Havlíčkův Brod – Pelhřimov 5:1 (kon.) | Nymburk – Písek 5:3 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 5:3 (kon.)
Kopřivnice – Technika Brno 2:8 (kon.) | Opava – Vsetín 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 5:4 (po pr.)
Kolín – David Servis 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 2:1 (po pr.) | Tábor – Jindř. Hradec 6:1 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 8:3 (kon.) | Kobra – Sokolov 9:3 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 6:2 (kon.)
Trutnov – Řisuty 3:4 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 03.12.2016, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bruslaři se vrátili na led na druhou děkovačku a Kotlinou zní z hrdel domácích fanoušků pokřik "derby je naše". Teď už mi dovolte, abych se s vámi rozloučil a popřál vám hezký zbytek víkendu. U dalších onlajnů s vámi těším na počtenou. (19:26:26)
     
    Utkání se nakonec v pořádku dohrálo a Bruslaři si už užívají děkovačku se svými fanoušky. Ve třetí třetině totiž přidali další dvě branky a dokráčeli si pro jednoznačné vítězství. V závěrečném dějství se dvakrát prosadil domácí kapitán Miroslav Třetina.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Rozhodčí rozdělil tresty následovně. Marek Hadrava (PEL) dostává 5 minut + do konce utkání za úder do oblast halvy a krku, Vladimír Port (PEL) osobní 10 minutový trest a Tomáš Chlubna (HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    59:57
    Bude se znovu vylučovat po ostrém zákroku na havlíčkobrodského útočníka. V hledišti planou emoce, rozhodčí řeší tresty se střídačkami, na ledě zůstali jenom brankáři, kteří se baví po svém a posílají si přihrávky přes celé hřiště.
     
    59:43
    Ještě se bude vylučovat, hodně za hrubost putují na trestnou lavici Lukáš Křížek (HBR) a Martin Vysloužil (PEL).
     
    59:26
    Další šance hostů, kteří se dostali do přečíslení 2 na 1, proti Martinu Vysloužilovi se ovšem skvěle přesunul Čeněk Novák a vyrazil puk pravým betonem!
     
    59:06
    Vladimír Port nejprve od modré čáry vysoko přestřelil, pak měl ale šanci na reparát a z levého kruhu nasměroval puk přesně do bližšího horního rohu, tam ale ale zjevila blesková lapačka Čeňka Nováka!
     
    58:34
    Miroslav Třetina byl v další šanci, když dorážel z pravé strany. Nakonec by ale branka stejně neplatila, protože zahrál vysokou holí.
     
    58:11
    Patrik Přidal si všiml rozjetého Lukáše Endála, přihrávku na něj přes dva obránce ale nedostal.
     
    56:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dnes v přesilových hrách doslova řádí a využili další z nich. Lukáš Endál hrál s pukem v rohu kluziště, trpělivě počkal, až před bránu najede MIROSLAV TŘETINA, kterému předložil kotouč a domácí kapitán jej bez přípravy dostal za záda pelhřimovského brankáře! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    55:22
    Hosté hru přiostřili a jdou domácím více do těla, Petr Votápek (PEL) se teď ale provinil podražením.
     
    53:45
    Richard Adam vystřelil od modré čáry, proti jeho pokusu ale Novák nastavil lapačku a puk v ní zmizel.
     
    52:45
    Hájek opouští trestnou lavici, Pelhřimov byl sice pod tlakem, do lepší pozice ale svého soupeře nepustil.
    Šarvátky dostanou diváky vždy do varu!

     
    52:38
    Také zbytek přesilové hry se nesl v podobném duchu, několik sekund před jejím vypršením se Lední Medvědi znovu osvobozují.
     
    51:58
    Bruslaři se dlouhou dobu drželi v útočném pásmu, do lepší pozice se ale nedostali. Nakonec jejich kombinaci hosté přerušili a vyhodili puk přes všechny čáry, aby mohli vystřídat.
     
    50:45
    Aleš Hájek (PEL) se provinil sekáním a přesilovou hru si zahrají také domácí.
     
    50:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Klasické hokejové pravidlo – nedáš... Ani nemusím pokračovat, všichni ho znáte. Tomáš Semrád vypálil od modré čáry ještě neúspěšně, po něm se z dorážky neprosadil ani Patrik Přidal, puk se ale dostal ještě k MIROSLAVU TŘETINOVI, který zblízka přehodil beton ležícího gólman! Asistence: Patrik Přidal, Tomáš Semrád.
     
    49:53
    Tomáš Semrád podruhé za sebou opouští trestnou lavici, jeho tým se znovu ubránil.
     
    49:35
    Teď už Bruslaři hrají oslabení tak, jak by chtěli. Sami drží kotouč a přihrávají si ho v pásmu Pelhřimova.
     
    48:47
    Martin Vysloužil z rohu útočného pásma našel před brankovištěm zcela osamoceného Miroslava Kopice, který byl ve vyložené šanci, trefil ale jenom pravý beton padajícího Nováka!
     
    47:53
    Tomáš Semrád (HBR) ale na ledě dlouho nevydržel a znovu míří za vrátka trestné lavice, provinil se hákováním.
     
    47:26
    Tomáš Semrád je zpátky na ledě, domácí se ubránili.
     
    47:06
    Teď už se hostům přesilová hra tolik nedaří, jako v její první polovině, domácí se opětovně dlouhým vyhozením osvobozují.
     
    46:28
    Lední Medvědi drželi svého soka pod tlakem a vyslali několik střel na Čeňka Nováka, Bruslaři se ale nakonec dostali ke kotouči a mohli se osvobodit.
     
    45:26
    Tomáš Semrád (HBR) před vlastní kasou podrazil soupeře a míří tak na trestnou lavici.
     
    45:22
    Aktivnější jsou teď hosté, Libor Kubát vykroužil až na levý kruh, ze kterého cpal puk před bránu, tam se ale nikdo z jeho spoluhráčů neprosadil.
     
    44:31
    Filip Kasalý se snažil z bezprostřední blízkosti zamést puk pod Čeňka Nováka, který už ležel na zádech, dokázal ale i vleže přitisknout betony k sobě a udržet mezi nimi puk.
     
    44:20
    Hosté přerušili domácí akci už v jejím počátku a vydali se na rychlý protiútok. Petr Votápek spěchal po pravé straně, odkud také vystřelil, Čeněk Novák vyrazil puk rukavicí do ochranné sítě.
     
    43:53
    Pelhřimov se dostal z obranného postavení a sám přešel dopředu, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.
     
    42:59
    Akce Havlíčkova Brodu stále pokračovala a domácí nakonec vyslali další střelecký pokus z pravé strany, po kterém se celou Kotlinou rozlehl zvonivý zvuk po úderu puku do tyče!
     
    42:48
    Tomáš Semrád v hlavní roli.Nejprve připravil pozici pro Lukáše Endála mezi kruhy, jeho střela byla ale zablokována. Následně sám vypálil, Groh ho ovšem vychytal.
     
    42:08
    Petr Kuchta se dostal až před brankoviště, dlouhou kličkou do bekhendu se snažil roztáhnout hostujícího gólmana a přestřelit jeho beton, Groh si ale počínal úspěšně a puk zastavil.
     
    41:48
    Lední Medvědi se přesunuli zpátky před Nováka a Miroslav Kopic mohl vypálit z mezikruží. Chyběla mu ale přesnost a puk skončil na zadním mantinelu.
     
    40:59
    Patrik Přidal spěchal za volným kotoučem, pelhřimovský obránce ho ale tělem odstavil a domácí útočník se tak do šance nedostal.
     
    40:41
    Martin Hadrava měl prostor na pravé straně, rychle ale k němu přistoupil Tomáš Semrád a puk mu sebral.
     
    40:08
    Bruslaři se po buly ujali kotouče a Tomáš Semrád chtěl hned vysunout dopředu Miroslava třetinu, po jeho přihrávce vzduchem se ale píská jenom zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Obrázek hry ve druhé části byl od té první mírně odlišný. Domácí byli v útočné fázi mnohem nebezpečnější a dvěma góly v rozmezí tří minut otočili vývoj utkání. Přesilovou hru znovu využil Lukáš Endál a po něm se poprvé v sezoně mezi dospělými trefil také Michal Semrád. Třetí perioda odstartuje kolem 18:41.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Zbytek druhé části hry se spíše už jen dohrává, hosté mají kotouč na hokejkách, nikam už se ovšem neženou.
     
    39:12
    Filip Navrátil zavezl puk do útočného pásma a rozehrál doprava na Davida Michálka, jehož střelu vyrazil hostující gólman lapačkou. David Michálek zpracoval vyražený kotouč a poslal jej na Miroslava Dubna, jehož ránu Groh opět zastavil.
     
    38:36
    Prví útok domácích je už na ledě dlouho, ještě chvíli ale musí vydržet. Po zakázaném uvolnění střídat nemůže.
     
    37:56
    Na ledě je první útočná řada Havlíčkova Brodu a před hostujícím gólmanem je hned rušno. Lukáš Endál zblízka ale vyprášil jenom betony Christophera Groha.
     
    37:06
    Hosté svého soupeře v první části přesilové hry sice zatlačil, Čeňka Nováka ale neohrozili. Teď už se Navrátil navrátil.
     
    36:56
    Další kotouč míří z hokejek Havlíčkova Brodu až za pelhřimovskou svatyni.
     
    36:34
    Pelhřimov začal další útok od vlastní brány. Dostal se do pásma domácích, tam ale o puk přišel a musí začínat znovu.
     
    35:44
    Pelhřimovští se drží na kotouči, do zakončení se ale dostat nemohou. Až Filip Kasalý byl v dobré pozici mezi kruhy, jenže mu puk sjel z hole.
     
    35:06
    Vylučuje se také v mužstvu Havlíčkova Brodu, Filip Navrátil (HBR) míří na trestnou lavici za hákování.
     
    34:42
    Filip Navrátil kombinoval s Davidem Michálkem a rozhodl se pro střelu z pravého kruhu, kterou Groh vyrazil ramenem vysoko nad bránu.
     
    34:30
    Libor Bezděk si svůj trest odpykal a může na led.
     
    34:04
    Bruslaři zavezli puk do pásma po levé straně, ale znovu se v něm neudrželi. Dopředu naopak vyrazil Pelhřimov a Čeněk Novák musí zasahovat.
     
    33:29
    Ledním Medvědům se oslabení zatím daří, domácí se nemohou před hostující klecí v klidu usadit a rozehrát svoji kombinaci.
     
    32:30
    Pelhřimov se bude bránit ve čtyřech, Libor Bezděk (PEL) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    32:19
    Filip Navrátil prošel do útočného pásma a zadovkou přenechal puk Luboši Voříškovi. Toho Kasalý za sebe nepustil, domácí útočník ale pokračoval na osu hřiště, jeho střelu zápěstím však hosté zablokovali.
     
    30:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vstřelili další branku v rychlém sledu a vypracovali si už dvoubrankový náskok. Po úspěšném zákroku Čeňka Nováka přihrál Lukáš Endál MICHALU SEMRÁDOVI, který podél pravého hrazení pronikl až do útočné třetiny, kde poslal zápěstím puk na bránu a černý kus gumy se přes lapačku Groha převalil až do sítě! Asistence: Lukáš Endál, Čeněk Novák.
     
    29:35
    Hosté přenesli dlouhou přihrávkou rychle hru do útoku a uvolnili na levém kruhu osamoceného Aleše Hájka, jeho střelu ovšem Novák vytěsnil vyrážečkou.
     
    27:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí radují! Havlíčkobrodské kleště měly čím dál pevnější stisk a pelhřimovská obrana nakonec povolila. Střelu Tomáše Semráda od modré čáry šikovně tečoval LUKÁŠ ENDÁL a trefil se podruhé v utkání! Asistence: Miroslav Třetina, Tomáš Semrád.
     
    27:29
    Puk se dostal do levého kruhu k Lukáši Endálovi, po jehož dělovce zacinkala tyč!
     
    27:19
    Miroslav Třetina vypálil z pravého kruhu do vyrážečky Groha, po něm ještě pálil Tomáš Semrád od modré, ale netrefil.
     
    26:33
    Domácí vyhráli vhazování a dostali se do zakončení z levé strany, nepřesná střela se ale svezla po mantinelu a vyhnala Bruslaře do středního pásma.
     
    26:13
    Bruslaři sehrají svoji druhou přesilovou hru, Miroslav Kopic (PEL) je potrestán 2 minutami za hákování. Časomíra zdá se už běží, tak snad ji můžeme věřit.
     
    Domácí zaváhali v rozehrávce a jejich chyby mohl využít Martin Hadrava, ten se ale nakonec ke střele nedostal.
     
    Pelhřimov na chvíli dostal puk ven z pásma, hned se ale musel zase bránit. Jenže Bruslařům se nepodařilo přejít přes modrou čáru kvůli ofsajdu.
     
    Bruslaři i po vhazování zůstali u kotouče a tlačili svého soupeře, jejich střelu z mezikruží zlikvidoval Christopher Groh.
     
    Havlíčkův Brod sevřel svého soupeře v jeho pásmu, ten se nakonec k puku dostal, vyhodil jej ale jenom na zakázané uvolnění.
     
    21:56
    Lukáš Endál vystřelil z levého kruhu jenom do betonů Groha. V Kotlině ale stojí časomíra, takže hlasatel informuje o zbývajícím čase v přerušeních.
     
    21:47
    Hosté otočili hru a z pravé strany se tlačili před bránu, nakonec dokázali zakončit, puk ale zastavil pozorný Čeněk Novák.
     
    21:18
    Z bezprostřední blízkosti se do zakončení dostal Luboš Voříšek, který už zvedal ruce nad hlavu, hostující gólman se převaloval v brankovišti a nakonec z něj puk někde vypadl, rozhodčí hrací předmět za brankovou čarou neviděl!
     
    20:29
    Miroslav Třetina se proháčkoval z pravého kruhu až na osu, odkud schoval za obránce šikovnou střelu zápěstím, která jen těsně minula pravou tyč pelhřimovské brány.
     
    20:17
    Domácí se po nahození usadili v útočném pásmu a Lukáš Endál vracel prudkou přihrávku na modrou čáru, tu ale domácí beci nemohli zachytit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla vyrovnanou bitvu, štěstíčku šli ale více naproti hosté. Ti se také zaslouženě dostali do vedení, když po parádní souhře zakončil pod horní tyč Tomáš Plachý. Pelhřimov mohl v přesilové hře své vedení ještě navýšit, Martin Hadrava ale v slibné pozici Nováka neprostřelil. Naopak Havlíčkův Brod svoji početní převahu rychle využil a Lukáš Endál vyrovnal. Stejný hráč se v závěru ještě dostal do úniku a vybojoval trestné střílení, sportovně se v duchu fair-play ale přiznal, že se o faul nejednalo, stav po první třetině je vyrovnaný. Ta druhá začne přibližně v 17:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:05
    Tak ne, všechno je jinak. Domácí kanonýr ukázal ryzost sportovního ducha a přiznal, že faulovaný nebyl. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    19:05
    Dominik Kasalý se napřáhl a vypálil, jeho ránu ale zablokoval Tomáš Semrád a okamžitě vyslal do úniku Lukáše Endála! Ten byl ale podražen a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    18:08
    Domácí se znovu usadili v útočném pásmu a motají hlavu svému soupeři, střela Davida Valy byla ovšem zablokována.
     
    17:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dokázali! Bruslaři vyhráli buly v pravém kruhu na Tomše Semráda, který okamžitě vypálil puk na bránu. Grog jeho střelu vyrazil jenom před sebe a dorážet mohl Miroslav Třetina, který sice puk do brány těsně nedostal, jeho práci ale dotáhl do konce LUKÁŠ ENDÁL! Asistence: Miroslav Třetina a Tomáš Semrád.
     
    16:54
    Havlíčkův Brod dostane početní výhodu, Jiří Kubát (PEL) se provinil hákováním. Dokáží domácí v přesilové hře vyrovnat?
     
    16:37
    Havlíčkův Brod zakládal nový útok, puk vedl Jakub Lacina, který se ve středním pásmu napřáhl a napálil puk na bránu, Christopher Groh hru raději přerušil.
     
    15:52
    Akce domácích pokračovala a vyústila ve střelu Petra Kuchty z levého kruhu, tu Christopher Groh lapil.
     
    15:39
    Petr Kuchta z rohu útočného pásma přihrával před bránu, kam se důrazně tlačil David Kozlík, tomu ale puk přeskočil přes hokejku.
     
    14:39
    Hosté se v přesilové hře vypracovali jednu gólovou šanci, tu ale nevyužili. Zbytek oslabení se domácí bránili poměrně s klidem a Jakub Lacina je zpátky ve hře.
     
    14:18
    Pelhřimovští se důrazně tlačili do brankoviště, až po souboji s domácí obranou vyrazili bránu ze své pozice. Vhazovat se bude po levici Čeňka Nováka.
     
    13:46
    Teď už domácí celek kotouč vybojoval a vyhodil ho přes celé hřiště, aby mohl občerstvit své síly na ledě.
     
    13:28
    Tohle byla skvělá příležitost hostů, mezi kruhy zůstal úplně volný Martin Hadrava, který měl dostatek času, aby si přichystal střelu, tu ale nasměroval přesně do připravené náruče Čeňka Nováka!
     
    13:05
    Lední Medvědi vyhráli buly, po chvíli ale o kotouč přišli a Bruslaři jej poslali až za bránu Christophera Groha.
     
    12:39
    Hosté mohou své vedení navýšit, Jakub Lacina (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    11:47
    Fanoušci Pelhřimova se notně inspirovali chorály pražského fotbalového klubu, Kotlinou zní chorály Bohemians.
     
    11:14
    Podobná akce také na druhé straně, kdy Lukáš Endál z pravé strany hledal před bránu najíždějícího Miroslava Třetinu, Christopher Groh ale našel puk pod svým betonem.
     
    10:17
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Hosté jdou po krásné akci do vedení! Tomáš Plachý přihrál doprava na rozjetého Martina Vysloužila, který přebruslil havlíčkobrodskou obranu a vrátil puk zpátky úplně volnému TOMÁŠI PLACHÉMU, který střelu z voleje přišpendlil pod horní tyč Novákovy klece! Asistence: Martin Vysloužil.
     
    09:57
    Martin Hadrava dostal přihrávku do jízdy, přešel modrou čáru, pak ale narazil na Tomáše Semráda, který ho o kotouč obral.
     
    09:22
    Domácí se vzali kotouč ze vhazování, přes pelhřimovskou obranu se ale do zakončení nedostali a nakonec ztratili útočné pásmo.
     
    08:50
    Miroslav Třetina uviděl ve středním pásmu rozjetého Patrika Přidala, přihrávku mu ale adresovat nedokázal. Puk se ovšem odrazil od mantinelu a zamířil na pelhřimovského gólmana, který černý ku gumy raději podržel pod lapačkou a přerušil hru.
     
    08:12
    V permanenci teď byl zase na druhé straně Christopher Groh, které chytil puk do lapačky po střele Havlíčkova Brodu z pravé strany.
     
    07:53
    Lední Medvědi se dostali ze sevření a hned se vydali do útoku, Marek Hadrava vedl akci po pravé straně, jeho střelu zápěstím si ale Novák bezpečně pohlídal.
     
    07:12
    Akce domácího mužstva pokračovala a puk se dostal znovu na modrou čáru k Davidu Valovi, jenž se tentokrát napřáhl,jeho ránu ale Groh znovu zastavil.
     
    06:58
    Bruslaři vyhráli vhazování v útočném pásmu a David Vala ihned vystřelil tahem od modré čáry, Christopher Groh jeho ránu vyrazil ramenem.
     
    06:32
    Miroslav Třetina dostal přihrávku na osu hřiště, kde se šikovnými kličkami prosmýkl mezi trojicí bránících hráčů, pak ale ztratil rovnováhu a puk mu utekl.
     
    06:00
    Domácí se v pásmu Pelhřimova dlouho neohřáli a dopředu hned zamířili hosté. Dominik Kasalý vystřelil z pravého kruhu, proti jeho ráně ale vystrčil lapačku Čeněk Novák.
     
    04:53
    Lední Medvědi zakládali útok dlouhou přihrávkou zpoza své brány, tu ale útočník na modré čáře nezpracoval a zaútočit mohou Bruslaři.
     
    04:12
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1, Tomáš Plachý z levé strany hledal na protější straně Miroslava Kopice, puk ale zachytil domácí bek stojící mezi nimi.
     
    03:39
    Martin Vysloužil posílal přihrávku na Dominika Kasalého, ta se mu ale nepovedla a hostující obránce vystřelit nemohl.
     
    02:49
    Za kotoučem se znovu prodíral Martin Hadrava, Tomáš Semrád ho ale přes sebe nepustil a hrát mohou domácí.
     
    02:11
    David Kozlík zavezl puk do útočného pásma a přenechával jej svému spoluhráči, před Tomášem Chlubnou ale kotouč zametl obránce Pelhřimova.
     
    01:38
    Bruslaři si vzali kotouč a nastěhovali se s ním před hostujícího gólmana, toho ale žádnou střelou neprověřili.
     
    00:56
    Martin Hadrava nabral rychlost a po pravé straně se dostal až ke střele, tu vyrazil Čeněk Novák do ochranné sítě.
     
    00:37
    jenže nahozeného kotouč se ujali hosté a hned se nastěhovali do pásma Havlíčkova Brodu. Tam si několik sekund vydrželi nahrávat, do zakončení se ale nedostali.
     
    00:06
    Z dvojice Martin Hadrava – Miroslav Třetina byl úspěšnější domácí kapitán, Tomáš Semrád po něm mohl hned nahodit puk do útoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Týmy se pozdravily a vytvořily klubka okolo branek. První útoky se postaví k úvodnímu vhazování a utkání za malou chvilinku začne.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacena, Vala, Kulhánek, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Voříšek, Michálek – Navrátil, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek

    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Groh (Černý) – Kubát "C", Port, D. Kasalý, Jelínek, Hájek, Adam, Wasserbauer – Marek Hadrava, F. Kasalý, Martin Hadrava, Bezděk, Votápek "A", Kopic, Plachý "A", Vysloužil

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Martin Maťašovský, Roman Komínek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 18. Endál (Třetina, T. Semrád), 28. Endál (Třetina, T. Semrád), 31. M. Semrád (Endál, Novák), 51. Třetina (Přidal, T. Semrád), 57. Třetina (Endál, Přidal) – 11. Plachý (Vysloužil)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacena, Vala, Kulhánek, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Voříšek, Michálek – Navrátil, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Groh (Černý) – Kubát "C", Port, D. Kasalý, Jelínek, Hájek, Adam, Wasserbauer – Marek Hadrava, F. Kasalý, Martin Hadrava, Bezděk, Votápek "A", Kopic, Plachý "A", Vysloužil

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Martin Maťašovský, Roman Komínek

    Diváci: 742
    bahis siteleri