Mountfield HK – Slavia 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 8:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 6:3 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 6:5 (1:0 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 26.11.2016, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Máme před sebou poslední dvě minuty třetí třetiny a možná i celého zápasu!
     
    56:31
    Ještě je tu šance pro Bruslaře! Za zdržování hry odchází na trestnou lavici Jakub Pokorný.
     
    56:11
    Velká šance Plzně! Nejdříve pálil Kantner, jeho pokus Groh vyrazil před sebe, ale poradil si famózně i s následnou dorážkou Krystla.
     
    54:35
    Z ničeho nic se dostal do nájezdu Jakub Vavčička, který však nechal vyniknout Dominika Groha a šance domácích tak stále žijí.
     
    48:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bruslaři si tak dlouho hráli s pukem ve svém pásmu, až je o něj Kokoška připravil, nahrál Vracovskému, který ještě nádherně připravil střeleckou pozici pro MATYÁŠE KANTNERA, který střelou na bližší tyč překonává Groha v brance domácích.
     
    43:27
    Další chyba v domácí rozehrávce! Vysoký kotouč podcenil jeden z domácích obránců a kdo jiný, než Matěj Chalupa se dostal do dalšího samostatného nájezdu, tentokrát však Groha nepřekonal.
     
    41:41
    Obrovská šance Kantnera, který se zcela osamocen dostal k puku vedle pravé tyčky domácí branky, ale střela mu hrubě nevyšla a nakonec vůbec Groha neohrozil.
     
    39:45
    Plzeň dostane příležitost v přesilové hře. Zbytečně totiž odchází za napadení na dvě minuty Jan Mašek.
     
    37:04
    Na druhé straně kluziště se dostal v tváří v tvář Grohovi hostující Tomáš Vracovský, ale ani on nedokázal vstřelil další branku v tomto zápase.
     
    34:29
    Velká šance domácích hokejistů! Po dalším závoru před brankou Plzně nedokázal Kolář puk zkrotit, uzmul si jej pro sebe Matěj Krejčík, který však nedokázal z vyložené šance vyrovnat.
     
    31:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Třetí chyba domácích hokejistům, kteří na modré čáře přicházejí o kotouč a vypíchl jim ho kdo jiný, než MATĚJ CHALUPA, který svůj druhý samostatný nájezd v tomto zápase proměňuje.
     
    30:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařům se aktvita a boj o kotouč vyplácí! Po Linhartově střele puk vybojoval Veselý, který znovu vystřelil na Koláře, ten tentokrát trochu nejistě vyrazil puk pouze před sebe a JAN JINDRA puk dorazil do odryté klece.
     
    25:07
    Do dobré střelecké pozice na hranici levého kruhu se dostal Michal Mattis, který dostal nabito, ale jeho pokus z první jen těsně minul branku Plzně.
     
    16:42
    Další vyloučení na straně Plzně. Jiří Stránský si odpyká dvě minuty za faul kolenem.
     
    15:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující výběr se po dlouhé době dostal do útočného pásmu a toho také využívá k vedoucí brance! Domácí výběr propadl v obraně a přečíslení dva na jednoho využil skvělou přihrávkou Chalupa a LUKÁŠ KAŇÁK neměl problém překonat Groha.
     
    12:41
    Znovu hrozili Bruslaři! Tentokrát dokonce situace 2 na 1, kterou domácího hokejisté vyřešili efektivní přihrávkou za sebe a z druhé vlny následně pálil Tóth, který však přestřelil branku Plzně.
     
    11:46
    Další šance domácích! Kroni Musliu vybrusil do útočného pásma, předložil puk Dančišinovi, který nebezpečně vystřelil k pravé tyči, ale Kolář byl znovu pozorný.
     
    09:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácím hokejistům se aktivita vyplatila! Při hře 4 na 4 se opět usadili v útočném pásmu, Matěj Tóth naservíroval kotouč na hokejku PATRIKA STRAKY, které vyrovnává!
     
    08:04
    Jenže domácí hokejisté si přesilovou hru dlouho neužili, za hákování odchází na trestnou lavici i domácí Jan Mašek.
     
    07:56
    Další vyloužení na straně hostujícího celku, za úder do oblasti hlavy a krku odchází na 2+10 minut Vracovský.
     
    02:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže domácí hokejisté chybují v rozehrávce a Plzeň udeřila v oslabení. MATĚJ CHALUPA vypíchl na červené čáře kotouč a uháněl sám na Groha, kterého nádherně překonává.
     
    01:48
    První vyloučení v tomto zápase, za podražení odjíždí na trestnou lavici Tomáš Vracovský.

    Dominik Špringer

    Branky a nahrávky: 10. Straka (Tóth), 31. Jindra (Veselý, Linhart) – 3. Chalupa, 16. Kaňák (Chalupa, Pour), 32. Chalupa, 49. Kantner (Vracovský, Kokoška)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Krofta) – Linhart, Mattis, Mašek, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, Jindra
    HC Plzeň 1929: Kolář (Krasanovský) – Kačena, Staněk, Kaňák, Sysel, Novák, Krystl, Pokorný – Kantner, Stráský, Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, J. Roubal, Kokoška, Vracovský, D. Roubal, Eret

    Rozhodčí: Horinek – Šmika, Ovsík
    bahis siteleri