Detroit – Anaheim 6:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
Ottawa – New Jersey 3:1 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Edmonton – Tampa 3:2 (2:1 po s.n.) | Boston – Los Angeles 1:0 (kon.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Nashville Predators
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
New York Rangers
Neděle 18.12.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jimmy VESEY - 1:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Rangers.
    Autorem vítězné branky je JIMMY VESEY.
     
    62:38
    Filip Forsberg na levém křídle z ostrého úhlu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lundqvist ale skvěle zasáhl a po stažení puku lapačkou puk ukryl ve svém náručí!
     
    61:38
    Rick Nash na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele, kterou Juuse Saros sice na bližší tyči nedokázal udržet, vzápětí mu ale pomohli spoluhráči!
     
    57:27
    James Neal mohl potrestat další ledabylou rozehrávku Rangers, když z levého kruhu pro vhazování mířil k bližší tyči, Henrik Lunqvist ale vytáhl fantastický zákrok, když vyrážečkou puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    56:49
    Viktor Arvidsson obral o puk rozehrávajícího Marka Hrivíka a na levém křídle po krásném zamíchání s pukem mířil z téměř nulového úhlu mezi betony Henrika Lundqvista, brankář Rangers ale opět skvěle zareagoval a puk zastavil!
     
    54:22
    Predators na pravém křídle napřáhli k prudké a nebezpečně střele, Henrik Lundqvist ale podržel New York Rangers nad vodou a připsal si velice dobrý zákrok!
     
    53:33
    Fanoušci v Bridgestone Areně se fantasticky baví a rozjeli v hledišti mexickou vlnu!
     
    48:38
    Viktor Arvidsson na pravém křídle vypálil po nabrání velké rychlosti a jeho puk mířil z blízkosti ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist měl obrovské problémy, nakonec ale kotouč dokázal dopravit do bezpečí!
     
    48:01
    Ryan Johansen nádhernou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování mířil do bližšího horního rohu brány a už zvedal ruce nad hlavu, Henrik Lundqvist mu ale ukradl gól spektakulárním semaforem a puk našel v lapačce!
     
    41:51
    Filip Forsberg nejprve v blízkosti pravé tyče pálil těsně mimo a vzápětí to zkoušel na opačné straně útočného pásma Craig Smith, jeho pokus ale vyklepal pouze pravý beton Henrika Lundqvista, který přečkal dvě velice horké chvilky!
     
    37:00
    Petter Granberg dostal menší trest za sekání a New York Rangers si zahraje v závěru druhé třetiny druhou přesilovou hru. První využít nedokázal.
     
    34:27
    Mats Zuccarello se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, Juuse Saros se ale skvěle roztáhl na brankové čáře a jeho prudkou střelu hrudí vyrazil mimo!
    29:22 Mike FISHER - 1:1
     
    29:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIKE FISHER napřáhl na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která po ledě zamířila k levé tyči. Henrik Lundqvist toho příliš neviděl a Predators vyrovnali na 1:1!
     
    27:00
    Kevin Klein naskočil na led z trestné lavice a po pár sekundách se krásně natlačil před jednoho z hráčů Nashvillu, bekhendem ale puk z blízkosti mezi betony Jusseho Sarose poslat do brány nedokázal!
     
    26:18
    Mike Ribeiro a zřejmě Mike Fisher dělali vše možné, aby puk po obrovském závaru před bránou Rangers dorazili do brány, Henrik Lundqvist se ale překonat nenechal!
     
    24:50
    Kevinovi Kleinovi se vyloučení hodně nelíbilo, musel ovšem usednou na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    19:16
    Colin Wilson na pravém křídle z ostrého úhlu nebezpečně nahazoval puk před bránu a Henrik Lundqvist musel vytáhnout skvělý zákrok, aby neskončil za jeho zády!
     
    17:59
    Brady Skjei dostal menší trest za hákování a Nashville Predators si zahraje v závěru první třetiny přesilovou hru, která v případě nevyužití potrvá až do jejího konce.
     
    14:13
    Juuse Saros během přesilové hry New Yorku Rangers vytáhl fantastický zákrok a vyloučený Filip Forsberg naskočil zpět na led!
     
    12:13
    Filip Forsberg dostal menší trest za podražení a také New York Rangers si v první třetině zahraje přesilovou hru.
     
    09:14
    Marc Staal sekl zezadu unikajícího Colina Wilsona a na trestné lavici si odsedí dvě minuty.
     
    09:14
    Colin Wilson se řítil do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku mířil k pravé tyči, jenže Henrik Lundqvist vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
    07:47 Rick NASH - 0:1
     
    07:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH se sice na levém křídle ocitl v ostrém střeleckém úhlu, přesto dokázal Juuseho Sarose zaskočit, když nad jeho pravým ramenem zamířil pod horní tyč a poslal Rangers do vedení 1:0. Asistence: Kevin Hayes a Nick Holden.
     
    05:34
    J. T. Miller si najel před bránu na krásné nahození z levého křídla a puk ze vzduchu usměrnil těsně vedle pravé tyče!
     
    00:44
    Rangers se po pouhých 44 sekundách ocitli v blízkosti pravé tyče v obrovské brankové příležitosti, Juuse Saros ale předvedl fantastický zákrok, když hrudí puk vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Fisher – 8. Rick Nash (K. Hayes, Holden), rozh. náj. Vesey

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ryan Johansen (NSH)
    0:1   Jimmy Vesey (NYR)
    2. série:
    0:1   Craig Smith (NSH)
    0:2   Mats Zuccarello (NYR)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ekholm, Granberg, Josi (A), Ellis, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Neal (A) – Fiala, Ribeiro, Arvidsson – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Sissons, Järnkrok, Watson.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan (A), Zuccarello – J. T. Miller, K. Hayes, Rick Nash – Vesey, Lindberg, Fast – Grabner, Hrivík, Puempel.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Jon McIsaac. Čároví: Bryan Pancich, David Brisebois

    Diváci: 17113
    bahis siteleri