Třinec – Sparta 2:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (po pr.)
Litvínov – Chomutov 3:2 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:3 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 20.12.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trpělivost se vyplácí! Severočeši tak dlouho dobývali Kacetlovu branku, až se narodilo jednobrankové vedení! Radim Šimek zadovkou našel VLADIMÍRA SVAČINU, jenž se opřel do puku a parádně se trefil pod víko pardubické branky. Asistence: Radim Šimek a Martin Ševc.
    52:00 Vladimír SVAČINA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
    33:11 Petr HUBÁČEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Ve výhodě se po Schausově přihrávce před před branku dostal ke kotouči znovu PETR HUBÁČEK a tentokráte už byl úspěšný – 2:2! Signalizovaný trest se neukládá. Asistence: Nicholas Schaus a Tomáš Kaut.
    22:09 Tyler REDENBACH - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece! TYLER REDENBACH se nejlépe zorientoval ve změti hráčů před Willem a nadvakrát libereckého brankáře překonal. Bez asistence.
     
    12:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácím se dnes vůbec nedaří přechod přes střední pásmo, naopak hosté hrají s poměrně velkým přehledem, z čehož pramení další puk v pardubické síti. Jaroslav Vlach našel mezi kruhy dobře postaveného FILIPA PYROCHTU, jenž z první střelou mezi betony nedal Kacetlovi žádnou šanci. Asistence: Jaroslav Vlach.
    Filip PYROCHTA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
    06:30 Vladimír SVAČINA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se poměrně dlouho drželi ve svém útočném pásmu a nakonec je z toho vedoucí branka. VLADIMÍR SVAČINA se proháčkoval přes dvojici pardubických obránců a přízemní střelou překonal Ondřeje Kacetla. Bez asistence.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 23. Redenbach, 34. Hubáček (Schaus, T. Kaut) – 7. Svačina, 13. Pyrochta (J. Vlach), 52. Svačina (R. Šimek, Ševc)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Schaus, Havlík, Leduc, Nedbal, Ščotka, Ovčačík, Bokroš – P. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Johnson – M. Kaut, T. Kaut, Beran.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – R. Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Jánošík, Pyrochta, Husa – Ordoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Svačina, J. Mikyska, Radivojevič – J. Stránský, Bližňák, Bartovič – D. Špaček, Vantuch, J. Vlach.

    Rozhodčí: Čech, Polák – Ondráček, Komárek
    bahis siteleri