Mountfield HK – Slavia 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 8:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 6:3 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 6:5 (1:0 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 26.11.2016, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bruslaři si tak dlouho hráli s pukem ve svém pásmu, až je o něj Kokoška připravil, nahrál Vracovskému, který ještě nádherně připravil střeleckou pozici pro MATYÁŠE KANTNERA, který střelou na bližší tyč překonává Groha v brance domácích.
     
    31:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Třetí chyba domácích hokejistům, kteří na modré čáře přicházejí o kotouč a vypíchl jim ho kdo jiný, než MATĚJ CHALUPA, který svůj druhý samostatný nájezd v tomto zápase proměňuje.
     
    30:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařům se aktvita a boj o kotouč vyplácí! Po Linhartově střele puk vybojoval Veselý, který znovu vystřelil na Koláře, ten tentokrát trochu nejistě vyrazil puk pouze před sebe a JAN JINDRA puk dorazil do odryté klece.
     
    15:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující výběr se po dlouhé době dostal do útočného pásmu a toho také využívá k vedoucí brance! Domácí výběr propadl v obraně a přečíslení dva na jednoho využil skvělou přihrávkou Chalupa a LUKÁŠ KAŇÁK neměl problém překonat Groha.
     
    09:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácím hokejistům se aktivita vyplatila! Při hře 4 na 4 se opět usadili v útočném pásmu, Matěj Tóth naservíroval kotouč na hokejku PATRIKA STRAKY, které vyrovnává!
     
    02:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže domácí hokejisté chybují v rozehrávce a Plzeň udeřila v oslabení. MATĚJ CHALUPA vypíchl na červené čáře kotouč a uháněl sám na Groha, kterého nádherně překonává.

    Dominik Špringer

    Branky a nahrávky: 10. Straka (Tóth), 31. Jindra (Veselý, Linhart) – 3. Chalupa, 16. Kaňák (Chalupa, Pour), 32. Chalupa, 49. Kantner (Vracovský, Kokoška)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Krofta) – Linhart, Mattis, Mašek, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, Jindra
    HC Plzeň 1929: Kolář (Krasanovský) – Kačena, Staněk, Kaňák, Sysel, Novák, Krystl, Pokorný – Kantner, Stráský, Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, J. Roubal, Kokoška, Vracovský, D. Roubal, Eret

    Rozhodčí: Horinek – Šmika, Ovsík
    bahis siteleri