Novokuzněck – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 5:3 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Sobota 12.11.2016, 15:00 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Maxim Kondratěv ještě 48 sekund před koncem dostal dvě minuty za vysokou hůl a Dinamo dohraje zbytek utkání v přesilové hře. V Minsk Areně je vymalováno.
     
    54:25
    Matt Ellison za bránou Amuru zbytečně zahákoval svého protihráče a v závěru zápasu dostal dvě minuty.
     
    48:56
    Jurij Nazarov byl zřejmě hráčem, který se mezi kruhy pro vhazování ocitl ve skvělé šanci a bekhendem mířil dobře k pravé tyči, Ben Scrivens ale lapil puk do lapačky a předvedl skvělý zákrok!
     
    44:56
    Před bránou Bena Scrivense vznikl obrovský závar, brankář Dinama ale nějakým zázrakem vleže neinkasoval a Dinamo navíc mohlo přejít do rychlého protiútoku!
     
    44:21
    Sergej Kosticyn mohl vstřelit čtvrtý gól Dinama, jeho střela z mezikruží ale zamířila těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    43:25
    Nikita Komarov a Igor Ruděnkov se zaklínili do sebe a po vzájemné šarvátce dostali dvě minuty za hrubost.
     
    43:06
    Alexandr Pavlovič se v rychlém sledu dostal ke dvěma ostrým střelám, z nichž první přitáhl jako magnet pozorný brankář Ilja Andrjuchov a druhá ihned po vhazování zamířila těsně nad ledem vedle bližší levé tyče! V hledišti to jen zahučelo.
     
    40:48
    V Minsk Areně začala závěrečná část utkání, do které hosté vstoupili pořádně zostra. Denis Stasjuk na pravém křídle napřáhl k nádherné střele, která z kruhu pro vhazování mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Ben Scrivens předvedl úžasný zákrok a vyrážečkou puk vyrazil!
     
    36:40
    Alexandr Matěruchin se dostal do úniku a poté udělal kličku vyjíždějícímu brankářovi Iljovi Andrjuchovi, z úhlu ale nedokázal vystřelit a akci v blízkosti pravé tyče přebruslil!
     
    35:43
    Ilja Andrjuchov naskočil v letošní sezóně k prvnímu zápasu a mohl prožít velice ostrou premiéru, když jeden z hráčů Dinama krásně objel bránu a jeho následná střela z pravého křídla a ostrého úhlu skončila na horní tyči, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    34:08
    Střídání v týmu Amur Chabarovsk: ze hřiště odchází Juha Metsola, přichází Ilja Andrjuchov.
    34:08 Jevgenij KOVYRŠIN - 3:0
     
    34:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Matt Ellison nahodil puk od modré čáry na bránu a Juha Metsula nedokázal puk udržet ve svém náručí, čehož využil JEVGENIJ KOVYRŠIN a pod jeho levým betonem puk dorazil k pravé tyči. Dinamo bleskově využilo přesilovou hru a vede už 3:0! Asistence: Matt Ellison a Andrej Stěpanov.
     
    33:00
    Vladimir Malevič ve středním pásmu před střídačkami přidržel jednoho z unikajících hráčů Dinama a byl vyloučen na dvě minuty za podražení. Pravdou je, že hostující hráč si nejprve pomohl držením a poté ho podrazil.
     
    28:19
    Nikita Mickevič u střídaček fauloval kolenem unikajícího Juriho Nazarova a poté na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    25:42
    Vjačeslav Litovčenko na pravém křídle nabral slušnou rychlost a po krásném stažení puku mezi kruhy pro vhazování svižně vypálil zápěstím, ovšem pouze doprostřed brány, kde byl připravený Ben Scrivens!
     
    24:17
    Igor Ruděnkov a Jevgenij Lisovec se do sebe pustili v pravém kruhu útočného pásma Dinama a za hrubost usedli na trestnou lavici. Dvě minuty se bude hrát 4 na 4.
     
    20:53
    Rob Klinkhammer se ocitl před bránou po krásné stahovačce v obrovské šanci, jenže si puk nedokázal srovnat na hůl a poté ho poslal zápěstím po ledě vede levé tyče.
     
    20:39
    Denis Stasjuk v úvodu druhé třetiny předvedl krosček, za který byl vyloučen. Dinamo má k dispozici druhou přesilovou hru.
    14:39 Andrej STĚPANOV - 2:0
     
    14:39
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Alexandr Kitarov založil rychlý protiútok a ANDREJ STĚPANOV po přihrávce Alexandra Pavloviče nabral na pravém křídle obrovskou rychlost, které v blízkosti pravé tyče využil a nad levým ramenem Juha Metsoly zamířil pod víko. Asistence: Alexandr Pavlovič a Alexandr Kitarov.
     
    12:20
    Dinamo nebezpečně vypálilo od modré čáry a po zablokované střele mohl puk zamést do odkryté brány bekhendem Artur Gavrus, ve své snaze zakončit ale neuspěl, stejně jako vzápětí Jevgenij Kovyršin! Hosté přečkali obrovský závar.
    10:52 Rob KLINKHAMMER - 1:0
     
    10:52
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    ROB KLINKHAMMER na pravém křídle nevymýšlel nic složitého a z nulového úhlu puk o brankáře Juhu Metsolu poslal do brány. Dinamo vstřelilo kuriózní gól a vede nad Amurem 1:0. Asistence: Sergej Kosticyn a Alexandr Pavlovič.
     
    08:42
    Alexej Byvalcev na útočné modré čáře podrazil Matta Ellisona, který vyrážel do rychlého protiútoku, a správně byl vyloučen.
     
    08:21
    Dmitrij Ljutov vystrašil Bena Scrivense na levém křídle střelou od modré čáry, brankář Dinama ji ale dokázal najít a po pěkném zákroku v blízkosti své pravé tyče vleže na pravém boku zastavit!
     
    02:06
    Amur zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a v blízkosti modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Ben Scrivens vyrážečkou vyrazil mimo a připsal si první těžký zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Klinkhammer (S. Kosticyn, Pavlovič), 15. An. Stěpanov (Pavlovič, Kitarov), 35. Kovyršin (Ellison, An. Stěpanov)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens – Chenkel, Lisovec, Kazakevič, Korobov, Mickevič – Stas, An. Stěpanov, Pavlovič (C) – Kitarov, Ellison, Klinkhammer – S. Kosticyn, Matěruchin, Kovyršin – Gavrus, Linglet, Kulakov – N. Komarov, Karaban.
    Amur Chabarovsk: Metsola (35. Andrjuchov) – Malevič, Kondratěv (C), J. Kolář, Zub, Ljutov, Kosmačjov, Podzinš – Stasjuk, Byvalcev, Litovčenko – Ramstedt, Kuusela, T. Zohorna – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin, O. Li – Kacuba, Ruděnkov, Nazarov.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Ivan Fatejev. Čároví: Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 14 620
    bahis siteleri