Děčín – Řisuty 4:1 (kon.)
konec
HC Děčín
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Řisuty
Pátek 11.11.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    MICHAL OLIVERIUS dostal puk na pravý kruh, odkud svou střelou do prázdné branky pečetí výhru Medvědů – 4:1. Asistence: Radomír Vaněk, Jaroslav Hašek.
     
    24:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi svou početní výhodu bleskurychle využívají. Po několika přihrávkách před brankou hostů se ke kotouči dostal TOMÁŠ FAIGL, který uklidil puk za záda Chabra. Domácí si tak berou zpět svůj dvoubrankový náskok – 3:1. Asistence: Ondřej Sýkora, Radomír Vaněk.
     
    14:31
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali kontaktní branky. Po tom, co zvýšili svou aktivitu to přináší kýžené ovoce. Před brankou byl dobře postavený ŠIMON NÁPRSTEK, který dokázal zasunout puk k levé tyčce Lavingerovy branky. Hosté jsou tak domácím na dostřel jediného gólu. Asistence: Jiří Kalla.
     
    03:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už znovu úřadovala první formace Děčína. DANIEL VOLRÁB dostal přihrávku mezi kruhy, se střelou však ještě počkal, nabruslil si do lepší pozice, naznačil střelou a poté v brance hostů propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Asistence: Radomír Vaněk, Jaroslav Hašek.
     
    00:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se k puku sice dostali hosté, ale před Lavingerem nic nevymysleli. Do bleskového protiútoku se pak vydali Medvědi, kde kotouč před brankou Chabra napálil Jaroslav Hašek a DANIEL VOLRÁB ho poté doklepl za jeho záda. Děčín se tak ujímá vedení – 1:0. Asistence: Jaroslav Hašek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Volráb (Hašek), 4. Volráb (Vaněk, Hašek), 25. Faigl (Sýkora, Vaněk), 60. Oliverius (Vaněk, Hašek) – 15. Náprstek (Kalla)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Zajan, Oliverius – Fojt, Kopta, Sýkora – Chovanec, Kment
    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kulich, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Bunda – Hegenbart, Kos, Slavíček – Krpata, Brém, Záleský – Kalla, Náprstek, Fortelka – Janeček, Vyskočil

    Rozhodčí: Vokřál – Hynčica, Ševic
    bahis siteleri