Las Palmas – Ath. Bilbao 3:1 (kon.)
konec
UD Las Palmas
3:1 (1:0)
Athletic Bilbao
Pondělí 28.11.2016, 20:45 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Kartami dnes rozhodčí opravdu nešetří, ale již na začátku zápasu šlo poznat, že faulů dnes uvidíme hodně. Dalšího za žlutou kartu se dopustil Raúl García.
     
    85
    Jonathan Viera protestoval až příliš a dostává žlutou kartu.
     
    74
    No a pozor, jelikož hostující útočník zběsile protestoval, dostává okamžitě i druhou a předčasně míří do sprch! Tohle je velký zkrat Aritze Adurize.
     
    74
    Byla otázka času, kdy tohle přijde. Aritz Aduriz se provinil útočným faulem snad popáté v zápase a nyní už konečně od sudího dostal žlutou kartu.
     
    65
    Roque Mesa mířil velice rychle do protiútoku, načež byl ale zfaulovaný Yerayem. Rozhodčí ponechal výhodu, kterou Las Palmas nevyužilo, a žlutá karta tak přichází až nyní.
     
    58
    Diváci jsou hodně nespokojeni s odpískáním faulu, kterým se provinil Marko Livaja. A jejich reakce byla o to horší, když se dozvěděli, že útočník las Palmas dostal i žlutou kartu.
     
    55
    Opět se nám trochu přiostřuje na trávníku. Po řadě nepřesných přihrávek se k míči až příliš tvrdě snažil probojovat Roque Mesa, který za to byl odměněn žlutou kartou.
     
    38
    Beñat Etxebarria zřejmě řekl cosi nevhodného hlavnímu arbitrovi, který vytáhl žlutou odpověď. Zcela zbytečné od hostujícího záložníka.
     
    31
    A máme tu první žlutou kartu. Dostává ji Aymeric Laporte, který zbytečně poslal k zemi Tanu poté, co domácí fotbalista již stačil přihrát Boatengovi.

    Michal Belšán

    Branky: 40. K-P. Boateng (Michel), 50. Momo (Tana), 90. Viera (Livaja) – 79. Raúl García (pen.)

    Karty:   55. Mesa (LPA), 58. Livaja (LPA), 85. Viera (LPA) – 31. Laporte (ATB), 38. Etxebarria (ATB), 65. Yeray (ATB), 74. Aduriz (ATB), 87. Raúl García (ATB)   74. Aduriz (ATB)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:21.
    UD Las Palmas: Varas – Michel, David García (C), Bigas, H. Lopes – Mesa (72. Montoro) – Tana (81. El Zhar), V. Gómez, Viera, K-P. Boateng (46. Momo) – Livaja.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Lemos, Montoro, El Zhar, Araujo, Momo.

    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – Bóveda (57. Muniain), Yeray, Laporte, Balenziaga – San José (C), Etxebarria (76. G. Elustondo) – I. Williams (65. Susaeta), Raúl García, Lekue – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – G. Elustondo, Eraso, Muniain, Susaeta, Etxeita, Saborit.

    Rozhodčí: Álvarez – Barranco, Méndez.
    bahis siteleri