Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 18.11.2016, 04:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Cory Schneider míří na střídačku, New Jersey se o vyrovnání pokusí se šesti hráči!
     
    56:31
    Nyní je pro Devils ten správný čas zlomit špatné přesilovky. Pavel Zacha byl podražen Joshem Mansonem (ANA) a New Jersey dostává početní výhodu.
    56:20 Ryan KESLER - 3:2
     
    56:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velký šok pro Ďábly, kteří byli ve třetí třetině lepším týmem, ale nyní inkasují! Jakob Silfverberg poslal touš do předbrankového prostoru, kde ho do branky zvládl bekhendem dorazit RYAN KESLER. Pro něj to je šestá branka v posledních šesti zápasech, ale hlavně tak dovršil velký obrat Anaheimu. Asistence: Jakob Silfverberg a Josh Manson.
     
    55:38
    Další dobrá šance pro ruského forvarda! Ten zůstal zcela osamocený před brankou, kde byl donucen k zakončení bekhendem – Jonathan Bernier ale znovu stál ve správný čas na správném místě.
     
    52:18
    Tak tohle byla velmi dobrá teč Reida Bouchera! Šikovný forvard škrtnul nahození Moorea od modré čáry, bohužel pro Devils přímo do betonu Jonathana Berniera.
     
    44:35
    New Jersey si zahraje druhou přesilovku v utkání. Josh Manson (ANA) se provinil hákováním Travise Zajaca ve středním pásmu.
    37:40 Jakob SILFVERBERG - 2:2
     
    37:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    No tak to je naprosto parádní práce domácího Anaheimu, který 16 sekund po snížení srovnává na 2:2! JAKOB SILFVERBERG zůstal zcela osamocený na hranici pravého kruhu pro vhazování, Andrew Cogliano ho po chybě Jona Merrilla dobře vybídnul ke střele a švédský útočník tím nepohrdl. Cory Schneider nedokázal tuto povedenou střelu švihem zachytit a začínáme znovu od začátku! Asistence: Andrew Cogliano a Korbinian Holzer.
    37:24 Rickard RAKELL - 1:2
     
    37:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jiskra naděje pro domácí celek! Ryan Getzlaf se opět ukázal jako špičkový nahrávač, když v dobré pozici mezi kruhy našel RICKARDA RAKELLA, jehož střela propadla Corymu Schneiderovi pod rukou do branky. Pátý gól v devátém utkání sezony pro Rakella! Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    34:09
    Gól ale platí, Devils tak vedou 2:0 a Anaheim přichází o možnost oddechového času!
     
    34:09
    Tak pozor, Ducks se ještě rozhodli vyžádat poradu u videa, reklamují totiž nedovolené bránění gólmana!
    34:09 Kyle QUINCEY - 0:2
     
    34:09
    Devils právě vstřelili branku!
    A druhá branka hostí, tak to je rána pro již tak potiché Honda Center! Pavel Zacha nahrál na modrou čáru, kde stál KYLE QUINCEY. A ten stejně jako u první branky napálil puk na branku a upravil tím stav zápasu na 2:0! Jonathan Bernier nestihl na tuto dělovku zareagovat. Asistence: Pavel Zacha a Adam Henrique.
    30:32 Devante SMITH-PELLY - 0:1
     
    30:32
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku utkání, New Jersey otevírá skóre zápasu! Ukázková akce po vhazování skončila brankou – Kyle Quincey dostal nabito na modrou čáru a jeho rána trefila před brankou DEVANTEHO SMITH-PELLYHO, který se tedy trefuje proti svému bývalému celku. Devils vedou 1:0! Asistence: Kyle Quincey a John Moore.
     
    26:51
    Velmi zajímavá příležitost Devils! Pokus Beaua Bennetta se od zadního mantinelu odrazil před bránu, kde byl Reid Boucher. Ten bekhendem ale trefil jen beton Jonathana Berniera!
     
    25:20
    Během toho došlo k faulu a New Jersey bude hrát první přesilovou hru. Za nedovolené bránění je vyloučen Hampus Lindholm (ANA).
     
    25:20
    Tak tohle byla obrovská šance pro Beaua Bennetta! Ten se dostal do samostatného úniku, udělal kličku do forhendu, ale branku nakonec přestřelil.
     
    20:07
    Na úvodním vhazování došlo k velké přetlačované, ze které vzešli vítězně Ducks. A nakonec z toho budou mít i přesilovou hru, Beau Bennett (NJD) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    19:59
    Cam Fowler velice dobře nahodil puk do předbrankového prostoru, kde se o dorážku snažila hned trojice hráčů Anaheimu! Cory Schneider spolu s obranou ale dokázali situaci ustát.
     
    16:23
    Ačkoliv si Cory Schneider mohl poslední minuty stěžovat na nedostatek práce, tak nyní prokázal skvělou připravenost! V levém kruhu pro vhazování zůstal Corey Perry, jeho dělovku ale hostující brankář lapil.
     
    08:48
    Čtvrtá formace Anaheimu se dobře dostala do útočného pásma a vybojovala přesilovou hru. Adam Henrique (NJD) se provinil krosčekem.
     
    07:09
    Corey Perry se postaral o první vážnější šanci svého týmu! Zůstal zcela osamocený v dobrém střeleckém prostoru, ale recept na Coryho Schneidera nenašel. Americký gólman vytáhl velmi dobrý zákrok špičkou betonu!
     
    03:25
    První zajímavá šance utkání – měli ji hostující Devils! Adam Henrique v přečíslení skrze obránce přihrával žabičkou na Pavla Zachu, který ale bekhendem nedokázal kotouč ze vzduchu trefit.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 38. Rakell (Getzlaf), 38. Silfverberg (Cogliano, Holzer), 57. Kesler (Silfverberg, Manson) – 31. Smith-Pelly (Quincey, J. Moore), 35. Quincey (Zacha, Henrique)


    Anaheim Ducks: Bernier – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, Rakell – Garbutt, Wagner, Boll.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – A. Greene (C), Severson, Merrill, Lovejoy, J. Moore, Quincey – B. Bennett, Zajac, Parenteau – Zacha, Henrique, Palmieri – Boucher, Josefson, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: Rank, St. Laurent – Cormier, Gibbons.

    Diváci: 14 954
    bahis siteleri