NY Islanders – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Calgary – Toronto 3:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 01.12.2016, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Logan COUTURE - 1:4
     
    58:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto o tom, kdo si dnes odnese body z utkání. Králům risk bez brankáře nevyšel. Nejprve sice trápili Martina Jonese mezi třemi tyčemi San Jose. Pak ale stačilo jedno vyhození a bylo po domácích nadějích. LOGAN COUTURE trefuje přes celé kluziště přesně prázdné zařízení a dává druhý gól v zápase. Nejspíše už se bude zbytek třetí třetiny jen dohrávat. Bez asistence.
    23:01 Dustin BROWN - 1:3
     
    23:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je to tak, rozhodčí po konzultaci u videa potvrzují, že DUSTIN BROWN z ostrého úhlu dostal puk až za brankovou čáru. Zakončoval z pozice na pravé straně brankoviště a původně to vypadalo, že trefil pouze tyčku. Ale nakonec překonal Martina Jonese a Los Angeles střílí hodně důležitou trefu. Jedná se samozřejmě o zásah v přesilovce. Domácí jsou tedy zpátky v zápase a teď uvidíme, jestli jim tato branka pomůže po psychické stránce. Asistence: Marián Gáborík, Nick Dowd.
    19:35 Ryan CARPENTER - 0:3
     
    19:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tento konec první třetiny bude Los Angeles možná ještě hodně mrzet! V poslední minutě úvodní části se Žraloci prosazují podruhé a dávají třetí branku, která může Krále dostat pod deku. Zda se tak stane či ne, to uvidíme ve druhé třetině. Domácí nicméně do šance pustili RYANA CARPENTERA, ten neváhal a zkusil vystřelit. Což se mu vyplatilo, v cestě mu stál pouze Peter Budaj, který už nestačil vytasit úspěšný zákrok. Pro Carpentera se jedná o první přesnou trefu v National Hockey League. San Jose si do kabiny ponese pohodový náskok. Asistence: Mikkel Boedker.
    19:06 Logan COUTURE - 0:2
     
    19:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Teď už ji ale LOGAN COUTURE trefuje a střídačka San Jose Sharks se podruhé v tomto utkání a samozřejmě i podruhé v první třetině raduje. Vůbec nešlo o nikterak krásnou hokejovou akci, ale hosté předvedli dobrý důraz před brankou. A co hlavně, Couture byl ve správnou chvíli na správném místě. Nahozený kotouč z dálky se totiž odrazil od Petera Budaje a útočník s číslem devětatřicet na zádech se stal prvním, kdo našel kotouč a doklepl jej do sítě. Ještě to chvíli vypadalo, že by gólman Kings mohl puk zastavit, ale nepovedlo se mu to. Sharks tedy vedou o dvě branky. Asistence: Joonas Donskoi, Joel Ward.
    03:32 Kevin LABANC - 0:1
     
    03:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Spousta šancí během prvních pár okamžiků úvodního dějství a nakonec z toho pramení branka do sítě Los Angeles Kings. Zatímco hosté ubránili dvě nebo dokonce tři veliké příležitosti Králů, Peter Budaj inkasuje poté, co se proti němu vydala dvojice mužů v dresu Sharks. Byl to KEVIN LABANC, kdo zakončoval do horní poloviny zařízení a nedal slovenskému brankáři téměř žádnou šanci uspět. Máme tu tedy rychlou změnu ve skóre a uvidíme, jak Los Angeles Kings na tuto skutečnost zareagují, hned musejí dohánět. Asistence: Logan Couture, Joel Ward.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. D. Brown (Gáborík, Dowd) – 4. Labanc (Couture, J. Ward), 20. Couture (Donskoi, J. Ward), 20. Carpenter (Bødker), 59. Couture


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – King, Kopitar, Lewis – Pearson, J. Carter, Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – Gáborík, N. Shore, Nolan.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, J. Ward – Bødker, Tierney, Labanc – M. Karlsson, Carpenter, Haley.

    Rozhodčí: Schlenker, Watson – Nagy, Murchison

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri