pravici.
     
    01:37
    Na druhé straně střílel z pravého kruhu Krpata, jeho střelu ještě dorážel před Lavingerem Záleský, ale také domácí brankář ukázal svůj um.
     
    01:13
    Domácí hokejisté se do svého soupeře zakousli znovu a Chabr musel opět ve svém brankovišti zasahovat. Po přerušení hry se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    00:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se k puku sice dostali hosté, ale před Lavingerem nic nevymysleli. Do bleskového protiútoku se pak vydali Medvědi, kde kotouč před brankou Chabra napálil Jaroslav Hašek a DANIEL VOLRÁB ho poté doklepl za jeho záda. Děčín se tak ujímá vedení – 1:0. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Zajan, Oliverius – Fojt, Kopta, Sýkora – Chovanec, Kment

    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kulich, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Bunda – Hegenbart, Kos, Slavíček – Krpata, Brém, Záleský – Kalla, Náprstek, Fortelka – Janeček, Vyskočil

    Rozhodčí: Vokřál – Hynčica, Ševic.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Vzájemná utkání

    První letošní vzájemné měření sil skončilo lépe pro Medvědy, kteří na ledě Buldoků dokázali zvítězit 4:3 po samostatných nájezdech a hosté tak mají motivaci tuto prohru odčinit. Medvědi naopak budou chtít skalp svého soupeře potvrdit.
     
    HC Řisuty

    Řisutští jsou totiž na druhém místě za Kobrou Praha, ale jen díky horšímu skóre. Na svém kontě mají shodný počet bodů, tedy pětadvacet a svou pozici si budou chtít udržet. V posledním odehraném kole byli Buldoci úspěšní na ledě ve Slaném, když porazili 5:2 Sokolov. Jak si povedou dnes na ledě Medvědů?
    Medvědi se pokusí protrhnout třízápasovou šňůru proher.

    Dnes hrr na Buldoky. Je třeba protrhnout tři prohry v řadě. #hcdecin #grizzly #hcrisuty #buldoci

    Fotka zveřejněná uživatelem HC Děčín (@hc_decin),

     
    HC Děčín

    Medvědi jsou v tabulce druhé ligy na osmé příčce, kam spadli ze sedmé pozice po středečním utkání v Trutnově, kde padli 2:5 a nasbírali prozatím patnáct bodů. Trutnovští o své výhře rozhodli už v první třetině, kterou vyhráli 4:1. Děčínští už svoji ztrátu nedokázali dohnat a připsali si tak třetí prohru v řadě. Na domácím ledě by už měli bodovat a pokusí se o to v pátečním duelu s Řisuty, i když to mít jednoduché nebudou.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu jeden zápas čtrnáctého kola druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Řisuty. Z důvodu sobotních krasobruslařských závodů, které se konají v Děčíně, byl zápas přesunut ze soboty právě na dnešní den.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Volráb (Hašek), 4. Volráb (Vaněk, Hašek), 25. Faigl (Sýkora, Vaněk), 60. Oliverius (Vaněk, Hašek) – 15. Náprstek (Kalla)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Zajan, Oliverius – Fojt, Kopta, Sýkora – Chovanec, Kment
    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kulich, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Bunda – Hegenbart, Kos, Slavíček – Krpata, Brém, Záleský – Kalla, Náprstek, Fortelka – Janeček, Vyskočil

    Rozhodčí: Vokřál – Hynčica, Ševic
    bahis siteleri