Vítkovice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.)
Litvínov – Zlín 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
4:3 (0:0, 3:3, 0:0 - 1:0)
HC Olomouc
Pátek 09.12.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:27 Martin LÁTAL - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    61:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hokejisté Mladé Boleslavi nakonec zvítězili po prodloužení, když se v levém kruhu napřáhl MARTIN LÁTAL a rozvlnil síť v rohu olomoucké branky. Asistence: Jan Hanzlík, Jakub Klepiš.
     
    58:30
    Boleslavští hráči horlivě diskutují s rozhodčími, kteří se dopustili v utkání více sporných rozhodnutí, nyní s jedním z hlavních sudí opět debatuje trenér domácích František Výborný.
     
    58:08
    Martin Látal mohl jet sám na branku, ale na modré čáře byl s největší pravděpodobností podražen. Rozhodčí nejspíš chybovali, když vůbec nepřerušili hru a nevylučovali. ŠKOENERGO Aréna bouří a píská.
     
    52:50
    Utkání sleduje 2 487 diváků. Jedná se o velice nízkou návštěvu, dost možná nejnižší v Mladé Boleslavi pro tuto sezónu. Torzo boleslavského kotle při oznamování tohoto čísla pískalo.
     
    40:46
    Vyloučení na straně HC Olomouc – menší trest za držení hole dostal Juraj Mikúš (OLO).
     
    38:48
    Hanáci si navíc zahrají početní výhodu. Dvě minuty za podražení totiž dostal Jiří Kurka (MBL). Bude se hrát 71 sekund čtyři na tři.
    38:30 David ŠKŮREK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se prosadili při hře čtyři na čtyři a vyrovnali poté, co již 0:3 prohrávali. Na modré čáře se napřáhl obránce DAVID ŠKŮREK, přičemž puk skončil až v dolním pravém rohu Lukášovy branky. Asistence: František Skladaný, Jan Knotek.
     
    37:59
    V obranném pásmu Olomouce se do sebe pustili Marek Trončinský (MBL) a Tomáš Fořt (OLO), ale nakonec k žádné rvačce nedošlo. Oba hráči dostali menší tresty. Trončinský za nedovolené bránění, Fořt za hrubost.
     
    32:18
    Oddechový čas pro hosty.
    32:18 Jakub MATAI - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zaslouženě znovu snižují. Mladá Boleslav jen nečinně přihlížela tomu, jak si Kohouti přihrávají. Na modré čáře se napřáhl Vilém Burian přičemž jeho střelu tečoval JAKUB MATAI. Asistence: Vilém Burian.
    30:21 Miroslav HOLEC - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc vyhrála buly, přičemž u brankáře dostal hodně prostoru MIROSLAV HOLEC, který bez problémů nasměroval puk k tyči. Asistence: Juraj Mikúš.
    28:48 Radan LENC - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařský klub využívá další přesilovou hru. Postaral se o to boleslavský odchovanec RADAN LENC, který z mezikruží nasměroval kotouč přímo do šibenice. Asistence: Pavel Musil, Tomáš Hyka.
    27:04 Pavel MUSIL - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští hokejisté bleskově využívají dvojnásobnou početní výhodu. U levé tyče opomenuli Olomoučtí PAVLA MUSILA, který nakonec procpal puk mezi tyčí a betonem. Domácí tedy vedou již 2:0. Asistence: Marek Trončinský, Jakub Klepiš.
     
    26:49
    Kohouti se ale budou 47 sekund bránit ve třech. Dvouminutový trest za podražení dostal Jakub Galvas (OLO).
     
    25:36
    Zdá se, že zatím ne, Boleslavští si totiž zahrají druhou přesilovku v zápase, kterou si vykoledoval Martin Látal svým rychlým průnikem do pásma. Byl hákován Jiřím Ondruškem (OLO), jehož čekají dvě minuty za trestné lavici. Olomoucký obránce hákoval.
     
    21:35
    První přesilová hra pro Mladou Boleslav. Za držení protihráče dostal dvě minuty Alex Rašner (OLO).
    20:49 David ŠTICH - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařský klub se přece jen dostává do vedení. Nejprve domácím nevyšly asi dvě střely, ale ke kotouči se na vrcholu kruhů dostal DAVID ŠTICH a prosadil se střelou k tyči. Asistence: Martin Látal.
     
    14:38
    Sudí vyjel z boxu a rozpažil. Znamená to jedno jediné – skóre je stále bezbrankové.
     
    14:38
    Pavel Musil předtím trefil Branislava Konráda do betonu. Nyní se jeden z hlavních rozhodčích radí s videorozhodčím. Hra je přerušena.
     
    14:38
    Boleslavští vytvořili rychlé přečíslení, přičemž Pavel Musil dorážel puk do brány, ale jeden z olomouckých obránců nejspíš vyhodil puk z brankoviště rukou.
     
    12:05
    Poměrně přísné vyloučení, ale nic naplat, domácí se budou znovu bránit. Za nedovolené bránění dostal dvě minuty Tomáš Hyka (MBL). Po komerční přestávce tedy následuje přesilovka Olomouce.
     
    03:49
    První přesilovku zápasu zápasu si zahrají díky své aktivitě Kohouti. Za podražení byl na dvě minuty vykázán Petr Vampola (MBL).
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 21. Štich (Látal), 28. Musil (Klepiš, Trončinský), 29. Lenc (Musil, Hyka), 62. Látal (Hanzlík, Klepiš) – 31. Holec (J. Mikúš), 33. Matai (Burian), 39. Škůrek (Skladaný, J. Knotek)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Halász) – Štich, Stříteský, Hanzlík (C), Kurka, Trončinský, Holub – Látal, Vampola (A), Jonák – Lenc, Musil, Hyka – Žejdl, Urban, Orsava – Pabiška (A), Klepiš, Pospíšil.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Ondrušek (A), Jaroměřský, Matai, Rašner, J. Galvas – Laš, J. Knotek (A), Skladaný – Holec, T. Mikúš, J. Mikúš – Strapáč, Ostřížek, Eberle – Herman, Fořt, Burian.

    Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 2 487
    bahis siteleri