Waregem – Anderlecht 3:2 (kon.) | Mechelen – Standard 2:1 (kon.) | Charleroi – Lokeren 2:1 (kon.)
konec
Sporting Charleroi
2:1 (2:1)
Sporting Lokeren
Neděle 20.11.2016, 20:00 • Stade du Pays de Charleroi (Charleroi) • Belgická liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:56:28)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 1:3.
     
    Je konec! Sporting Charleroi nakonec na své půdě vítězí nad Lokerenem 2:1. Hosté se přitom dostali do vedení. Mirić otevřel po dvaceti minutách skóre střelou z malého vápna. Domácím se však o dvě minuty podařilo vyrovnat, když se trefil Fall! Pět minut před přestávkou poslal domácí do vedení parádní hlavičkou Pollet! Ve druhém poločase se hosté hnali za vyrovnáním, ale domácí obrana už je do ničeho nepustila.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Terki, přichází Ansah.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Lokeren kombinuje na polovině hrací plochy a snaží se najít skulinky v obraně domácího celku. Zadáci Sportingu zatím pracují na jedničku.
     
    89
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Pollet, přichází Bedia.
     
    88
    Na druhé straně se do pokutového území hnal Fall. Domácí útočník se sice prodral do vápna, ale v souboji s obráncem se dopustil faulu.
     
    87
    Lokeren se usadil na polovině domácího celku. Hosté kombinovali v blízkosti pokutového území, ale nikdo se nakonec nedostal ke střele.
     
    86
    Domácí fotbalisté už hrají hodně jednoduše. Zadáci Sportingu vybojovali míč před pokutovým územím a jednoduše jej odkopli přes celé hřiště.
     
    85
    Skulason poslal centr na zadní tyč, kam z brankové čáry vyrazil brankář Penneteau, jež vyboxoval míč do zámezí.
     
    84
    Samotný Fall si na malém vápně našel centr od rohového praporku. Domácí střelec se snažil zakončovat, ale střela mu nesedla.
     
    83
    Nažhavený Fall prolétl s míčem do pokutového území, ale jeden ze stoperů se mu na poslední chvíli položil pod nohy a srazil míč na roh.
     
    82
    Hra je znovu přerušena. Po hlavičkovém souboji v pokutovém území zůstává na trávníku ležet jeden z domácích fotbalistů.
     
    81
    Lokeren zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku se snesl na malé vápno, kde byli připravení zadáci Sportingu, kteří míč odhlavičkovali ven ze šestnáctky.
     
    80
    Hostům se pomalu ale jistě krátí čas na vyrovnání. Nikdo z fotbalistů Lokerenu není schopen vzít na sebe odpovědnost.
     
    79
    Střídající de Sutter si potáhl míč na pravou stranu a poslal přízemní centr do pokutového území. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo ve žlutém.
     
    78
    Domácí fandové se i nadále baví hlasitým skandováním. Dnešní duel se hraje před fantastickou kulisou.
     
    77
    Fall se protáhl s míčem do pokutového území, namířil si to rovnou mezi dva obránce a poté upadl. Hlavní rozhodčí však pokutový kop neodpískal.
     
    76
    Brankář Penneteau měl další práci. Strážce domácí svatyně si došel po sražený centr na malé vápno a schoval míč do rukavic před dotírajícími útočníky.
     
    75
    Krajní obránce domácího celku Mata pohlídal kolmici do pokutového území a nepustil k míči napadajícího Terkiho. Penneteau bude odkopávat.
     
    74
    Za dalším vysokým míčem na polovinu Lokerenu uháněl Fall. Domácí střelec sice předstihl svého strážce, ale míč už na hrací ploše neudržel.
     
    73
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Tainmont, přichází Baby.
     
    72
    Domácím se v posledních minutách podařilo otupit rostoucí tlak Lokerenu. Hosté mají velké problémy s přechodem na polovinu Charleroi.
     
    71
    Fall sprintoval do pokutového území za vysokým centrem z levé strany hřiště. Autor úvodní branky Sportingu v dnešním duelu se k zakončení nedostal.
     
    69
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Ninis, přichází Benavente.
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Persoons, přichází Straetman.
     
    68
    Domácí fotbalisté sportovně odevzdali balón svému soupeři. Lokeren může začít novou akci, hosté se stále derou za vyrovnáním.
     
    67
    Hra je přerušena. Na hrací ploše zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů, který musí být ošetřován. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    66
    Centrovaný míč se snesl před branku domácího celku. Do zakončení se tlačil střídající de Sutter, ale ani on nakonec nedokázal hlavičkovat.
     
    65
    Mata odcentroval z levé strany do pokutového území. Na přední tyči si dělal prostor útočník Pollet, jež se ale k zakončení nedostal.
     
    64
    Domácí zkusili štěstí z velké vzdálenosti. Záložník Tainmont si připravil míč ve vzdálenosti třiceti metrů od branky a tvrdou střelu poslal vysoko nad břevno.
     
    63
    V posledních minutách se hraje spíše v blízkosti půlící čáry. Ani jeden z celků se ne a ne přiblížit pokutovému území svého soupeře.
     
    62
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Mirić, přichází de Sutter.
     
    61
    Mata operoval s míčem na polovině soupeře. Krajní obránce Sportingu si několikrát narazil míč se spoluhráčem, ale poté jej odevzdal soupeři.
     
    60
    Další rodící se útok domácího celku zastavil odkopem do autu rychle se vracející obránce Skulason. Domácím se podařilo otupit tlak soupeře.
     
    59
    Po dlouhé době se do útoku podívali také domácí fotbalisté. Fall dostal přihrávku do pokutového území, poslal míč pod sebe, ale nikdo v bíločerném se k přihrávce nedostal.
     
    58
    Hosté se znovu tlačili před pokutové území Sportingu, ale domácí zadáci dnes hrají opravdu povedené utkání a vybojovali míč na své kopačky.
     
    57
    Hostům se však standardní situace vůbec nepovedla. Exekuce se ujal Marić, ale jeho přetažený centr opustil hrací plochu, aniž by jej někdo tečoval.
     
    56
    Galitsios si posunul míč vpřed po pravé straně. Hostující obránce se natlačil před svého strážce a po kontaktu upadl. Lokeren rozehraje přímý kop.
     
    55
    Hosté se ženou za vyrovnáním, ale další akce Lokerenu ztroskotala na nepřesné přihrávce středem hrací plochy.
     
    54
    Marcq si na pravé straně splnil obranné povinnosti. Domácí záložník se skvěle natlačil před svého soupeře a obral jej o balón.
     
    53
    Snad poprvé ve druhém poločasu se do útoku vrhli také domácí fotbalisté. Marcq vymyslel prudkou přihrávku do vápna, ale míč nedostihl nikdo v bíločerném.
     
    52
    Lokeren se nastěhoval před pokutové území domácího celku. Hosté rozjeli rychlou kombinaci na jeden dotek, ale Sporting zatím dobře brání.
     
    51
    Domácí fanoušci pokračují ve svém představení i po změně stran. Fanoušci Sportingu stále hlasitě podporují svůj klub a ženou jej za vstřelením další branky.
     
    50
    Galitsios přenesl míč na pravou stranu hrací plochy. Jeho spoluhráč si však netroufl na individuální průnik a přihrál jej zpět obráncům.
     
    49
    Domácí brankář zahnal do úzkých Tainmonta na levém kraji hřiště. Domácí fotbalista míč proti dvěma napadajícím soupeřům neudržel.
     
    48
    Lokeren zahrával přímý kop. Centru se chopil de Ridder, jehož přetažený centr přeletěl všechny hlavičkáře v pokutovém území a skončil v zámezí.
     
    47
    Dlouhý výkop hostujícího brankáře si na polovině domácích zpracoval Ninis. Zadák Sportingu poslal míč svým spoluhráčům v obraně.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu. Sporting se okamžitě vydal do útoku, ale obrana Lokerenu byla pozorná.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Do kabin odcházejí spokojenější domácí fotbalisté. Lokeren se sice ujal vedení díky zakončení Miriće, ale o dvě minuty později vyrovnal ve skluzu Fall! Domácí poté zatlačili Lokeren na jeho polovinu a dokonce se dočkali vedoucí branky. Pět minut před přestávkou si na centr z levé strany naskočil Pollet a parádní hlavičkou zajistil Sportingu vedení!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    44
    David Pollet si naběhl na parádní kolmici do pokutového území, ale ve snaze obejít jednoho z vracejících se obránců se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    43
    Lokeren už v závěru prvního poločasu rezignoval na jakékoliv napadání domácí rozehrávky. Sporting přenáší těžiště hry z jedné strany na druhou.
     
    42
    Do akce domácího celku se zapojil také brankář Penneteau. Strážce svatyně Charleroi nakopl míč na polovinu soupeře. Domácí drží balón.
     
    41
    Domácí fanoušci po další brance Sportingu rozjeli velkou párty. Celý stadion se nyní baví zpěvem hlasitých chorálů a tribuna za brankou žene domácí za dalšími góly.
    40. David POLLET - 2:1
     
    40
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale domácí celek ujímá vedení a byl to vskutku parádní gól! Do pokutového území přilétl další centr z levé strany, na který si tentokrát naskočil DAVID POLLET a parádní hlavičkou překonal brankáře!
     
    39
    Po delší době se do útoku vydalo také Charleroi. Domácí fotbalisté se přiblížili pokutovému území, jenže Tainmont nedokázal odcentrovat.
     
    38
    De Ridder tentokrát zvolil individuální průnik po levé straně hrací plochy. Záložník Lokerenu si chtěl posunout míč před obránce, ale ten jej tělem vytlačil mimo hřiště.
     
    37
    De Ridder si řekl o přihrávku na levou stranu, kterou také dostal. Hostující záložník měl ale hodně velké problémy se zpracováním a neudržel balón na hrací ploše.
     
    36
    Lokeren zapojil do kombinace také svého brankáře. Barry poté vyslal dlouhý nákop na polovinu domácích. Hosté pokračují v kombinaci.
     
    35
    Centr od rohového praporku se snesl na přední tyč, kde si místo k zakončení dělal de Ridder, nicméně záložník hostů se provinil útočným faulem.
     
    34
    Hostující Terki se obratně otočil s míčem na hranici pokutového území, zbavil se obránce, ale další zadák Sportingu srazil jeho centr na roh.
     
    33
    De Ridder se krásnou kličkou vymanil ze sevření dvou zadáků Sportingu. Hostující záložník však celou akci zastavil a přihrál svým obráncům.
     
    32
    Lokeren vybojoval míč na své kopačky a hosté rozjeli kombinaci na své polovině. Obrana Lokerenu kombinuje daleko od soupeřových útočníků.
     
    31
    Hra se nyní hodně kouskuje. Krajní obránce domácího celku Mata na půlící čáře fauloval otáčejícího se Huppertse. Hosté mohou pokračovat v kombinaci.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Overmeire (KSC Lokeren).
     
    29
    Lokeren zahrával rohový kop. Hosté zvolili secvičený signál. Centr na malé vápno odhlavičkoval stoper Martos.
     
    28
    Domácím po vstřelení vedoucí branky narostla křídla. Charleroi se nyní tlačí do útoku a domácí hráči hledají skulinky na pravém kraji.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Persoons (KSC Lokeren).
     
    25
    Tentokrát už byla obrana Lokerenu pozorná a zastavila útok domácího celku po pravé straně. Brankář Barry navíc bude odkopávat.
    23. Mamadou FALL - 1:1
     
    23
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí přispěchali s bleskovou odpovědí! Tainmontr vyslal centr do pokutového území, po kterém se ve skluzu natáhl MAMADOU FALL a pokazil Barrymu radost!
    21. Marko MIRIĆ - 0:1
     
    21
    Lokeren právě vstřelil branku!
    A pozor! Hosté se z ničeho nic ujímají vedení! Skulason z levé strany poslal parádní centr na malé vápno a MARKO MIRIČ nikým neatakován otevřel skóre!
     
    20
    Obrana Lokerenu zatím svému brankáři pořádně pomáhá. Zadní řada hostujícího celku pohlídala další nepřesnou přihrávku.
     
    19
    Domácí zahrávali další přímý kop. Nepovedený centr tentokrát srazil jeden z obránců hlavou do rukavic brankáře Barryho.
     
    18
    Domácí měli k dispozici standardní situaci ze zajímavé pozice. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde byl připravený Ingason.
     
    17
    Domácí fandové vytvářejí na stadionu skvělou atmosféru. Příznivci Sportingu ženou svůj celek vpřed hlasitým skandováním.
     
    16
    Tainmont přecenil své sprinterské schopnosti a předkopl si míč daleko od nohy. Domácí křídelník už poté balón nestačil dostihnout na hrací ploše.
     
    15
    Brankář Barry si nikým neatakován došel pro odražený balón do pokutového území. Domácí se zatím nemohou dostat do vyložené šance.
     
    14
    Za dlouhou přihrávkou na levou stranu sprintoval Ninis. Domácí záložník už nedostihl míč na hrací ploše. Barry bude odkopávat.
     
    13
    Skulason poslal dlouhé vhazování do pokutového území. Domácí obránci byli připraveni a ve třech obklopili Terkiho, jež si míč snažil zpracovat.
     
    12
    Martos se na polovině hrací plochy zbytečně opřel do hostujícího útočníka a provinil se proti pravidlům. Hosté budou rozehrávat.
     
    11
    Hosté nyní zvýšili presink na polovině domácího celku. Sporting se dostal pod tlak, ale připravený N´Ganga poslal míč na polovinu soupeře.
     
    10
    Další střelecký pokus domácího celku. Do odraženého míče se zpoza hranice pokutového území položil Marcq, ale jeho rána prolétla kolem zadní tyče.
     
    9
    Skulason vyslal dlouhou přihrávku podél levé postranní čáry. Za jeho pobídkou sprintoval Terki, ale N´Ganga dobrým skluzem poslal míč do autu.
     
    8
    A Sporting se dokonce dostal k zakončení! Na centr z levé strany si do pokutového území naběhl Ninis, nicméně jeho hlavička byla hodně nepřesná.
     
    7
    Charleroi je v úvodních minutách aktivnějším celkem. Domácí celek si hledá prostor ke kombinaci na polovině hrací plochy.
     
    6
    Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu! Rozběhnutý Pollet upadl po souboji v pokutovém území, ale rozhodčí se rozhodl nepískat.
     
    5
    Další dlouhou pobídku vzduchem na domácí útočníky pohlídala obrana Lokerenu a hostující stopeři pustili balón až k Barrymu.
     
    4
    Na druhé straně sprintoval za dlouhou přihrávkou krajní obránce Mata. Zadák domácího celku sice předběhl všechny soupeře, ale míč přesto nezastihl.
     
    3
    Hostující Persoons vystihl nepřesnou rozehrávku domácí obrany na polovině Charleroi. Míč mu při zpracování uskočil do zámezí.
     
    2
    Diandy si na polovině hřiště nedovoleně vyšlápl na jednoho ze soupeřů a dopustil se faulu. Hosté budou rozehrávat ze své poloviny.
     
    1
    Domácí obstarali výkop do dnešního utkání. Dlouhý nákop na útočníka Polleta zastavila obrana Lokerenu na hranici pokutového území.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sporting Charleroi: Penneteau – Diandy, Fall, Marcq, Martos, Mata, N´Ganga, Ninis, Pollet, Tainmont, Willems
    Náhradníci: Benavente, Baume, Marinos, Baby, Hendrickx, Dessoleil, Bedia

    KSC Lokeren: Barry – de Ridder, Galitsios, Hupperts, Ingason, Marič, Mirić, Overmeire, Persoons, Skulason, Terki
    Náhradníci: De Sutter, Verhulst, Tičinović, Straetman, Bolbat

    Rozhodčí: Lambrechts – De Rocker, Hutsebaut.
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    Charleroi – Lokeren 2:2
    Lokeren – Charleroi 1:0
    Charleroi – Lokeren 1:2
    Lokeren – Charleroi 2:2
     
    Dnes nás čeká souboj dvou týmů, které v letošní sezóně zrovna neoslňují. Lokeren je po dvanácti kolech překvapivě až na třinácté pozici, zatímco Charleroi drží osmou příčku. Dnešní hostující celek má obrovské problémy v defenzívě. Lokeren dosud nastřílel pouhých jedenáct branek, což je nejhorší útok v celé lize. Charleroi navíc doma už osm zápasů v řadě neprohrálo. V minulém kole prohrálo 2:1 na půdě Kortrijku, zatímco Lokeren uhrál bezbrankovou remízu s Mechelenem.
     
    Dobrý večer všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z belgické Jupiler Pro League. Dnes se zaměříme na duel mezi Sporting Charleroi a KSC Lokeren. Utkání startuje ve 20 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 23. Fall, 40. Pollet – 21. Mirić

    Karty:   26. Persoons (LOK), 30. Overmeire (LOK)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 1:3.
    Sporting Charleroi: Penneteau – Mata, Martos, Willems, N´Ganga – Ninis (69. Benavente), Diandy, Marcq – Fall, Pollet (89. Bedia), Tainmont (73. Baby)
    Náhradníci: Benavente, Baume, Marinos, Baby, Hendrickx, Dessoleil, Bedia

    Sporting Lokeren: Barry – Galitsion, Ingason, Marić, Skulason – Hupperts, Ovemeire, Persoons (69. Straetman), de Rieder – Terki (90+2. Ansah), Mirić (62. de Sutter)
    Náhradníci: De Sutter, Verhulst, Tičinović, Straetman, Bolbat, Ansah

    Rozhodčí: Lambrechts – De Rocker, Hutsebaut
    bahis siteleri