Rusko – Rumunsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 2:0 (kon.)
Česko – Dánsko 1:1 (kon.) | Rakousko – Slovensko 0:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:0 (kon.)
Sev. Irsko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:2 (kon.) | Francie – Pobř. slonoviny 0:0 (kon.)
konec
Anglie
2:2 (1:0)
Španělsko
Úterý 15.11.2016, 21:00 • Wembley, Londýn • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký večer! Dnes je na programu přátelské fotbalové utkání mezi Anglií a Španělskem. Zápas začíná v 21:00. Textovým přenosem vás provede Vít Muzikář! Přeji příjemnou zábavu!
     
    ŠPANĚLSKO
    Sázkové kanceláře postavily hostující reprezentaci do pozici mírného favorita před dnešním zápasem. Co se týče letošního kalendářního roku, tak v tom se Španělům nepovedlo zřejmě podle vlastních představ EURO, kde sice v prvním zápase porazili Českou republiku 1:0 brankou Gerarda Piquého, ale následně v play-off jeli po prohře 0:2 s Itálií v osmifinále domů.

    Na MS 2018 v Rusku budou Španělé obhajovat zlaté medaile, v kvalifikaci mají za sebou čtyři Remizoval například s již zmiňovanou Itálii 1:1 na hřišti soupeře, když jedinou branku Španělska vstřelil v 55. minutě Vittolo, jenže v 82. minutě odpověděl přesnou penaltou de Rossi. Následně si hráči z Pyrenejského poloostrova poradili s Albánií 2:0, když se prosadil útočníci Diego Costa a Duran Nolito.

    V sobotu z toho byla snadná výhra nad Makedonií poměrem 4:0, když tři různí španělští střelci dali branku, Makedonci se jednou překonali sami.

    Španělsko už asi není tak silné jako na začátku tohoto desetiletí, ale i tak je to pořádná fotbalová velmoc.
     
    ANGLIE
    Domácí reprezentace bude dnes plnit roli mírného outsidera, alespoň dle mínění sázkových kanceláří. V pátek se Anglie střetla doma v pikantním zápase o účast na mistrovství světa 2018 v Rusku se Skotskem a vyhrála přesvědčivě 3:0, když o branky vítězů se postupně postarali Sturridge, Lallana a Cahill. Předtím zapsala reprezentace Albionu povinnou výhru 2:0 nad fotbalovým trpaslíkem z Malty.

    Po čtyřech odehraných zápasech má Anglie na svém kontě deset bodů. Na úvod porazila Slovensko na půdě soupeře brankou Lallany z páté minuty nastavení, předtím se nechal po druhé žluté kartě vyloučit obránce Škrtel. Ze slovenských fotbalistů se na hřišti objevili fotbalisté Plzně Matúš Kozáčik a Michal Ďuriš, z řad bývalých hráčů Baníku Ostrava Ján Greguš.

    Na letošním evropském šampionátu přišla v osmifinále Anglie – Island snad největší senzace turnaje, když Island porazil Anglii 2:1. Wayne Rooney proměnil pokutový kop, ale soupeři dvěma góly ještě v prvním poločase vývoj zápasu otočili a posléze už neinkasovali.
    Anglická kabina je v útrobách Wembley perfektně připravena.

     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY
    Anglie se Španělskem, to jsou dvě reprezentace, které se nepotkávají tak často. Naposledy se na velké akci utkaly na EURO 1996, kdy se radovala Anglie ve čtvrtfinále po penaltovém rozstřelu. Naposledy se spolu tyto dvě mužstva utkala v listopadu 2011, kdy přátelské utkání rozhodl jedinou trefou bývalý záložník Chelsea Frank Lampard!
     
    Úvodní sestavy:

    Anglie: Hart – Clyne, Cahill, Stones, Rose – Henderson (C), Dier – Sterling, Lallana, Lingard – Vardy
    Náhradníci: Heaton, Pickford – Bertrand, Cresswell, Jagielka, Keane, Rashford, Sturridge, Townsend, Walcott, Walker, Wilshere

    Španělsko: Reina – Carvajal, Martinéz, Nacho, Azpilicueta – Mata, Busquets (C), Thiago Alcantara – Vitolo, Aduriz, David Silva
    Náhradníci: Asenjo, De Gea – Ander Herrera, Nolito, Iago Aspas, Nacho Monreal, Koke, Isco, Álvaro Morata, Sergi Roberto, Jose Callejón, Bartra.
     
    Základní jedenáctky obou mužstev si podávají ruce, Španělé v červenomodrém, Angličané v bílém.
    Rozcvička je v plném proudu. Anglii vyhrála v historii 13 vzájemných utkání, Španělé devět a dvě utkání skončila remízou.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Španěl Aduriz se jako první dotekl míče, nyní kombinuje stoperská dvojice hostů , tedy Nacho a Inigo Martinéz.
     
    1
    Joe Hart bez problémů opustil svojí branku a připsal si první rutinní zákrok. Co předvedou Angličané v útoku?
     
    2
    Míč doletěl na konec středového kruhu, načež domácí Rose mohl zvolit přihrávku po křídle, ale byl přesvědčený o jistotě v podobě přihrávky na své stopery.
     
    2
    Postupně si měnila míč kompletní obranná čtyřka hostující reprezentace, následně si pro míč došel brankář domácích Joe Hart.
     
    3
    David Silva byl hodně aktivní při napadání rozehrávky Harta, ten byl v tísni, musel nutně odkopnout míč ze šestnáctky, jinak by hrozilo nebezpečí pro Anglii.
     
    4
    Joe Hart se neprezentoval žádným přesným nákopem, nebyl to výkop vůbec dlouhý, asi to anglický brankář zamýšlel úplně jinak. Vardy si už nabíhal mezi oba stopery Španělska, ale nedostal přihrávku od Sterlinga.
     
    5
    Dva hráči Anglie se sesypali na Daniela Carvajala, ale míč nezískali. Následně Vardy zajel skluzem do Azpilicuety, je z toho zajímavá šance pro Španěly!
     
    7
    Po signálu španělské reprezentace se domácí hráči bez potíží ubránili. Hlavní rozhodčí jasně domlouval Vardymu, že tohle nebude trpět na hřišti, ale žlutou kartu nevytáhl. Myslím si, že kdyby se jednalo o mistrovské utkání, tak by karta přišla.
     
    8
    Byla nařízena penalta pro Anglii!
    8. Reinův penaltový zákrok na Vardyho
     
    9
    Anglie právě vstřelila branku!
    1:0! David Silva sklepl míč pouze pro hráče Anglie, který to sehrál přihrávkou na Vardyho, toho poslal k zemi Pepe Reina, sudí ukázal na penaltu. K míči se postavil ADAM LALLANA, který zamířil sice do ideální výšky pro brankáře hostů, ale míč šel do pravé poloviny španělské svatyně! 1:0!
    9. Adam LALLANA - 1:0
     
    10
    Španělé tak inkasují jako první, o rychlou odpověď se pokoušel útočník Aduriz, ale obránce Rose byl u míče včas, ukázal dobrou rychlost.
     
    11
    Rose zkusil přihrávku po levé straně na Lingarda, ale druhý jmenovaný fotbalista domácí reprezentace dostal míč, následovat bude španělský aut.
     
    12
    Lallana chtěl dostat Azpilicuetu pod tlak svým aktivním presinkem, jenže obránce Španělska si pomohl pomoci přihrávkou na Reinu.
     
    13
    Angličané se nyní prezentovali velice dobrou obranou pro Carvajalovi. Španělská reprezentace ale zůstává u míče, konkrétně David Silva.
     
    14
    Domácí Vardy neměl tuhle akci zpočátku rozehranou vůbec špatně, ale jako kdyby si nevěřil do souboje s Carvajalem, domácí útočník o míč přišel.
     
    14
    Španělé se v úvodních čtrnácti minutách utkání ve Wembley vyznačují trpělivou kombinační hrou s maximálním počtem přihrávek. Zatím ale nepřišla žádná střela na branku Anglie.
     
    15
    Ani teď nemusel brankář Hart zasahovat, Mata nasadil jesličky soupeři, míč se dostal až na hranici vápna k Vitolovi, který upřednostnil střelu pravou nohou, ale hrací předmět mířil vedle levé tyče branky Anglie!
    15. Vitolo ze slibné pozice zamířil mimo tři tyče
     
    17
    Vhazování na polovině anglického národního týmu se ujal obránce Clyne a po několika hlavičkových soubojích bude domácí reprezentace v útoku pokračovat.
     
    17
    Angličané to sehráli rychle, svižně. Míč skončil na levé straně u Vardyho, který necentroval, ale přihrával na nabíhajícího Lingarda, následně ale akce domácí reprezentace skončila hodně nepřesně, hráči v bílém ani nevystřelili na branku Reiny.
     
    19
    Myslím, že to byl Lingard, který nenechal jednoho ze Španělů po rozehrávce Reiny ani čichnout, nedal mu ani metr volného prostoru.
     
    20
    Sterling utekl všem anglickým soupeřům, byl na tom velice dobře rychlostně a také skvěle, co se týče práce s míčem, po souboji s Azpilicuetou šel míč do zámezí od beka Španělska. Anglie ale nevytěžila vůbec nic z rohového kopu z levé strany.
     
    21
    Juan Mata si mohl vybrat, zda zvolí riskantní variantu, tedy souboj s Rosem na pravé straně hřiště, nebo přihrávku dozadu za cenu zbrždění akce, vybral si tu druhou volbu.
     
    22
    Daniel Carvajal sice přihrál Davidu Silvovi, ale hostující útočník byl vyhnaný až na střed hřiště, takže Španělsko zatím tápe v útočné fázi.
     
    23
    Lallana nabral velice dobrou rychlost a byl u míče dříve než Thiago Alcantara, výsledkem toho byl faul španělského fotbalisty na polovině hřiště.
     
    24
    Střelec úvodní branky zápasu Lallana zůstává ležet na hrací ploše, na trávník je povolaný lékařský štáb anglické fotbalové reprezentace, ale zdá se, že je všechno v pořádku.
     
    26
    Španělé více drží míč, na jejich hru se dá říct jediné – až moc si přihrávají, jsou málo aktivní směrem dopředu, špatní ve finální fázi útoku.
     
    27
    Tak pozor! Lallana nemůže pokračovat v zápase a je tady první střídání, na hřiště nastupuje Walcott.
    27. Adam Lallana sice vstřelil branku, poté ale odkulhal ze zápasu. Liverpoolští fanoušci určitě ze zranění své opory nebudou nadšení

     
    27
    David Silva se tomu hodně diví, že sudí mu odpískal nedovolený přestupek v souboji s Clynem, protože hlavní arbitr je přesvědčený, že si Španěl pomohl rukama v souboji s domácím obráncem.
     
    28
    Rychlá španělská akce, z níž nakonec vyplynula špatná finální přihrávka Vitola na Adurize. Druhý jmenovaný fotbalista by byl jinak ve velké šanci.
    28. Vitolo znovu v akci, tentokrát před šestnáctkou nepřesně přihrával
     
    29
    Sterling šel do souboje s jedním ze Španělů úplně zbytečně kolenem napřed, žlutá karta pro Angličana.
     
    30
    Také na španělské straně už vidíme žlutou kartu, Inigo Martinéz si pomohl nedovoleně v souboji, tuším, s Theo Walcottem.
     
    31
    Tak tohle je jasná žlutá karta, protože Walcott nehrál míče, ale Azpilicuetu, tudíž hlavní sudí je vynucený k tomu, aby potrestal anglického fotbalistu.
     
    32
    Sterling se snažil napadat rozehrávku Španělska, ale Carvajal si se spoluhráčem bago, jehož obětí se stala domácí sedmička.
     
    33
    Španělé kombinují zhruba pětadvacet metrů od branky Harta, ale je to s nulovým uvolněním hráčů, bez jakéhokoliv momentu překvapení, navíc hosté už situaci totálně přehráli, takže míč míří až k Reinovi.
     
    34
    Angličané ukázali výbornou bojovnost, nakonec byl domácí Sterling faulovaný na polovině hřiště, takže domácí anglická reprezentace zůstane u míče.
     
    35
    Vitolo to provedl výborně v souboji s Rosem u rohového praporku, dobře nastavil tělo, posléze víceméně donutil soupeře k faulu, čímž získal míč pro Španělsko.
     
    37
    To byla velká paráda, jak Sterling vykoupal Španěly, předtím jsme viděli přetažený centr zleva a faul španělského kapitána Busquetse.
     
    38
    Sterling hraje dnes výborný zápas, je aktivní, ale především je rychlý, na levé straně dělá Španělům velké problémy, nyní centroval myslím na Vardyho, ale Azpilicueta odklidil míč na rohový kop.
    38. Vardymu nesedla v pokutovém území střela
     
    39
    Teď si myslím, že je pochopitelné, že se hostující Vitollo zlobí, protože domácí Rose moc nechtěl hrát, spíše si počkal na pohyb Španěla a padl k zemi!
     
    40
    Joe Hart si zahraje nohama, v prvním poločase zatím nemusel řešit žádnou těžší situaci před vlastní brankou, ale to se dá také říci o Pepe Reinovi, jenže ten inkasoval po penaltě Adama Lallany.
     
    41
    No, na své polovině hřiště si Španělé mohou kombinovat, jak chtějí, ale branku odtamtud zřejmě nevstřelí...
     
    42
    Tak pokolikáté to dnes Španělé zbytečně přehráli? Angličané se snažili posléze získat míč, ale Henderson fauloval Davida Silvu!
     
    43
    Hlavní sudí si pozval na kratší diskusi Cahilla a Adurize, zřejmě měl určitý komentář k soubojům stopera Anglie a útočníka Španělska.
    Do Wembley zavítala fantastická návštěva. Jaký to rozdíl oproti přípravě české reprezentace

     
    45
    Carvajal našel na pravé straně spoluhráče, následovala přihrávka pod sebe, kde byl David Silva, ale zdálo se mi, že útočník Španělska chce zakončovat levou nohou, což se mu stalo osudným, protože se nakonec ke střele nedostal.
     
    45+1
    Dvě minuty nad rámec normální hrací doby prvního poločasu. K té předchozí akci Davida Silvy se dá jen přidat, že hostující fotbalista už byl ve vápně domácí reprezentace.
     
    45+2
    Tak tohle asi bolet, protože Rose si připsal šlapák na pravou nohu Carvajala, hlavní sudí naprosto správně sáhl pro žlutou kartu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    Zápas se zatím hraje hodně tvrdě, rozhodčí už rozdal v přátelském utkání málo vídané čtyři žluté karty. Přitom tento zákrok Vardyho na Azpilicuetu potrestán nebyl...

     
    Španělé měli k dispozici volný přímý kop z takových pětatřiceti metrů, ale nic zásadního se před Joe Hartem nestalo. Anglie vede po poločase 1:0 díky proměněné penaltě Adama Lallany. Zatím jsme ovšem neviděli žádnou větší šanci na obou stranách, Španělé předvádějí svůj klasický fotbal plný přihrávek nakrátko, žádné dlouhé pasy, ale také absolutní zmar v soubojích jeden na jednoho u vápna domácí reprezentace. Hosté musí po přestávce svou hru o poznání zjednodušit, jinak tenhle duel asi nevyhrají!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Zajímavá šance na úvod druhé půle, kdy ve vápně Španělů byl hodně aktivní Walcott a mířil k tyči branky Reiny, následovat bude rohový kop. Angličané dvakrát střídali, odešel Hart , nahradil jej Heatona a Cahill, kterého nahradil Jagielka. Španělé také sáhli ke změnám – odešel Vitolo, přišel Aspas, následně hřiště opustil Mata a přišel Koke.
    46. Walcottův průnik do pokutového území končí sraženou střelou do boční sítě
     
    47
    Reina si došel pro centr Hendersona, ale David Silva nezpracoval míč podle svých představ, i přesto se domácí reprezentace musí bránit.
     
    48
    Pohodový zákrok pro Harta, muže, který zatím nezasahoval proti žádné větší šanci reprezentace Španělska.
     
    48
    Anglie právě vstřelila branku!
    Anglie má tenhle zápas skvěle rozehraný, JAMES VARDY dělal už napoprvé Španělsku velké problémy, posléze si naběhl na centr z pravé strany a v naprostém klidu poslal míč ze Reinu! Španělská obrana teď hodně zaspala při pokrytí nebezpečného útočníka domácí reprezentace.
    48. Jamie VARDY - 2:0
     
    51
    Španělé to zkusí od Pepeho Reiny, který má dost času na rozehrávku.
     
    51
    Tohle byla obrovská šance pro domácí reprezentaci, protože Walcott šel sám na Reinu a nevsadil všechno na razanci, nýbrž na umístění střely po zemi, následně Henderson mohl možná rozhodnout zápas, ale nestalo se tak!
     
    53
    Je to špatné v podání Španělů, sice drží míč, co to dá, ale jejich finální fáze, jejich útoku víceméně dnes neexistuje, Angličané mají své soupeře velice dobře přečtené.
    Angličané po Vardyho brance předvedli v posledních dnech populární Manequin Challenge

     
    55
    David Silva se dnes nemůže dostat do hry, ani k vážnějšímu zakončení na branku Anglie. Je to chabé ze strany španělské reprezentace.
     
    56
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Thiago Alcanatara, přichází Andre Herrera.
     
    59
    Po nepřesném výkopu Heatona si zahraje španělský brankář Reina, který má dost času na rozehrávku a gólman hostující reprezentace nikam nespěchá.
     
    60
    Koke měl dost místa na svoji střelu z hranice třiceti metrů, nakonec jeho pokus pravou nohou zamířil do středu branky, respektive do náruče Heatona.
    60. Kokeho rána ze střední vzdálenosti končí přesně v Heatonově náruči
     
    62
    Z centru jednoho ze Španělů z levé strany nic nebylo, následně se snaží hosté poprvé skórovat v dnešním zápase přes pravou stranu.
     
    63
    Obrovská šance Anglie na rozhodnutí celého střetnutí, protože Lingard šel sám na Reinu, následně jej obešel, ale nezamířil do sítě, nýbrž Vitolo hasil španělský požár na brankové čáře!
     
    64
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází David Silva, přichází Isco.
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Aduriz, přichází Morata.
    83716 diváků. Impozantní návštěvu přilákalo dnešní přátelské utkání do Wembley

     
    66
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Sterling, přichází Towsend.
     
    67
    Aspas asi v duchu frustrace z průběhu zápasu strčil do pomezního rozhodčího, je z toho žlutá karta pro fotbalistu Španělska.
     
    68
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Vardy, přichází Rashford.
     
    70
    Úroveň hry Španělů a jejich ofenzivy je špatná, je ta minimální počet střel. Azpilicueta vybojoval ale rohový kop pro hostující reprezentaci.
     
    71
    Hbitý Alvaro Morata si na hranici vápna navedl míč na pravou nohu, ale jeho přizemní pokus zamířil pouze do náruče brankáře Heatona.
    71. Heaton likviduje Moratovu střelu z hranice šestnáctky
     
    73
    Angličané byli aktivní v blízkosti šestnáctky Španělska, snažili se o střelu na branku Reiny, ale nakonec z toho nic nebylo. Následně ale domácí reprezentace prokázala dobrou rychlost po ztrátě míče.
     
    74
    Myslím si, že to byl Dier, který vyslal na zteč svého spoluhráče Rashforda, střídající fotbalista byl u míče dříve než Reina, ale míč si předkopl a tím pádem přišel o možnost prosadit se.
     
    76
    Rychlý ťukec mezi Hendersonem a Rosem vyústil v to, že Daniel Carvajal musel faulovat obránce Anglie. Žlutá karta.
     
    77
    Po rohovém kopu z levé strany se k odraženému míči dostal Rose. Jednalo se o razantní střelu, která ale postrádala dobré umístění, míč šel hodně vedle branky Reiny.
     
    77
    Alvaro Morata dostal ideální pas za obranu Anglie, ale pomezní sudí odmával ofsajd.
     
    78
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Nolito.
     
    79
    Bohužel, tempo zápasu trošku opadlo tím, že došlo k několika střídáním, tím se fotbalisté dostali z tempa.
     
    79
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Rose, přichází Cresswell.
    79. Obránce West Hamu Aaron Creswell si dnes připsal první start za anglický národní tým

     
    80
    Morata chtěl projít obranou Anglie, ale obránce Clyne zahrál rukou, takže přímý kop pro Španěly.
     
    81
    Jenže Isco trefil z dvaceti metrů pouze anglickou zeď, takže španělská reprezentace se stále nemůže prosadit při utkání ve Wembley.
     
    82
    Azpilicueta přihrával spoluhráči a chtěl si s ním zřejmě narazit míč, jenže Jagielka fauloval. Angličané se ale bez problémů ubránili.
     
    83
    Svižný útok Španělska, na jeho konci byla přihrávka na bližší tyč, Stones ale odvrátil míč na rohový kop.
     
    84
    Španělé jsou dnes nuloví v útoku, centr na přední tyč, jehož autorem byl hostující Koke, neznamenal nic zásadního pro svatyni Anglii.
     
    85
    Centr z pravé strany patří do kategorie hodně nepovedených, respektive pokažených, chcete – li přetažených. Anglie se zadarmo dostane k míči.
     
    85
    Ani hostující Isco nenašel vzdušným pasem z pravé strany nikoho ze svých spoluhráčů. Španělé mají územní převahu, ale ta není vyjádřená brankami.
     
    87
    Akce Anglie nepostrádala rychlost, lehkost, jednoduchost. Ovšem Rashford uklouzl po přihrávce Clyneho.
     
    88
    Ne! Tak ani signálem při přímému kopu se Španělé nedostali k zakončení, avšak čas se jim už krátí.
     
    89
    Morata měl proti sobě tři soupeře, ale o míč nepřišel. Následně ale Anglie získala míč a v obraně musel zasahovat Carvajal.
     
    89
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Nádhera! Konečně to vyřešili Španělé tak, jak to má vypadat. To znamená jednoduše, přímočaře. IAGO ASPAS nic nevymýšlel, možná obránci Anglie čekali přihrávku, ale fotbalista Španělska se rozhodl pro krásně umístěnou střelu na vzdálenější tyč z hranice vápna z pravé strany! Heaton na míč nedosáhl, balon se ještě otřel o tyč! 2:1!
    89. Iago ASPAS - 2:1
     
    90+1
    Zatímco už víme, že sudí nastavuje pět minut nad rámec normální hrací doby, tak na hrací ploše sedí anglický kapitán Henderson.
     
    90+2
    Heaton svým dlouhým nákopem nikoho nenašel. Mezitím Henderson už je na hrací ploše.
     
    90+3
    Isco měl remízu na dosah, ale v jasné šanci na hranici penalty selhal, tohle byla tutovka, kterou měl proměnit španělský fotbalista! Isco to navíc trefoval z první!
    90+3. Stones ve skluzu srazil Iscovu střelu!
     
    90+4
    Dvojice Townsend – Lingard pošetřila sekundy pro anglický národní tým, druhý jmenovaný fotbalista byl v ofsajdu.
     
    90+5
    Rashford aktivním presinkem nutí Španěly, aby hráli přes Reinu. Anglie je blízko vítězství.
     
    90+6
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! 2:2! Daniel Carvajal centroval na ISCA, ten si našel míč ve vápně, prokázal dobrou orientaci, balon si zpracoval prsama, obtočil se poslal míč pravačkou za záda Heatona! Navíc míč šel mezi nohama brankáře Anglie! Z poslední šance je srovnáno!
    90+6. ISCO - 2:2
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Tak to je závěr jaksepatří! Angličané ještě v 89. minutě vedli 2:0, ale posléze nepokryli Aspase, který se krásně prosadil výborně umístěnou střelou, která neměla takovou razanci. Už to vypadalo, že domácí reprezentace uhájí Wembley, zvláště když Isco napoprvé v jasné šanci selhal, v posledních sekundách duel to ale právě zmiňovaný Isco dostal míč na prsa, obrana Anglie jej nepokryla, hráč hostů skóroval svojí jedovatou pravačkou a stanovil konečné skóre 2:2!
     
    Pro dnešek je to z fotbalového přátelského zápasu všechno! Doufám, že jste se bavili. Přeji vám dobrou noc a budu se těšit u dalších textových přenosů! (22:58:15)

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Lallana (pen.), 48. Vardy – 89. Aspas, 90+6. Isco

    Karty:   29. Sterling (ENG), 31. Walcott (ENG), 45+2. Rose (ENG) – 30. Martinéz (ESP), 67. Aspas (ESP), 76. Carvajal (ESP)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:13.
    Anglie: Hart (46. Heaton)– Clyne, Cahill (46. Jagielka), Stones, Rose (79. Cresswell) – Henderson (C), Dier – Sterling (66. Townsend), Lallana, Lingard – Vardy (68. Rashford)
    Náhradníci: Heaton, Pickford – Bertrand, Cresswell, Jagielka, Keane, Rashford, Sturridge, Townsend, Walcott, Walker, Wilshere

    Španělsko: Reina – Daniel Carvajal, Inigo Martinéz, Nacho, Azpilicueta – Mata (46. Koke), Busquets (C) (78. Nolito), Thiago Alcantara (56. Andre Herrera) – Vitolo (46. Aspas), Aduriz (64. Morata), David Silva (64. Isco)
    Náhradníci: Asenjo, De Gea – Ander Herrera, Nolito, Iago Aspas, Nacho Monreal, Koke, Isco, Álvaro Morata, Sergi Roberto, Jose Callejón, Bartra
    bahis siteleri