Buffalo – New Jersey 1:2 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:3 (kon.) | Ottawa – Los Angeles 2:1 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (po pr.) | Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
Dallas Stars
Sobota 12.11.2016, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:33
    Následuje první vyloučení ve třetí třetině, přesilovou hru si zahrají hokejisté Edmontonu. Jamie Oleksiak z Dallasu od rozhodčího inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:58
    Bude se poprvé v tomto dějství vylučovat. Na trestnou lavici bude muset některý z hokejistů Edmonton Oilers, protože ti špatně střídali a jsou potrestání za příliš mnoho hráčů na ledě. Týmový trest odpyká Patrick Maroon.
     
    15:00
    Nyní už se ovšem píská a na trestnou lavici bude muset odejít dallaský hokejista Patrick Eaves, ten se provinil nedovoleným bráněním proti Pitlickovi. Nadále tak pokračujeme v sérii vyloučení během úvodní periody.
     
    09:28
    Hra po chvíli znovu přerušena, chystá se totiž další vyloučení na domácí straně. Patrick Maroon dostává menší trest za nesportovní chování, takže Dallas Stars mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    05:41
    Jenže počet hráčů na ledě se velmi rychle srovná. Trest totiž dostává i hokejista z druhé strany barikády, pykat dvě minuty je nucen Lauri Korpikoski. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    04:59
    Rozhodčí na začátku zápasu rozhodně s vyloučeními nešetří. Posílá na trestnou lavici domácího Pouliota, ten se dle jeho názoru provinil nedovoleným bráněním.
     
    04:43
    Dvě minuty za držení protihráčovy hokejky dostává domácí obránce Adam Larsson, je tu tedy přesilovka Dallasu.
     
    04:17
    Tak to je tedy hodně ostrý úvod zápasu. Teď je tu dokonce bitka, spolu si to rozdali domácí Nurse a hostující McKenzie, oba pochopitelně dostávají pětiminutové tresty za rvačku a půjdou za katr.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Maroon (Eberle, McDavid), 20. Pitlick – 1. Korpikoski (Jamie Benn), 5. Eaves (Seguin, Jamie Benn), 35. Roussel (Seguin, Eaves)


    Edmonton Oilers: Talbot – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Gryba – Maroon, McDavid, Eberle – Pouliot, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Lucic, Draisaitl, Pitlick – Lander, Letestu, Slepyšev.
    Dallas Stars: Lehtonen – Hamhuis, Klingberg, Oduya, Johns, Oleksiak, Jordie Benn – Jamie Benn, Faksa, Korpikoski – Roussel, Seguin, Eaves – McKenzie, D. Shore, B. Ritchie – G. Smith, Dowling, Cracknell.

    Rozhodčí: Skilliter, Hanson – Wheler, Knorr

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri