David Servis – Česká univerzitní reprezentace 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC David Servis Č. Budějovice
4:3 (0:2, 0:1, 3:0 - 1:0)
Česká univerzitní reprezentace
Pondělí 05.12.2016, 17:20 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    64:59
    David Servis právě vstřelil branku!
    Jak už to tak v poslední minutě vypadalo, servismanům se povedlo skórovat a utkání rozhodnout. A to sekundu a půl před koncem prodloužení! Hrdinou zápasu se stává zkušený obránce LUKÁŠ CHALOUPKA, který si vybruslil s pukem mezi kruhy a pěknou střelou propálil brankáře univerzitního celku. Asistence: Adam Vylíčil a Milan Šesták.
     
    64:15
    Jiří Hanzal mohl rozhodnout! Dostal puk do dobré pozice a se svým zakončením si ještě chvilku počkal. Chtěl totiž přihrát na hůl spoluhráče před odkrytou klec, ten byl ale dobře hlídaný.
     
    59:42
    Neuvěřitelné! Servismani mohli vyhrát zápas, ale nyní ho málem prohráli. Trestuhodně totiž nechali hned po buly proniknout Davida Zachara až k brance. Ten si už poněkolikáté dnes dokonale roztáhl gólmana, ale znovu za něj nezvládl dostat puk. Následně vracel vyražený kotouč do brankoviště, a ten se po odrazu od brusle Davida Ballnera jen se štěstím pro domácí nedostal do sítě!
     
    59:02
    Josef Matoušek pěkně vybídl střílenou přihrávkou ke skórování Patrik Zaymla a kotouč už byl za vyjetým Kubáněm. Přesto se nějakým způsobem nedostal do klece!
     
    58:21
    David Servis cítí šanci a na hřiště poslal čtyři útočníky a jediného obránce Matouška. Málem se to vyplatilo, Patrik Zayml si nabruslil mezi kruhy a jeho střela mohla klidně skončit v síti!
     
    55:49
    Ve velké šanci se octl znovu Ladislav Marek, kterého nechali beci vysokoškoláků bez povšimnutí. Šikovný forvard ve službách David Servisu však puk přes tělo Kubáně neprocpal!
     
    48:36
    Akademici si podle očekávaní vzali oddechový čas.
     
    48:36
    David Servis právě vstřelil branku!
    Tak to pozor, servismani v mžiku vyrovnávají! O tom, že je LADISLAV MAREK silný na puku, se v Budvar aréně dobře ví. Kmenový hráč Motoru se nyní s pukem na holi vydal na cestu útočnou třetinou. Vytočil se na osu hřiště, odkud důraznou ranou mezi nohy brankáře vstřelil důležitý gól. Asistence: Milan Šesták.
     
    47:31
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v tlaku a už jsou na dostřel! Zayml přihrál na levý mantinel MILANU ŠESTÁKOVI, jehož střela právě z tohoto vzdáleného místa prošla až za záda gólmana Andrease Kubáně. Ještě to může být drama. Asistence: Patrik Zayml a Ladislav Marek.
     
    46:44
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismani nejprve zahrozili Vylíčilem, aby o pár okamžiků později vstřelili svoji první branku. Od modré čáry nejprve pálil pravý bek Pessr a orazítkoval tyč za vyjetým gólmanem Kubáněm. Poté se puk odrazil přímo na hůl číhajícího LUKÁŠE CHALOUPKY, který ranou trefil v podstatě prázdnou branku. Asistence: Jan Pessr.
     
    43:54
    Po Vylíčilově akci se puk dostal ke kapitánu Rudolfu Suchánkovi, který byl sám před bránou, ale nedokázal překonat Kubáně. Ten následně kryl i dorážku stejného hráče.
     
    39:55
    Obrovská šance po střele Jakuba Gernera! Hynek Kůdela ale zabránil čtvrté brance v síti Českobudějovických.
     
    39:20
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Patrik Zayml – 2 min., podražení).
     
    38:28
    Sám před bránou byl Tomáš Semrád, který dostal přesnou přihrávku a stačilo trefit odkrytou klec! Havlíčkobrodský obránce ale v šanci selhal.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu Česká univerzitní reprezentace (Marek Bail – 2 min., podražení).
     
    35:29
    Kapitán akademiků David Zachar je v další stoprocentní příležitosti! Tentokrát dostal krásnou diagonální přihrávku na střelu bez přípravy, ale v cestě stál znovu beton Kůdely.
     
    35:19
    Nádhernou dostal na druhou modrou David Zachar a natlačil se před dojíždějící beky po křídle před bránu. Dokonce si položil gólmana Servisu, ale přes jeho ležící beton nedokázal zvedout puk!
     
    34:09
    Petr Chaloupka a David Blažek z týmu hostů byli v krátkém sledu osamoceni před Kůdelou. Oba pálili z první, ale bývalý brankář Motoru oba pokusy udržel před čarou.
     
    30:12
    Tým Česká univerzitní reprezentace právě vstřelil branku! Hodně laciný gól v síti David Servisu. Univerzitní tým se dostal před Kůdelu, kterému však obránci moc nepomohli, a bekhendem z bezprostřední blízkosti se prosadil DAVID BLAŽEK. Asistence: Michal Brzobohatý.
     
    12:04
    Tým Česká univerzitní reprezentace právě vstřelil branku! Další zásah na sebe nenechává dlouho čekat. Akademici opět rozebrali domácí tým a Kadlec ještě z dobré pozici mezi kruhy přihrál pod sebe MICHALU BRZOBOHATÉMU, který pohotovou střelou skóroval. Kůdela už se ke druhé tyči prostě nemohl stihnout přemístit. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    11:08
    Tým Česká univerzitní reprezentace právě vstřelil branku! To už muselo přijít. Univerzitní tým byl hodně aktivní a Kůdela už na smršť úniků a střel nemohl stačit. DAVID BALLNER dostal přesnou přihrávku od Zachara mezi kruhu a důraznou střelou nad lapačku překonal brankáře David Servisu. Asistence: David Zachar a Ladislav Hlaveš.
     
    09:58
    Nádherný individuální průnik Ondřeje Krpaty, který dostal přesnou přihrávku na útočnou modrou a proháčkoval se minimálně přes tři protihráče. Na Kůdelu si ale bekhendovým blafákem nepřišel.
     
    09:09
    Tak jsem to zakřil. Nyní totiž měli servismani stoprocentní šanci na skórování! Nejprve neuspěl tváří v tvář Novákovi Jiří Bárta, který nedokázal ležícího gólmana překonat, následně dorážku neproměnil kapitán domácích Rudolf Suchánek.
     
    06:27
    Martin Štrunc se dostal do samostatného úniku a snažil se překvapit Kůdelu střelou na vyrážečku. Trefil tyčku!
     
    04:18
    A následně je brankář Servisu opět v rozkleku v brankovišti. Obránci mu dnes opravdu moc nepomáhají, nyní se za něj jakou dobu snažil procpat puk ve stoprocentní šanci David Zachar.
     
    03:48
    V další velké šance akademiků Hynek Kůdela vychytal Davida Ballnera!
     
    01:08
    Obrovská šance univerzitního týmu! Jakub Kadlec naservíroval puk před odkrytou branku Janu Bártovi, který však nezvládl dosáhnout na kotouč. Následně měl útočník českobudějovické juniorky další šanci, ale i tentokrát měl Kůdela štěstí.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 47. L. Chaloupka (Pessr), 48. Šesták (Zayml, Marek), 49. Marek (Šesták), 65. L. Chaloupka (Vylíčil, Šesták) – 12. Ballner (Zachar, Hlaveš), 13. Brzobohatý (Kadlec), 31. Blažek (Brzobohatý)


    HC David Servis Č. Budějovice: Kůdela – Matoušek, Čanda, Pessr, L. Chaloupka, Břečka, Kozák, Cikán – Vylíčil, Suchánek ml., Ferebauer – Marek, Zayml, Šesták – Jiří Bárta, Hanzal, Volf. Trenéři: Suchánek st., Fedur
    Česká univerzitní reprezentace: J. Novák (31. Kubáň) – Hlaveš, Bail, Polesný, Baca, Saňa, M. Novák, P. Chaloupka, T. Semrád – Kafka, Zachar, Ballner – Müller, Jan Bárta, Kadlec – Brzobohatý, Štrunc, Blažek – Sklenička, Krpata, Gelnar. Trenér: Liška

    Rozhodčí: S. Mertl, Šesták

    Diváci: 60
    bahis siteleri