Bohumín – Rožnov p. R. 0:0 (*19:00) | Chotíkov – Třemošná 0:0 (odl.) | Mar.Lázně – Čerti Ostrov 7:4 (kon.)
HC Děčín B – HC Turnov 4:6 (kon.) | Černošice – Mladá Boleslav B 8:3 (kon.) | Lev Benešov – Slaný 3:5 (kon.)
Příbram – V.Popovice 5:4 (kon.) | HC Rokycany – Nejdek 4:3 (3:2 po s.n.) | Kroměříž – Blansko 9:6 (kon.)
Uničov – Břeclav 4:2 (kon.) | Rosice – Uh. Hradiště 3:0 (kon.) | Orlová – Nový Jičín B 6:2 (kon.)
Wolves Č. Těšín – Krnov 5:4 (po pr.) | H. Benešov – Studénka 0:3 (kon.) | Vlašim – Rakovník 8:1 (kon.)
Mělník – Králův Dvůr 5:3 (kon.) | Radomyšl – Č. Krumlov 5:4 (kon.) | Vel. Meziříčí – Velká Bíteš 4:1 (kon.)
Jesenice – Žabonosy 4:2 (kon.) | Trstěnice – Cheb 4:8 (kon.) | Lomnice n/P – Frýdlant 4:3 (kon.)
Kaznějov – TJ Sušice 11:4 (kon.) | Letňany – Louny 10:5 (kon.) | Klatovy – Tachov 0:2 (kon.)
Kobra Praha B – Olympik 13:3 (kon.)
konec
HC Děčín B
4:6 (1:4, 2:1, 1:1)
HC Turnov 1931
Sobota 03.12.2016, 15:30Krajská liga: Liberecký kraj
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu utkání Krajské ligy – Libereckého kraje a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Děčín B a HC Turnov 1931.
     
    Ze sedmičlenné tabulky se děčínský B tým nachází na čtvrtém místě se ziskem devatenácti bodů. Z devíti utkání šestkrát hokejisté Děčína vyhráli, dvakrát odešli z ledu poraženi a jednou prohráli po prodloužení. Dnes narazí na lídra této soutěže, a sice Turnov, který je první s náskokem dvou bodů. Půjde tedy o zajímavý duel a proto si ho nenechte ujít.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme dnes navečer. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu společně s Martinem Šetkou. Takže o nejdůležitější momenty a tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín B: Kácha (Fichtner) – Horčička, Kvaček, Pulda, Chovanec, Rubeš D., Šváb, Pořádek, Hercog, Šetka, Kment, Čejka, Ždánský, Rubeš T., Michajličenko, Saska, Veselý

    HC Turnov 1931: Fikrt (Petruželka) – Zákoutský Jiří, Zákoutský Jan, Kysilka, Eichler, Mikule, Mizerík, Jágr, Řezníček, Zákoutský Petr, Maděra, Růzha, Žmolil, Majdič.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:15
    Hosté zahrozili ze svého prvního útoku a hned donutili Petra Káchu zasáhnout. Ten si připsal první zákrok a raději přerušil hru.
     
    01:21
    A hned tu máme první vyloučení. Na trestnou lavici usedá Petr Saska, jenž se provinil faulem kolenem a navíc dostal ještě desetiminutový trest. Hosté si tak zahrají první přesilovou hru.
     
    02:17
    Po tlaku hostů se Medvědi dokázali osvobodit a vyhazují kotouč až před bývalého libereckého Tygry, brankáře Fikrta.
     
    02:29
    Hosté ve své přesilové hře zahrozili. Obrovskou šanci měli v blízkosti Petra Káchy, který znovu bravurně chytá a drží svůj tým.
     
    03:21
    Saska skáče na ledovou plochu a Medvědi jsou tedy v plném počtu.
     
    04:05
    Hráči Turnova se jali do přečíslení, z pravé strany pak vystřelil Petr Zákoutský, ale Kácha byl ve svém brankovišti znovu pozorný a neinkasoval.
     
    05:10
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Z další akce se už nemýlili a berou si tak jednobrankový náskok díky přesné trefě DANIELA MADĚRY – 0:1. Asistence: David Řezníček.
     
    05:50
    Tomáš Rubeš se nyní postaral o první střelu na branku na straně domácího celku. Fikrt jeho dělovku chytá a uklidňuje hru jejím přerušením.
     
    07:01
    Hru nyní poznamenala nepřesnost na obou stranách a hrálo se tedy převážně ve středním pásmu. Až nyní si převzali kotouč Medvědi a míří do útočného pásma.
     
    08:58
    Medvědi nyní zatlačili svého soupeře před jeho vlastní brankou, vyměnili si několik střel, ale k ohrožení Fikrtovy svatyně nedošlo.
     
    09:28
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Místo toho přichází další přesná trefa ze strany hostů, kteří tak svoji převahu přetavili už ve dvoubrankový náskok – 0:2. Na prudkou střelu JANA ZÁKOUTSKÉHO nemohl Kácha zareagovat a kotouč tak končí podruhé za jeho zády. Asistence: Daniel Maděra.
     
    10:06
    Medvědi se snažili najít bleskovou odpověď, ale Michajličenko od modré čáry pálil pouze do připraveného Fikrta.
     
    11:04
    Hosté jsou zatím jednoznačně lepším týmem a Medvědi nemohou najít recept na jejich prozatímní hru. Nyní jsou hosté znovu před domácí brankou, kde na Káchu míří další střely.
     
    12:30
    Po další spršce střel Petr Kácha raději uklidňuje hru a po svém dalším zákroku ji tak přerušuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    13:26
    Žďánský nyní svou střelou provětral Fikrtovu lapačku a hostující brankář si tak připsal další zákrok, po němž stále drží nulu na svém kontě.
     
    15:16
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Nyní už přichází odpověď ze strany Děčína, který se tak dostává svému dnešnímu soupeři na dostřel jediné branky. Medvědi se dostali do tandemu dva na jednoho, MAREK ŠETKA pak za záda Fikrta dorazil svou vlastní střelu, kterou předtím právě hostující brankář vyrazil pouze před sebe a kontaktní branka je na světě – 1:2. Bez asistence.
     
    15:56
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Po chybě děčínské obrany se k puku dostal Žmolil, jenž na modré čáře vysunul DANIELA MADĚRU, který se v těsné blízkosti před Káchou nemýlil. Svým druhým přesným zásahem v dnešním duelu tak vrací Turnovu dvoubrankové vedení – 1:3. Asistence: Dominik Žmolil.
     
    16:50
    Hosté jsou rozjetí a znovu operují před domácí brankou, kde je v jednom kole Petr Kácha. Ten dalším zákrokem likviduje další střelu hostů.
     
    17:23
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Nyní už ale znovu hosté svoji převahu potvrdili dalším gólem. V přečíslení se dokázal uvolnit DANIEL MADĚRA a trefuje se přesně mezi tři tyče – 1:4 a zároveň tak kompletuje svůj hattrick. Medvědi tak budou muset dohánět už tříbrankovou ztrátu. Asistence: Jiří Zákoutský.
     
    19:05
    V závěru první třetiny se ještě ke střele od modré čáry dostal Petr Saska, s tou si ovšem dokázal poradit znovu brankář Fikrt.
     
    19:10
    Přesilovku si zahraje také Děčín. Maděra dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici.
     
    19:30
    Jenomže síly na ledě se po půl minutě srovnají. Za hákování odchází na lavici hanby také Jan Kment a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. V ní jsme viděli dohromady pět branek. Hosté se ujali dvoubrankového vedení, ale Medvědi dokázali zareagovat a snížili na rozdíl jediného gólu. Jenže Turnovští se dalšími dvěma slepenými góly dostali do tříbrankového trháku a poprvé do kabin se jim tak šlo rozhodně lépe, než děčínskému týmu. Druhá třetina začne přibližně v 16:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:05
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím nesvědčí ani jednomu týmu a znovu jsme viděli hru převážně ve středním pásmu.
     
    21:10
    Hosté jsou už kompletní a hned se dostali ke střele od modré čáry. Petr Kácha však projektil Kysilky chytá.
     
    21:30
    Také domácí celek je v plném počtu a hraje se tedy už v klasickém počtu hráčů na obou stranách.
     
    22:16
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Jako první se ve druhé třetině dokázali prosadit domácí hokejisté, kterým se tak lépe dýchá. JAN KMENT předvedl parádní individuální akci a dostal se do prostoru mezi kruhy, odkud svou střelu bekhendem proměňuje ve druhý gól svého celku – 2:4. Bez asistence.
     
    22:47
    Medvědi ožili a další střelu vyslal na Fikrta Marek Šetka. Turnovský brankář jeho ránu vyráží do rohu kluziště. Hned na to se pak hosté dopustili zakázaného uvolnění a Medvědi tak v jejich pásmu zůstanou i nadále.
     
    23:25
    Saska vyslal na Fikrta tvrdý projektil od modré čáry, ten znovu chytá další jeho střelu.
     
    23:43
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Jenže po tom, co domácí znovu snížili na hratelný rozdíl, přichází další rána v podobě další branky v děčínské síti. LUKÁŠ MIZERÍK prostřelil Petra Káchu a je to už 2:5. Asistence: Daniel Maděra.
     
    24:15
    Horčička se dostal ke střele z pravé strany na Fikrta, ale znovu se dokázal prezentovat brankář Turnova přesným zákrokem.
     
    25:00
    Maděra se dostal do blízkosti Petra Káchy, ale svou střelu nakonec poslal pouze vysoko nad.
     
    25:55
    Medvědi se znovu snažili před brankovištěm Turnova, jenže tam zaúřadovala pozorná obrana, která nedopustila, aby se Medvědi znovu dostali zpět do hry.
     
    26:33
    Po nezaviněném střetu se na zemi ocitl Mikule, ale nakonec se zvedá a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    27:23
    Na zakázané uvolnění poslali kotouč hosté a to znamená, že se hra stěhuje opět před Fikrta.
     
    27:40
    Třígólový střelec Maděra měl znovu před Káchou šanci, ale domácí ochránce svatyně ho bravurně dokázal vychytat.
     
    29:09
    Nyní několika střelami zahrozili Medvědi, kteří v útočném pásmu Fikrta doslova ostřelovali, jenže ten opět dokázal domácí tlak ustát.
     
    29:47
    Majdič zle dotíral před Petrem Káchou, ale nadvakrát ho překonat nedokázal. Brankář Děčína pak raději ukryl kotouč pod svojí lapačkou a hra je znovu přerušena.
     
    30:39
    Medvědi budou hrát v oslabení. Šváb inkasuje dvě minuty za hrubost a hosté tak mají znovu výhodu přesilové hry.
     
    30:51
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Jenomže hned po vhazování se ve vlastním oslabení dostal do další šance JAN KMENT, který svou střelou pod víko nedal Fikrtovi sebemenší šanci – 3:5. Bez asistence.
     
    31:10
    Medvědi nedovolili hostům žádné nebezpečí ve vlastním pásmu a nyní se osvobozují vyhozením puku až před Fikrta.
     
    32:01
    Hosté se zatím nedostali ke kloudné střele, která by znamenala nebezpečí před děčínskou brankou a Medvědi se tak znovu osvobozují.
     
    32:39
    Přesilovka hostů je u konce. Paradoxně pomohlo vyloučení Děčína k přesné trefě a nyní jsou už Medvědi v plném počtu.
     
    33:14
    Kácha po střele hostů z prostoru mezi kruhy ukrývá kotouč na své hrudi a znovu raději přerušuje hru.
     
    34:05
    Nyní se hraje hokej nahoru dolů, který se přítomným divákům rozhodně musí líbit.
     
    34:25
    Medvědů je plné kluziště, ti vycítili šanci na další kontaktní branku a hosté jsou tak pod větším tlakem. Zatím mu ovšem odolávají.
     
    34:57
    Od modré čáry vyslal pořádnou bombu Veselý, ale Fikrt dráhu letu puku velmi dobře viděl a vytasil pak efektní semafor, kterým likviduje další medvědí střelu.
     
    36:10
    Aktivní hra děčínského celku donutila hosty k dalšímu zakázanému uvolnění a hra se tedy stěhuje opět před brankáře Fikrta.
     
    36:37
    Znovu sílil tlak Děčína, který už už byl na dosah další brance. Jenže Fikrt ve svém brankovišti doslova čaruje a nechce, aby se Medvědi dostali zpět do hry.
     
    37:45
    Na druhé straně pak musel dvě dorážky před svou brankou vykrýt Petr Kácha a také on po svých zákrocích hostům nedovolil skórovat.
     
    38:38
    Nyní si přesilovou hru zahrají také domácí. Petr Zákoutský dostává dvě minuty za hákování.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Medvědi měli v závěru druhé periody obrovský tlak, ale Fikrt znovu předváděl doslova nemožné a podržel tak dvoubrankový náskok svého celku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se Medvědi zlepšili zejména v útoku a přidali na obrátkách. Před třetí části tak prohrávají o dvě branky a rozhodně není ještě nic ztraceno. Hosty v posledních chvílích zejména držel Fikrt, který zachránil několikrát hosty od pohromy. Třetí třetina začne přibližně v 17:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    40:57
    Medvědi vyhodili kotouč na zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Petra Káchu, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    41:50
    Medvědům se nepodařilo založit další útok, poté přišla další dvě zakázaná uvolnění a Turnovští tak mohli zahrozit před Káchou. Nestalo se tak a kotouč mají nyní v moci Děčínští.
     
    42:46
    Tomáš Rubeš poslal jedovku na Fikrta, ale ten si připsal další veledůležitý zákrok.
     
    43:21
    HC Turnov právě vstřelil branku!
    Hosté se z předešlého tlaku Děčína oklepali a nyní přidávají už svou šestou přesnou trefu. LUKÁŠ MIZERÍK se dostal do slibné pozice a poté zužitkoval přihrávku svého spoluhráče Maděry – 3:6. Asistence: Daniel Maděra.
     
    45:05
    Před Fikrtem se strhla menší šarvátka, ale vše vyřešila domluva rozhodčího. Vylučovat se tedy nebude.
     
    45:16
    Do dalšího přečíslení se dostali hráči Turnova, jenže Petr Kácha svým zákrokem znovu podržel Medvědy.
     
    45:28
    Vylučuje se na obou stranách. Pořádek dostává dvě minuty za držení a Řezníček pak za nafilmovaný pád.
     
    47:02
    Hra se přiostřuje a na obou stranách jsou k vidění mírné šarvátky. Vše je ale v rámci pravidel a znovu se tedy nevylučuje.
     
    47:20
    Marek Šetka se proháčkoval až před Fikrta, ale do zakončení se nedostal. Hosté si tak mohli oddychnout.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu HC Turnov 1931 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    49:15
    Marek Šetka pálil od modré čáry a Fikrt s obtížemi jeho projektil vyrazil. To byla další velká šance Medvědů, která ovšem skončila bez gólového efektu.
     
    50:00
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    50:30
    Medvědi se dopustili zakázaného uvolnění a hra se znovu stěhuje do blízkosti Petra Káchy, kde se následně bude vhazovat.
     
    52:36
    Další trest pro hosty. Jiří Zákoutský dostává dvě minuty za zdržování hry a Medvědi si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    53:11
    A za podražení následuje svého spoluhráče na trestnou lavici také Kysilka, jenž se provinil podražením a je tu pro domácí tým dvojnásobná početní výhoda.
     
    53:30
    Petr Saska vyslal jedovatou střelu od modré čáry a Fikrt jeho dalekonosný projektil ukrývá ve své lapačce. Zároveň pak přerušuje hru.
     
    54:20
    Turnov se osvobozuje vyhozením puku až před Petra Káchu.
     
    54:30
    Tomáš Fikrt chytil další střelu Petra Sasky a podržel znovu svůj tým přesným zákrokem.
     
    54:36
    HC Děčín B právě vstřelil branku!
    Přesně v momentě, kdy měl naskočit čtvrtý hráč hostů na ledovou plochu, v hodině dvanácté tak Medvědi svou přesilovku pět na tři dokázali proměnit. TOMÁŠ RUBEŠ prostřelil Fikrta a jeho tým je tak znovu ve hře – 4:6. Asistence: Martin Kvaček, Dominik Horčička.
     
    55:11
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    55:27
    Hosté jsou nyní pod tlakem a vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Medvědi tak i nadále udrží útočné pásmo.
     
    56:52
    Následně pak pálili hosté od modré čáry a Petr Kácha podržel akcie svého celku. Stále ještě šance na kontaktní branku žije a dá se očekávat děčínský tlak.
     
    57:12
    Turnov si bere oddechový čas.
     
    57:50
    A znovu je tu zakázané uvolnění hostů a vhazovat se bude znovu před Tomášem Fikrtem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:57
    Medvědi se nemohou dostat do útočného pásma a zatím se tedy nemohl odhodlat k odvolání brankáře.
     
    58:59
    Nyní si oddechový čas bere domácí celek.
     
    58:59
    Medvědi hrají bez brankáře a zkusí to tedy se šesti bruslaři v poli.
     
    59:47
    Na dvě minuty za hákování putuje na trestnou lavici Eichler. Do konce zápasu je ale třináct vteřin a moc času tedy Medvědům nezbývá.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec padli po boji s Turnovem 4:6 a na lídra tabulky si tak nevyšlápli.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (17:40:45)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Šetka, 23. Kment, 31. Kment, 55. Rubeš (Kvaček, Horčička) – 6. Maděra (Řezníček), 10. Jan Zákoutský (Maděra), 16. Maděra (Žmolil), 18. Maděra (Jiří Zákoutský), 24. Mizerík (Maděra), 44. Mizerík (Maděra)


    HC Děčín B: Kácha (Fichtner) – Horčička, Kvaček, Pulda, Chovanec, Rubeš D., Šváb, Pořádek, Hercog, Šetka, Kment, Čejka, Ždánský, Rubeš T., Michajličenko, Saska, Veselý
    HC Turnov 1931: Fikrt (Petruželka) – Zákoutský Jiří, Zákoutský Jan, Kysilka, Eichler, Mikule, Mizerík, Jágr, Řezníček, Zákoutský Petr, Maděra, Růzha, Žmolil, Majdič

    Rozhodčí: Štěpán – Kilián, Holada
    bahis siteleri