Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 18.11.2016, 04:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:20 Ryan KESLER - 3:2
     
    56:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velký šok pro Ďábly, kteří byli ve třetí třetině lepším týmem, ale nyní inkasují! Jakob Silfverberg poslal touš do předbrankového prostoru, kde ho do branky zvládl bekhendem dorazit RYAN KESLER. Pro něj to je šestá branka v posledních šesti zápasech, ale hlavně tak dovršil velký obrat Anaheimu. Asistence: Jakob Silfverberg a Josh Manson.
    37:40 Jakob SILFVERBERG - 2:2
     
    37:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    No tak to je naprosto parádní práce domácího Anaheimu, který 16 sekund po snížení srovnává na 2:2! JAKOB SILFVERBERG zůstal zcela osamocený na hranici pravého kruhu pro vhazování, Andrew Cogliano ho po chybě Jona Merrilla dobře vybídnul ke střele a švédský útočník tím nepohrdl. Cory Schneider nedokázal tuto povedenou střelu švihem zachytit a začínáme znovu od začátku! Asistence: Andrew Cogliano a Korbinian Holzer.
    37:24 Rickard RAKELL - 1:2
     
    37:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jiskra naděje pro domácí celek! Ryan Getzlaf se opět ukázal jako špičkový nahrávač, když v dobré pozici mezi kruhy našel RICKARDA RAKELLA, jehož střela propadla Corymu Schneiderovi pod rukou do branky. Pátý gól v devátém utkání sezony pro Rakella! Asistence: Ryan Getzlaf.
    34:09 Kyle QUINCEY - 0:2
     
    34:09
    Devils právě vstřelili branku!
    A druhá branka hostí, tak to je rána pro již tak potiché Honda Center! Pavel Zacha nahrál na modrou čáru, kde stál KYLE QUINCEY. A ten stejně jako u první branky napálil puk na branku a upravil tím stav zápasu na 2:0! Jonathan Bernier nestihl na tuto dělovku zareagovat. Asistence: Pavel Zacha a Adam Henrique.
    30:32 Devante SMITH-PELLY - 0:1
     
    30:32
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku utkání, New Jersey otevírá skóre zápasu! Ukázková akce po vhazování skončila brankou – Kyle Quincey dostal nabito na modrou čáru a jeho rána trefila před brankou DEVANTEHO SMITH-PELLYHO, který se tedy trefuje proti svému bývalému celku. Devils vedou 1:0! Asistence: Kyle Quincey a John Moore.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 38. Rakell (Getzlaf), 38. Silfverberg (Cogliano, Holzer), 57. Kesler (Silfverberg, Manson) – 31. Smith-Pelly (Quincey, J. Moore), 35. Quincey (Zacha, Henrique)


    Anaheim Ducks: Bernier – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, Rakell – Garbutt, Wagner, Boll.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – A. Greene (C), Severson, Merrill, Lovejoy, J. Moore, Quincey – B. Bennett, Zajac, Parenteau – Zacha, Henrique, Palmieri – Boucher, Josefson, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: Rank, St. Laurent – Cormier, Gibbons.

    Diváci: 14 954
    bahis siteleri