Las Palmas – Ath. Bilbao 3:1 (kon.)
konec
UD Las Palmas
3:1 (1:0)
Athletic Bilbao
Pondělí 28.11.2016, 20:45 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Jonathan VIERA - 3:1
     
    90
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Z rohu se ale hosté neprosadili a vznikl protiútok, který Las Palmas provedlo nejlépe, jak to šlo! Marko Livaja poslal do samostatného úniku JONATHANA VIERU, jenž viděl, že gólman Kepa Arrizabalaga je hodně daleko ze své branky. Rozhodl se ho tedy přelobovat, a to mu vyšlo náramně – 3:1!
     
    87
    Kartami dnes rozhodčí opravdu nešetří, ale již na začátku zápasu šlo poznat, že faulů dnes uvidíme hodně. Dalšího za žlutou kartu se dopustil Raúl García.
     
    85
    Jonathan Viera protestoval až příliš a dostává žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Tana, přichází Nabil El Zhar.
    80. Neskutečná příležitost na vyrovnání a skvělý zákrok brankáře Varase
     
    80
    Wow, tohle byla hodně zajímavá situace! Na centr před bránu si naběhl Gorka Elustondo, jenž z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout brankáře Javiho Varase. Mohlo být srovnáno!
    79. Raúl GARCÍA - 2:1
     
    79
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    K penaltě se postavil RAÚL GARCÍA, jenž ji proměnil s naprostým přehledem doprostřed brány a snížil tak na rozdíl jediné branky!
     
    79
    Velká šance pro Bilbao, které si došlo pro pokutový kop! Michel totiž poměrně smolně zblokoval centr rukou.
     
    76
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Beñat Etxebarria, přichází Gorka Elustondo.
     
    74
    No a pozor, jelikož hostující útočník zběsile protestoval, dostává okamžitě i druhou a předčasně míří do sprch! Tohle je velký zkrat Aritze Adurize.
     
    74
    Byla otázka času, kdy tohle přijde. Aritz Aduriz se provinil útočným faulem snad popáté v zápase a nyní už konečně od sudího dostal žlutou kartu.
     
    72
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Angel Montoro.
    68. V zajímavé šanci trefil Tana tyčku
     
    68
    Tohle byla obrovská příležitost domácích! Jonathan Viera dobře postupoval ve vápně po levé straně a následně přihrál Tanovi, který zajímavým způsobem trefil pouze tyčku hostující branky.
     
    65
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Markel Susaeta.
     
    65
    Roque Mesa mířil velice rychle do protiútoku, načež byl ale zfaulovaný Yerayem. Rozhodčí ponechal výhodu, kterou Las Palmas nevyužilo, a žlutá karta tak přichází až nyní.
     
    58
    Diváci jsou hodně nespokojeni s odpískáním faulu, kterým se provinil Marko Livaja. A jejich reakce byla o to horší, když se dozvěděli, že útočník las Palmas dostal i žlutou kartu.
     
    57
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Eneko Bóveda, přichází Iker Muniain.
    57. Jonathan Viera z dobré pozice mířil vedle brány
     
    57
    A mohlo být ještě hůře pro hostující Bilbao, když dobrou a rychlou kombinaci před vápnem zakončoval Jonathan Viera. Naštěstí pro brankáře Arrizabalagu mířil vedle brány!
     
    55
    Opět se nám trochu přiostřuje na trávníku. Po řadě nepřesných přihrávek se k míči až příliš tvrdě snažil probojovat Roque Mesa, který za to byl odměněn žlutou kartou.
    50. MOMO - 2:0
     
    50
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Nádherný protiútok, Bilbao nyní zapomnělo na defenzivní činnost a okamžitě za to pyká! Las Palmas jde do dvoubrankového vedení, když ve středu hřiště nahrával Tana na unikajícího MOMA, který dokázal tváří v tvář překonat Arrizabalagu a navýšit na 2:0! Hráč, jenž na hřiště přišel o poločase místo střelce úvodní branky, se tak rovněž prosadil.
     
    46
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Kevin-Prince Boateng, přichází Momo.
    40. Kevin-Prince BOATENG - 1:0
     
    40
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Tohle byla krásná akce, Las Palmas jde do vedení! A nutno uznat, že zcela zaslouženě. Tana poslal přihrávku do pokutového území na Michela, který v ještě lepší pozici našel KEVINA-PRINCE BOATENGA. Ten už do dráhy míče jen vložil svoji nohu a překonal Arrizabalagu, 1:0!
     
    38
    Beñat Etxebarria zřejmě řekl cosi nevhodného hlavnímu arbitrovi, který vytáhl žlutou odpověď. Zcela zbytečné od hostujícího záložníka.
     
    31
    A máme tu první žlutou kartu. Dostává ji Aymeric Laporte, který zbytečně poslal k zemi Tanu poté, co domácí fotbalista již stačil přihrát Boatengovi.

    Michal Belšán

    Branky: 40. K-P. Boateng (Michel), 50. Momo (Tana), 90. Viera (Livaja) – 79. Raúl García (pen.)

    Karty:   55. Mesa (LPA), 58. Livaja (LPA), 85. Viera (LPA) – 31. Laporte (ATB), 38. Etxebarria (ATB), 65. Yeray (ATB), 74. Aduriz (ATB), 87. Raúl García (ATB)   74. Aduriz (ATB)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:21.
    UD Las Palmas: Varas – Michel, David García (C), Bigas, H. Lopes – Mesa (72. Montoro) – Tana (81. El Zhar), V. Gómez, Viera, K-P. Boateng (46. Momo) – Livaja.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Lemos, Montoro, El Zhar, Araujo, Momo.

    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – Bóveda (57. Muniain), Yeray, Laporte, Balenziaga – San José (C), Etxebarria (76. G. Elustondo) – I. Williams (65. Susaeta), Raúl García, Lekue – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – G. Elustondo, Eraso, Muniain, Susaeta, Etxeita, Saborit.

    Rozhodčí: Álvarez – Barranco, Méndez.
    bahis siteleri